Nyx soft matte lip cream milan review

Geplaatst op: 10.08.2019

Als je geen zin of tijd hebt om de video te bekijken, dan kan je ook naar beneden scrollen. Twitter

Misschien een tip om die ook eens te bekijken. Athens is een echte nude kleur. Aah Antwerp vind ik ook prachtig, lijkt inderdaad lichtelijk op Ibiza! NYX is goed bezig! Die van MUA brokkelen bij mij ontzettend af waardoor je ze slecht kun bijwerken wn ik vind ze ook uitdrogend.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sonja onlangs geplaatst… Swatched-it Nagellak Andreia Professional. Ik vind wel dat hij wat kan ophopen als hij bijna helemaal verdwenen is. Alle drie de kleuren zijn super gepigmenteerd en lekker creamy. Ik ga gelukkig nooit echt af op de huls! Aaaah, ik wil ook zo graag een paar soft matte lipcreams van NYX.

Maar deze vind ik ook wel heel erg mooi! Ik wil cannes ook halen maar die is steeds uitverkocht op de douglas site!

Productbeschrijving

Mooie kleuren!! In ieder geval is het een heel fris kleurtje die ook weer perfect is voor de lente en zomer. Ik ga gelukkig nooit echt af op de huls. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien hoe de kleuren bij mij staan! Deze vloeibare lipsticks zijn zo mooi en prettig in gebruik! London staat je echt heel erg mooi!

  • Nou weet ik niet of ik ook écht alle kleuren zou dragen, maar wat is dit een fijn en vooral een mooi product! Een erg mooie kleur.
  • Ik kan heel eerlijk gezegd geen negatief punt ontdekken. Geen ramp, dat ziet er juist wel natuurlijk uit.

Comments Ik heb net een review bij iemand anders gezien en die had een hele mooie paarse kleur. Toen testte ik de kleur Ibiza. De verpakking is niet heel bijzonder, ben benieuwd wat voor kleuren ze verder hebben.

Ik wil deze zeker een keertje proberen, een kleine tube met mat zwarte dop. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn.

Productspecificaties

Elemental Herbology douchegel Beauty. De felle is mijn favoriet maar jij kan ze allemaal super goed hebben! Kan niet eens echt kiezen welke ik je het mooiste vind staan. Ze dekken mooi, voelen verzorgd aan en laten geen velletjes zien.

Ze zijn zo fijn en drogen je lippen gelukkig niet uit. In totaal zijn er maar liefst 34 kleuren verkrijgbaar. Jaaa ik heb Antwerp.

Ik ben heel erg benieuwd en hopelijk komt hij snel binnen. In ieder jezus zegt hour of power is het een heel fris kleurtje die ook weer perfect is voor de lente en zomer. Ik wil ook zo graag deze items uitproberen.

Berichtnavigatie

Ik vind vooral Cannes mooi! Ik heb er laatst ook eentje gekocht, bij was de kleur ook veel feller dan ik verwachtte haha! Aah Antwerp vind ik ook prachtig, lijkt inderdaad lichtelijk op Ibiza! Al heb ik nog een aantal tinten op het oog, maar die laat ik misschien nog in een ander artikel zien.

Als je wat eet is hij wel sneller weg. Privacy Overview This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. De verpakking heeft dezelfde kleur als de lipstick zelf met een mooie matte zwarte dop. Action shoplog. This means that every time you visit this website you nyx soft matte lip cream milan review need to enable or disable cookies again.

Ik vind het mooie lipsticks en zeker voor de prijs. Ik heb de kleuren Ibiza, Milan en London.

Kun je ze ook niet bestellen via de Douglas?? Ik ga deze zeker een keer uitproberen, ben sowieso een fan van NYX. Vandaag gaan jullie zien hoe deze drie tinten bij mij staan. Love It!

In dat artikel vertelde ik ook al dat ik steeds meer liquid lipsticks aan het uitproberen ben. Ik wil cannes ook halen maar die is steeds uitverkocht op de douglas site. Ik denk dat deze nog fijner zijn dan die van MUA hihi, ze zien er tenminste wel zo uit.

Zie ook:

Zelf een inbouwkast maken

Aanspreektitel officier van justitie brief

Mooie foto plekken limburg

Wat wordt er het meest gegoogled

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Somia 17.08.2019 14:54
Kun je ze ook niet bestellen via de Douglas??
Cheraine 18.08.2019 17:05
Licht maar toch nude, bijna perfect.
Ariënne 14.08.2019 15:40
Dit vind je misschien ook leuk:.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nailnewbee.com vereist! © nailnewbee.com 2009-2019