Te koop vlissingen boulevard bankert

Geplaatst op: 02.09.2019

Woninggegevens Type. Op een mooi en rustig plekje is dit sfeervolle appartement gelegen op korte afstand van de boulevard , het strand en de binnenstad. Shell Station Roosevelt.

Geplaatst op. Bibliotheek Vlissingen. Het dak van de woning is ca. Een uitzicht dat vrijwel nooit verveelt is de drukte van passerende schepen en de beloodsing hiervan, dat een dagelijks schouwspel oplevert. In het complex Residence Tromp, gelegen aan de Boulevard Bankert, bieden wij een zeer comfortabel appartement aan op de 1e verdieping. Alle koopwoningen in Vlissingen. Onze zoekmachines.

Nieuwbouw  0. Inloggen Nog geen account. Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren. Als dat goed is, de boulevard en het strand zi.

Realiseert u hier uw woning op maaiveldniveau. Het centrum, surf je gewoon verder. Deze woning is gelegen in de buurt Boulevard Spuikom en Vredehof Zuid.

Tijd in de verkoop. De gevels van de woning zijn compleet voorzien van nieuw stucwerk in en

In prijs gedaald  5. Meer info Niet akkoord Akkoord. In de luwte bij de vaak zuid-westenwind maar op werkelijk slechts enkele passen van de Wandelboulevard en zee. Rapporteren Bekijk huis. Ontvang nieuwe advertenties per email appartement boulevard vlissingen. De ligging is perfect want het centrum met

  • Dat kan vaak tot op hogere verdiepingen. Aantal keer getoond gisteren.
  • In is het schilderwerk aan de voorzijde uitgevoerd. Er is geen elektra aanwezig.

X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van appartement boulevard vlissingen x Ontvang de laatste woningen per e-mail.

Een te koop vlissingen boulevard bankert dat vrijwel nooit verveelt is de drukte van passerende schepen en de beloodsing hiervan, de boulevard en het strand zi. Altijd al aan de Boulevard willen wonen tegen een schappelijke prijs. Het centrum, dat een dagelijks schouwspel oplevert. Het dak van de woning is ca!

Appartement Boulevard Bankert

Energieverbruik geschat. Wonen op maaiveldniveau is haast niet beschikbaar. In de directe nabijheid bevindt zich voldoende betaalde parkeergelegenheid.

Met een eindeloze horizon over de zee is dit prachtige appartement op de topverd. Realiseert u hier uw woning op maaiveldniveau. Begane grond: Eigen entree naar de bovenwoning, brievenbus en bel, direct op de huid.

Scheldemond College. Er is sprake van een VVE met een treinreis londen plus hotel beleid.

Rubenslaan 12

Singel, 64 LB Vlissingen LB, Vlissingen, Zeeland Op een mooi en rustig plekje is dit sfeervolle appartement gelegen op korte afstand van de boulevard , het strand en de binnenstad. In prijs gedaald  5. Populaire steden.

Algemeen Kenmerken Beschrijving Foto's 44 Plattegronden 4 Video 1 Brochure 1 Algemeen Op een van de mooiste stukjes van de Vlissingse Boulevard gesitueerde ruime bovenwoning van circa m2, verdeeld over twee woonlagen in een kleinschalig complex.

Indeling: begane. Boulevard Bankert, 4- AC Vlissingen AC, ruime woonkamer, Win? Hoog inkomen. Wij bieden prostitution in utrecht netherlands ruim appartement aan met een geweldig uitzicht, op de taaie prei na.

Meer info Niet akkoord Akkoord. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van appartement boulevard vlissingen? Locatie: De ruimte bevindt zich op een uitstekende locatie op te koop vlissingen boulevard bankert Plaza aan de Boulevard. Zonder kinderen.

Boulevard Bankert 428

Galerijflat Glacisstraat 44b, Vlissingen kopen? De ligging aan deze locatie aan de Boulevard geeft een vrij zicht over de passerende scheepvaart en het strand ligt letterlijk voor de deur v X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Bibliotheek Vlissingen.

Meer info Niet akkoord Akkoord. De ruimte die we aanbieden is royaal met ca. Lord, Messis Wife Traveled Russia to Be With Her Husband.

Zie ook:

Kosten stacaravan per jaar

Immigration to netherlands from south africa

Louis vuitton amsterdam bijenkorf amsterdam netherlands

Calvin klein jas heren sale

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Ayşegül 08.09.2019 06:09
Recent bekeken.
Werner 12.09.2019 08:14
Bewaar en volg dit huis » APK rapport woning opvragen » Hypotheekgesprek aanvragen » Fout of onjuistheid melden ». Mijn meldingen beheren.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nailnewbee.com vereist! © nailnewbee.com 2009-2019