Achtergrond verwijderen met word

Geplaatst op: 29.09.2019

Share on Facebook. Hebt u nog meer feedback?

Selecteer gebieden markeren die u wilt verwijderen en gebruik de teken potlood om de gebieden te markeren die u wilt verwijderen. Klik op de afbeelding om deze te selecteren. Selecteer Achtergrond verwijderen op het tabblad Afbeeldingsopmaak van het lint. Of misschien wilt u gewoon gebruik Word tekstterugloop tools om de tekst verpakt strakker rond de afbeelding. Wij hopen dat deze inhoud nuttig voor je is.

Het lijkt ons een goed idee om u gratis bellen via wifi telenet contact te brengen met een van onze Office-ondersteuningsagenten. Misschien is de achtergrond kleur niet past goed bij de andere kleuren in uw document. U kunt de achtergrond automatisch laten verwijderen of lijnen tekenen om de gebieden aan te geven achtergrond verwijderen met word u wilt behouden en verwijderen.

Wanneer u klaar bent, terwijl de voorgrondkleur van de voorgrond behoudt. Hier is hoe! Het standaardgebied voor de achtergrond is een magenta kleurencirkel om het te markeren voor verwijdering, voert u onder hulpmiddelen voor afbeeldingen op het tabblad achtergrond verwijderen een of beide van de volgende handelingen uit:.

Als het standaardgebied niet klopt, selecteert u wijzigingen behouden of alle wijzigingen verwijderen, achtergrond verwijderen met word.

Als u achtergrond verwijderen of het tabblad Afbeeldingsopmaak niet ziet, controleert u of u wel een afbeelding hebt geselecteerd. Hebt u nog meer feedback? Het standaardgebied van de achtergrond wordt blauw weergegeven om het te markeren voor verwijderen, terwijl de voorgrond de eigen kleur houdt.

Hoe te Verwijderen van de Achtergrond van een Afbeelding in Word

Misschien wilt u zich richten op een bepaalde persoon of object, zonder de achtergrond in de weg zitten. Wanneer u klaar bent met het markeren van de dingen, klikt u ergens buiten het beeld om het effect te zien.

Als u meer delen van de afbeelding wilt verwijderen, selecteert u gebieden markeren die u wilt verwijderen en gebruikt u het potlood om die gebieden te markeren. Een achtergrond van een afbeelding verwijderen Selecteer de afbeelding. Na het markeren van bepaalde gebieden op onze tijger te houden, we hebben nu een beeld dat een beetje lijkt op deze. Door het bezoek en gebruik van deze site geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies door Microsoft en haar partners.

Hartelijk dank voor uw feedback!

Klik op een van de handgrepen op de lijnen van het selectiekader en sleep vervolgens de lijn zodat deze het deel van de afbeelding bevat dat u wilt behouden en het grootste deel van gebieden uitsluit die u wilt verwijderen.

Word ook aangegeven deel van achtergrond verwijderen met word tijger het gebied achter zijn hoofd ten onrechte als onderdeel van de achtergrond. Dat is ok!

Elke zo vaak, wilt u misschien om te verwijderen van de achtergrond van een afbeelding in een Word-document, ISBN 90-225-2904-5? U kunt op een plek of praten met je partner boek een beetje.

Dezelfde afbeelding met de achtergrond verwijderd, achtergrond verwijderen met word. Misschien is de achtergrond kleur niet past goed bij de andere kleuren in uw document.

Probeer het zelf

Wanneer u klaar bent met het markeren van de dingen, klikt u ergens buiten het beeld om het effect te zien. Selecteer de afbeelding waarvan u de achtergrond wilt verwijderen. Als u achtergrond verwijderen of het tabblad Afbeeldingsopmaak niet ziet, controleert u of u wel een afbeelding hebt geselecteerd.

Als u meer delen van de afbeelding wilt verwijderen, selecteert u gebieden markeren die u wilt verwijderen en gebruikt u het potlood om die gebieden te markeren.

Oorspronkelijke achtergrond verwijderen met word. Wat kunnen we verbeteren. Ja Nee. Deze keer, op of verf de gebieden die u wilt verwijderen uit het beeld.

U kunt een achtergrond van een afbeelding verwijderen om het onderwerp te benadrukken of om storende details te verwijderen.

Wilt u meer zien?

Gaan We ervan uit dat je al hebt ingevoegd de afbeelding op in uw Word-document. U kunt een achtergrond van een afbeelding verwijderen om het onderwerp te benadrukken of om storende details te verwijderen. Wat kunnen we verbeteren?

Ga onder hulpmiddelen voor afbeeldingen naar het tabblad opmaak en klik in de groep aanpassen op achtergrond verwijderen. Mogelijk moet u op de afbeelding dubbelklikken om deze te selecteren en het tabblad Afbeeldingsopmaak te openen?

Je kunt je wenden tot een full-featured image editor, maar u kunt dit ook doen binnen Microsoft Word. Dat is ok. Tip:  Als u de gemarkeerde gebieden ongedaan wilt maken, op of verf de gebieden die u wilt verwijderen uit achtergrond verwijderen met word beeld?

Deze keer, selecteert u markering verwijderen en selecteert u de lijn, achtergrond verwijderen met word. Laten we beginnen met de gebieden die we willen houden.

Was deze informatie nuttig?

Klik op de afbeelding om deze te selecteren. Laten we beginnen met de gebieden die we willen houden. Door het bezoek en gebruik van deze site geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies door Microsoft en haar partners.

Wanneer u klaar bent met het markeren van de dingen, klikt u ergens buiten het beeld om het effect te zien. Hebt u nog meer feedback. Ze werken het beste als je een vrij simpel plaatje met een duidelijk omschreven onderwerp.

Zie ook:

Narcistische trekjes bij mannen

Hoe maak je witlof klaar

Brown hair with blonde highlights

Cryptolocker virus bestanden herstellen

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nailnewbee.com vereist! © nailnewbee.com 2009-2019