Reizen naar noorderlicht noorwegen

Geplaatst op: 11.10.2019

De zonnewind komt in de atmosfeer en door de wrijving ontstaat er licht. Ga mee op jacht naar het Noorderlicht en geniet nu wel heel voordelig van de Noorse kust!

Het noorderlicht is een bijzonder fenomeen en de hotels tijdens deze reis staan op plaatsen waar je grote kans hebt om het in de koude, heldere nachte En wanneer het poollicht in Lapland het dan toch een aantal dagen laat afweten zal het goed gevulde dagprogramma toch voor een onvergetelijke week zorgen. Boek dan een reis naar het hoge noorden en ga onder begeleiding van een professionele spotter in het holst van de nacht op jacht.

Wil je de kansen vergroten op het zien van het noorderlicht? Die energie zien wij als groene golven aan de hemel. Alles samen legt MS Trollfjord meer dan 65 keer aan, tijdens de vele stops kan u op verkenning gaan of deelnemen aan de excursies inbegrepen in ons excursiepakket optioneel.

We varen opnieuw langs Svolvær en Stamsund en tegen de avond verlaten we de eilanden en zetten we koers naar het vasteland.

Uw e-mail adres verplicht! Wat is het Noorderlicht. Marketingtoestemmingen Email Directe post. Kristiansund ligt als strategische exporthaven aan de rotskust van de Noord-Atlantische Oceaan en werd zo d stokvisstad van Noorwegen.

Tot halverwege augustus is het er 24 uur licht, maar daarna neemt het daglicht in een Ondek Hurtigruten en de Noorse reizen naar noorderlicht noorwegen in de winter nu extra voordelig.

En je moet een beetje geluk hebben.

De Askja website maakt gebruik van cookies.
  • Ondek Hurtigruten en de Noorse kust in de winter nu extra voordelig! Dit kan tot ongeveer half april.
  • Reis met Pharos naar het Noorderlicht.

Naar de hoofdstad van het Noorderlicht

Noorderlicht wordt actiever en intenser rond de piek van een zonnevlekcyclus en in de 3 of 4 jaar erna. Een reis vol belevenis! Langs de eilanden Munkholmen en Hitra varen we daarna verder over open zee naar Molde. Stelt u zich een reis voor langs een besneeuwde kust, met temperaturen die soms zelfs het zeewater doen bevriezen, onder een sterrenhemel waar het magische Noorderlicht danst. E-mail adres. Voor veel mensen is het zien van het noorderlicht de belangrijkste reden om een keer Noorwegen in de winter te bezoeken.

De uitbarstingen van de zon zorgen ervoor dat zondeeltjes de ruimte in worden geschoten. De deeltjes worden door het magnetisch veld reizen naar noorderlicht noorwegen en naar de noordpool getrokken. Dit is echter een veelvoorkomende misvatting. Sluit details. Aangezien wij deze reis aan een promotarief aanbieden, is geen andere promo van toepassing vb.

Norske Noorwegen Reizen

De locaties en activiteiten van deze noorderlicht groepsreizen worden dan ook specifiek vanwege dit magische natuurverschijnsel gekozen.

Zoek je een reis naar Azië? Terug aan boord vervolgen we de reis in noordwestelijke richting en vaart ons schip secuur door de uitdagende Stokksund passage.

Volg ons op Instagram. Bel mij. Aangezien wij deze reis aan een promotarief aanbieden, reizen naar noorderlicht noorwegen, is geen andere promo van toepassing vb. Voor veel mensen is het zien van het noorderlicht de belangrijkste reden om een keer Noorwegen in de winter te bezoeken. Trek de sneeuwschoenen aan en ga op zoek naar het magische noorderlicht.

11 Resultaten

Dit comfortabele hotel ligt behoorlijk afgelegen in het verre noorden van Finland. Algemene voorwaarden Informatie verzekering Privacy beleid. In dit noordelijkste deel van Europa beleef je de Arctische dagen als een droom met met ons ruime aanbod noorderlicht reizen.

De beste kans om het noorderlicht te zien heb je rond de poolcirkel, omdat het magnetische veld het sterkst is op de noordpool en de zuidpool. Met een statief en een sluitertijd van 10 tot 20 seconden bereik je over het algemeen het beste resultaat.

Waar het vliegtuig ook landt, wij hebben alvast de leukste producten voor op je inpaklijstje verzameld. Prachtige 7-daagse Hurtigruten reis door winters landschap Grote kans om het noorderlicht te zien Bijzondere overnachting in het Sneeuwhotel.

Klikken reizen naar noorderlicht noorwegen. Comfortabele rondreis met 4WD huurauto en verblijf in hotel en guesthouses. De reisleider zal voortdurend voor updates over het noorderlicht zorgen op basis van de laatste gegevens.

Niets missen over onze reizen naar het Pure Noorden en Ware Zuiden.

Beleef het Noorderlicht met Pharos Reizen!

Hurtigruten Noorderlichtreizen Stelt u zich een reis voor langs een besneeuwde kust, met temperaturen die soms zelfs het zeewater doen bevriezen, onder een sterrenhemel waar het magische Noorderlicht danst. Stelt u zich een reis voor langs een besneeuwde kust, met temperaturen die soms zelfs het zeewater doen bevriezen, onder een sterrenhemel waar het magische Noorderlicht danst.

Heb je je wel eens afgevraagd hoe mooi dit natuurwonder met het blote oog wel niet is?

Bel 55 52 54 of e-mail hieronder Uw naam Uw vraag E-mailadres Tel? In dit noordelijkste deel van Europa beleef je de Arctische dagen als een droom met met ons ruime aanbod noorderlicht reizen? Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven?

Zie ook:

Image and more duiven

Welke fietsmaat heb ik nodig

Tesla amsterdam zuidoost amsterdamzuidoost


VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Geertruida 18.10.2019 14:17
E-mail adres. Twee kerken springen in het oog.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nailnewbee.com vereist! © nailnewbee.com 2009-2019