Sky restaurant den haag

Geplaatst op: 20.08.2019

Op feestdagen kunnen onze openingstijden zijn aangepast. Naast een zeer uitgebreid arrangement aan cocktails, maak je in de sky bar een culinaire reis rond de wereld met de diverse internationale geïnspireerde bites.

Penthouse suites : exclusief vergaderen, borrelen of dineren op de 40e verdieping Sky Bar : Nederland's hoogste cocktail bar, op de 40e verdieping, direct verbonden met onze business suites Restaurant: Het hoogste restaurant van Nederland, op m hoogte, op de 42e verdieping van de Haagse Toren City Balcony: Stadsbalkon met adembenemde vergezichten.

Op feestdagen kunnen onze openingstijden zijn aangepast. Navigatie: Hofwijckstraat 55, Den Haag. Per stoel en per uur tegen scherpe prijzen. Laat in de nacht als instrument voor videoartiesten, maar natuurlijk ook ideaal voor bijzondere bedrijfspresentaties The Penthouse is iedere dag geopend van lunchtijd, tot laat.

Appartementen Geen zin om naar huis te gaan. Voor gasten met keuzestress: geef aan van wat voor gemeente rijssen holten openingstijden je houdt en laat de bartender improviseren en je verrassen. The Penthouse biedt natuurlijk een adembenemend uitzicht, maar ook de exclusieve gerechten en het warme design sky restaurant den haag maken dit restaurant tot n van de meest bijzondere plekken van Nederland.

Workspace Gesloten. Hoger gelegen dan het restaurant van de Eiffeltoren.

Waar wil je heen? Contact Contact www. In de wolkenkrabber bevinden zich onder andere restaurant The Penthouse, een Sky Bar, appartementen en exclusieve Business Suites.
  • Appartementen Geen zin om naar huis te gaan? Flexwerken, kennis en expertise delen via het Seats2Meet netwerk.
  • Contact Contact www. Vraag het aan het ecosysteem!

Projectlocatie

The Penthouse: het hoogste restaurant van Nederland. De toren is geïnspireerd op het beroemde Flatiron Building uit New York. Volledig ingericht en van alle gemakken voorzien.

Op de 29e, 30e, 38e en 39e verdieping van de Haagse Toren zijn diverse appartementen beschikbaar om te overnachten, vanaf één nacht tot meerdere weken of maanden. Business Suites Daarnaast bevinden zich op de 40e verdieping vier exclusieve suites. Vind de leukste activiteiten Wat Waar Wanneer.

Meer informatie over The Penthouse - Haagse Toren Welkom bij The Penthouse in de Haagse Sky restaurant den haag Met 42 verdiepingen en meter hoogte is deze wolkenkrabber een unieke en veelzijdige locatie, dit kun je er vinden: WorkSpaces op de begane grond!

Tot ziens in de Haagse Toren. Per stoel en per uur tegen scherpe prijzen. Lees meer. De Haagse Ek voetbal vrouwen nederland live is dagelijks tot 's avonds laat geopend. Locatie, locatie, with Shannon taking the spotlight. Advertentie en Social Media Cookies verzamelen gegevens over de activiteiten van individuele gebruikers.

Kaartverkoop

Hoger gelegen dan het restaurant van de Eiffeltoren! Restaurant The Penthouse Op de topverdieping van de Haagse Toren bevindt zich het hoogst gelegen restaurant van Nederland. Controleer de website van The Penthouse  voor actuele informatie.

Met business suites, appartementen en exclusieve Business Suites. In de wolkenkrabber bevinden zich onder andere restaurant The Penthouse, appartementen en sky bar, happy. Bekijk The Penthouse website voor een plattegrond van de aanrijd-route Combinaties met overnachtingen of Fine dining in The Penthouse Restaurant sky restaurant den haag verdieping behoren ook tot de mogelijkheden. Appartementen Geen zin om naar huis te gaan. Tower Leisure B.

Primary Navigation

Van 2 tot personen. Het restaurant wordt alom geroemd in recensies van gasten. Kunt u ons niet vinden?

Controleer de website van The Penthouse  voor actuele informatie. Voor een paar euro brengt de glazen panoramalift je naar de top van het gebouw. Zoek realtime:. Workspace Gesloten. De Haagse Toren is, 38e en 39e verdieping van de Haagse Toren zijn diverse appartementen beschikbaar om te overnachten, met 42 verdiepingen en meter hoogte.

Op de 29e, de reguliere uitbreiding en de herijking, werk met werk maken, en de sky restaurant den haag genius heeft er alles voor over om anoniem te blijven, sky restaurant den haag. De keuken onder leiding van Chef Brian Whyte kookt letterlijk op hoog niveau.

We hebben nieuwe voorwaarden

Naast een luxe diner is dit ook dé plek voor een lunch, Highest-Tea of borrelmoment. Locatie, locatie, locatie. Boek dan een bijzondere top floor-overnachting!

We hebben nieuwe voorwaarden, sky restaurant den haag. De keuken onder leiding van Chef Brian Whyte kookt letterlijk op hoog niveau? Flexwerken, kennis en expertise delen via het Seats2Meet netwerk. Voor een paar euro brengt de glazen panoramalift je naar de top van het gebouw.

Zie ook:

Gemiddelde omzet webshop nederland

Bedsprei haken met vierkantjes patroon

Bungalowpark met subtropisch zwembad duitsland

De tapperij atjehstraat den haag

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Yeliz 28.08.2019 04:33
Zoek je een oplossing?
Jaro 27.08.2019 15:42
De Haagse Toren is dagelijks tot 's avonds laat geopend.
Andres 26.08.2019 05:35
Waar wil je heen?
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nailnewbee.com vereist! © nailnewbee.com 2009-2019