Hoe kan ik mijn nummer zien kpn

Geplaatst op: 24.08.2019

Nu word ik konstant benaderd door andere partijen die alles stukken goedkoper kunnen leveren. Beoordeeld op 09,   door:   jacco.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag. Beoordeeld op 09,   door:   Marja S. Zeer slecht. Wat is nu de verbetering? Overweeg om over te stappen. Interactieve tv via Ziggo , in principe goed maar net wat te vaak storingen dus maar weer KPN.

Perfect te woord gestaan en alle problemen opgelost. Storing internet en tv waarover ik eerst word voorgelogen dat deze regionaal is en ik dus maar moet afwachten. Klantenservice  niet altijd gratis   De klantenservice is bijna altijd te bereiken op met een mobiele telefoon. Merken Mobiele telefoon merken Tablet merken. Populaire vragen in deze categorie!

Pas de allerlaatste medewerker wilde en kon de facturen versturen maar dan via zijn eigen werk mail. Thank you in advance for your help.

Iedereen dacht wel dat ik kan wel horen of contact telefonische spreken om iemand vertellen. En de klantenservice gaat heus jullie vragen hier niet beantwoorden! Thank you in advance for your help. Overweeg om over te stappen. Naar de klantenservice gebeld en gaven aan een mail te moet. Wel meer mensen aansluiten,maar niet de capaciteit dan aanpassen in de kast!!

  • Alle telefoons verwijderen.
  • Aan het eind van dit jaar loopt mijn mobiel abonnement af,maar ik weet nu al dat ik naar iemand anders overga.

Een cijfer is zelfs niet van toepassing zo Het beeld valt steeds weg net als het geluid en dat op beide kastjes. Ik wou dit melden maar dat kan alleen per telefoon. Zij zou 1 ster gekregen hebben. Daar ik ook klant ben? Daarnaast verdwijnen er zenders.

Wanneer gaan mijn KPN Compleet voordelen in?

Beoordeeld op 04,   door:   Titia. Werd te woord gestaan door een hele vriendelijke dame. Ik heb hulp nodig en wordt doorverwezen naar eenninternet site! Niets Horen na keuzes invoeren.

Het ergste is nog dat mijn digitenne probleem niet wordt opgelost. Wat een tyfus bedrijf is dit. Ik heb bij KPN nog een mobiel-abonnement waar ik wat vragen over. Alleen stom keuze menu en verwijzing naar website. Wanneer moet je 31 voor een telefoon nummer zetten? Geen btg zoals ik al vermelde in mij vraag.

3. Bel een vriend (niet gratis)

Meer informatie Mobiel internet dataverbruik Over sim only abonnementen Over prepaid Goedkoper mobiel bellen Mobiel abonnement voor kinderen Mobiel abonnement verlengen Mobiel internet iPad en tablet Vergelijking mobiel internet op smartphone Telefoonnummers in Nederland. Dit is een probleem van KPN en ik weiger ook maar een cent telefoonkosten te betalen. Wil de KPN zijn klanten behouden dan zouden ze niet een stortvloed van hindernissen moeten opwerpen.

Beetje vreemd vind je niet! Hope to hear something from you asap.

Mijn klantnummer is Belt u voor een technische vraag! Plus 1 maand te veel afgeschreven. Merken Mobiele telefoon merken Tablet merken. Graag een installateur om het te verhelpen. Beoordeling zou veel minder dan 1 ster moeten zijn. Helemaal niks.

Terwijl er een gratis nummer bestaat hiervoor. S Mallarino sarria. Stond erop. Verbinding verbroken omdat ik dat niet wil betalen.

Beetje vreemd vind je niet. Beoordeeld op 05, door:   Edwin. Ook bij KPN is niet alles goed maar over de helpdesk heb ik meestal niet te klagen voorzover ik die nodig heb. Ik zit er hard over na te denken om over te stappen naar een andere provider die deze zenders wel heeft.

Zie ook:

Tv kast met wielen

Huis kopen zonder makelaar geen kosten koper

Wat is een freelance illustrator

Bugatti chiron lego technic video

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Leidy 29.08.2019 08:37
Wat moet ik doen? Nog vermeld dat meerdere huishoudens in de straat ook storing hadden.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nailnewbee.com vereist! © nailnewbee.com 2009-2019