Sociale huurwoningen in leeuwarden

Geplaatst op: 29.09.2019

Dan kunnen we u de woning niet aanbieden. Meer informatie: Alles over passend toewijzen     Welke huurprijsklasse geldt voor mij? Leeuwarden Amelandsdwinger

Limburg   0. Te huur: Appartement aan Aggemastate in Leeuwarden Omschrijvingbent u op zoek naar een betaalbare woonruimte? House rent Leeuwarden biedt aan, Een zeer net appartement midden in de binnenstad van Leeuwarden. Dan kunt u zich opnieuw inschrijven. Matchen jouw woonwensen met deze woonruimte?

Per 15 augustus te huur: 5 schitterende appartementen te huur middenin het bruisende centrum van Leeuwarden. Op deze website kunt u na inloggen onder  Mijn reacties  zien op welke plaats u bent geindigd voor de woning van uw keuze. Twee onder n kap   0, sociale huurwoningen in leeuwarden.

Huurprijs euro! De huurprijs is inclusief Er is mogelijkheid tot parkeren in de nabije omgeving. Aangeboden door: Wolf Huisvestingsgroep.

In welke huurprijsklasse u valt is afhankelijk van de samenstelling van uw huishouden het aantal personen en de hoogte van uw gezamenlijke bruto inkomen. Per 15 augustus te huur: 5 schitterende appartementen te huur middenin het bruisende centrum van Leeuwarden.
  • De samenstelling van mijn huishouden is gewijzigd. Staat u ingeschreven en heeft u interesse voor een woning?
  • Dan kunt u inloggen en direct reageren op de advertentie. Midden in het centrum van Leeuwarden gelegen zeer mooi appartement in een authentiek pand.

Wonen in Leeuwarden betekent...

Je krijg van ons een eigen koelkast voor op je kamer. Koudum Onderweg Je kunt direct contact opnemen met de verhuurder via de site. Noord-Holland   0. Per 15 augustus te huur: 5 schitterende appartementen te huur middenin het bruisende centrum van Leeuwarden. Vesteda beschikt over 2 type woningen.

  • Bovenwoning Bovenwoning   1.
  • Appartement te huur gezocht in Leeuwarden door Gretha Ik ben met spoed opzoek naar een woning in de buurt van leeuwarden. Het sociaal verhuurbedrijf WoonFriesland is het sociaal verhuurbedrijf.

Er zijn twee slaapkamers en Maximaal euro per maand. Studio   sociale huurwoningen in leeuwarden. Aangeboden door: Maxx Leeuwarden. Over Leeuwarden Leeuwarden is de hoofdstad van de Nederlandse provincie Friesland en is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Leeuwarden. U bent er zelf verantwoordelijk voor dat uw inschrijfgegevens kloppen.

Jacobijnerkerkhof

Winkelplein met supermarkten e. Friesland 3 kamers 63 m². Voor-en achtertuin. Wij werken samen aan goed en betaalbaar wonen.

Zo komt u in aanmerking voor huurwoningen van de corporaties Accolade en  Elkien. Altijd   Dan geldt dat u een woning kunt huren binnen een bepaalde huurprijsklasse.

Aangeboden door: Friened Verhuur. Friesland Friesland   Appartement in centrum Leeuwarden Te huur op sociale huurwoningen in leeuwarden woonlocatie eewal amidden in de binnenstad van leeuwarden gelegen appartement.

De woning beschikt over 2 slaapkamer s en zal gestoffeerd opgeleverd worden. Inclusief gas, water en elektra. Te huur Kamer Zevenwouden te Utrecht Object: direct bij de eigenaar huurtermijn: bepaalde termijn oplevering: zie foto inkomen eis: nee borg: 1 maand bemiddeling kosten

Wat moet ik doen. De terpbewoners deden aan landbouw, scheepvaart en visserij. Woonoppervlakte tot 70 m tot 70 m   3. Alles over passend toewijzen     Welke huurprijsklasse geldt voor mij.

Kamer te huur op 4e verdieping van circa 19 m2. Terug naar de pagina. Altijd als eerste de sociale huurwoningen in leeuwarden huurwoningen per e-mail ontvangen.

Groot aanbod appartementen te huur in Leeuwarden

Contact Nieuwbouw Zorgcomplexen. Alle reacties op een woning worden opgeslagen. Aanbieder Via bemiddelaar   0.

Hoekwoning met een voortuin, zijtuin en riante achtertuin! Uw gegevens kunt u eenvoudig wijzigen door in te loggen op deze website. Appartement te huur in Leeuwarden Binnenstad Te huur: een 5-kamer appartement van m2 oppervlakte.

Zie ook:

Col de peyra taillade

Restaurant us heit hotelpaleis stadhouderlijk hof

Huisje onder de brandaris terschelling

Kleurplaten voor volwassen dieren

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nailnewbee.com vereist! © nailnewbee.com 2009-2019