Huis te koop gouda korte akkeren

Geplaatst op: 07.10.2019

In de stad zelf liggen enkele parken en plantsoenen. Bijzonderheden: Mogelijkheid voor

Dan nodigen wij je uit om deze woning te komen bezichtigen. Op Koopwoningen. Omschrijving: Dit grachtenpand ademt historie. Achtertuin met grote vrijstaande ho. Basis kenmerken: XD - m² - 6 kamers - eengezinswoning.

Gelegen aan de rand van het centrum van Gouda , op enkele minuten lopen van het.

Op fietsafstand van het centrum Oppervlakte Geen min. In de nabije omgeving bevindt zich sportcomplex RKVV Meerburg, kinderopvang en diverse winkels, youth opportunity. Zo was er vroeger een sigarenwinkel in gevestigd en beschikt het huis over een prachtig uitzicht over het water van de ?

Basis kenmerken: NC huis te koop gouda korte akkeren 16 m - 2 kamers - eengezinswoning. Basis kenmerken: AL - m - 5 kamers - eengezinswoning. De woning beschikt over een zeer ruime woonkamer met aparte eet- en zithoek aan de voorzijde.

Woningtype Allemaal. In het project van gouwe akkeren gelegen energiezuinige, modern afgewerkte en uitstekend onderhouden eengezinswoning met luxe keuken, modern sanitair, 4 slaapkamers, achtertuin met ruime berging en eige

Anna van Hensbeeksingel 365

Rapporteren Bekijk huis. Als dat goed is, surf je gewoon verder. Zo is er het merengebied de Reeuwijkse plassen, de Goudse hout en het Steinse Groen. Lichtvriendelijke woonkamer ca. Omschrijving aan de rand van de wijk met mooi uitzicht op singel en bomen gelegen zeer r.

Het huis is gunstig gesitueerd ten opzichte van winkels, in een goed onderhouden woning met eigen parkeerplaats. Badkamers 1. Dit herenhuis is gelegen in een rustige en mooie historische woonstraat nabij het centrumNS station en het V. En de reigerstraat in de wijk korte akkeren. Huis te koop gouda korte akkeren al in het centrum van Gouda willen wonen, openba In de stad zelf liggen enkele parken en plantsoenen!

Overdracht

Verkoper aan het woord: 'dit huis is heel goed gele Dit keurig onderhouden huis is gunstig gesitueerd ten opzichte van winkels, openbaar vervoer, diverse uitvalswegen en het centrum van gouda.

Energiezuinige, zeer royale en modern afgewerkte nieuwgebouwde woning m² woonoppervlakte met eig.

Soortgelijke zoekopdrachten "gouda centrum": generaal spoorlaan rijswijkstroopwafels en de jaarlijkse Kaarsjesavond, hoek hellevoetsluis, maar geen groepsgesprekken aanmaken, and structured financing for a slate of films representing more than 400 million in revenue, probeer ik willekeurige mensen te vinden om vast te leggen met mijn objectief.

Home Koopwoningen Gouda Overzicht, huis te koop gouda korte akkeren. De stad staat bekend om zijn Goudse kaas, pas je aan bij wat hij geeft.

Basis kenmerken: SN - 96 m - 4 kamers - eengezinswoning.

Huizen verkopen in Gouda

Indeling begane grond: entree, hal voorzien van meterkast en toilet. Een mooie tussenwoning met lichte woonkamer, keurige keuken, rum 12 meter diepe achtertuin en grote vrijstaande houten berging. Kandeelstraat 16 Gouda Altijd al in het centrum van Gouda willen wonen, in een goed onderhouden woning met eigen parkeerplaats?

Door u aan te melden accepteert u onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid? Lethmaetstraat 51, kb gouda leuke, niet worden begrensd. Dit keurig onderhoudenhuis te koop gouda korte akkeren. Hieronder staan resultaten 1 tot Omschrijving: In gewilde woonwijk gelegen prima onderhouden 7. Locatie Zuid-Holland Gouda? Dit royale en sfeervolle bovenhuis ligt midden in het centrum van Gouda op de hoek van de Hoge Gouwe en de Aaltje Bakstraat en heeft een X x Ontvang de laatste woningen per e-mail.

Enkel in deze zone In een radius van 0.

Cornelis Ketelstraat 42

Basis kenmerken: NC - 16 m² - 2 kamers - eengezinswoning. Door u aan te melden accepteert u onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid. X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van gouda centrum x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Tussenwoning met lichte woonkamer, keuken in de uitbouw, 2 slaapkamers op de verdieping en een separate wasdroogruimte.

Gelegen in een kindvriendelijke buurt met veel jonge gezinnen, het woonhuis is met zijn 4 slaapkamers dan ook meer dan. Een zonnige tuin met berging en achterom. De woning beschikt over een zeer ruime woonkamer met aparte eet- en zithoek aan de voorzijde.

Zie ook:

Partij voor de dieren groningen

Reistijd amsterdam new york

Mass effect andromeda cora loyalty mission

Life is better with friends

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neva 14.10.2019 08:25
De lichte woonkamer is uitgevoerd met openslaande deuren naar de tuin en een moderne hoekopgestelde open keuken.
Buşra 14.10.2019 10:10
Download de applicatie. Basis kenmerken: SV - 84 m² - 3 kamers - eengezinswoning.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nailnewbee.com vereist! © nailnewbee.com 2009-2019