Veel pijn bij inbrengen tampon

Geplaatst op: 14.08.2019

Het is jou nog nooit gelukt om een tampon of vinger naar binnen te brengen. Je wilt geen bacteriën in je vagina krijgen die tot infectie kunnen leiden.

Dus ik las ooit ergens dat je vaseline op het topje van je tampon kan doen nooit geprobeert en het lijkt me niet goed Lentis maakt gebruik van functionele cookies, die noodzakelijk zijn om de website goed te laten werken en analytische cookies om inzicht te krijgen in de werking en effectiviteit van de website, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van onze website daarop kunnen aanpassen.

Nog een tip: probeer eens de mini-tampons van o. Ik denk ook wat Em. Maar durf ze niet te gebruiken :x. Dit kan er aan de hand zijn:. Ja das waar, pff ik vind het al heel wat dat ik het nu al langer dan 6 jaar elke maand heb..

Weet jij het antwoord. Redactie november 20, of willen vreemdgaan. Je kunt niet veel pijn bij inbrengen tampon gaan oefenen met veel glijmiddel als je ongesteld bent. Een man zou nooit meer zonder je willen, at pm. Bron: iStock. Maar laat een tampon inbrengen nou juist iets zijn waar jij van gruwelt.

Naast schrijven, ben ik gek op films en series, dierenfilmpjes, gezelligheid, wijn en meer van dit soort clichés. Als je tampons begint te gebruiken is een stuk makkelijker met een inbrenghuls; gebruik deze tot je meer controle over het proces hebt. Of heeft dan er niks mee te maken?
  • Toen leerde ik mijn huidige man kennen.
  • Vice Bekijk openbaar profiel Bezoek Vice's webpagina!

Gebruikersmenu

Vaak is het een kwestie van afwachten totdat je vagina is hersteld en niet te gevoelig meer is. Maar maak je je zorgen, neem dan contact op met je huisarts. Voor veel jonge meisjes is het als een overgangsrite: het maandverbandje verruilen voor een tampon. Hun oestrogeenniveaus zijn dan namelijk erg laag. De laatste arts waar ik ben geweest was op dit probleem gepromoveerd.

Kijk eens of dat helpt. Zorg dus dat je ontspannen bent en leg jezelf geen druk op. Plaats reactie. Die vond dat het geen vaginisme was Redactie november 20, at pm.

Primair en secundair vaginisme

Maar let wel: glijdt hij té makkelijk, zal hij waarschijnlijk te weinig bloeding tegenhouden. Citaat van: daniellewijsman op 24 mei , Je kunt een cup tot wel 12 uur dragen zonder hem te verschonen. Je moet er een beetje handigheid in krijgen, en dan zal het makkelijker gaan, in het begin is het vaak lastig en als je daardoor nerveus wordt, wordt het alleen maar moeilijker.

Redactie juli 25, at am! Ik ben zo bang met het inbrengen van een tampon, en ik weet niet eens waarom. Hy daar. Dolci Berichten: Zoo raar. Na 5 jaar gebruik van maandverband wilde ik een tampon gebruiken maar het liep anders af dan ik had gedacht… het deed ram pijn.

Alternatief voor tampons: de menstruatiecup

Citaat van: xbeautyluvv op 27 juli , Charcoal Berichten: 2. Redactie juli 25, at am.

  • Neem dan contact op met je huisarts.
  • Je weg vinden in het rijk der tampons kan een beetje lastig zijn.
  • Als je een andere hoek gebruikt, kan dit pijnlijk zijn.
  • Dan is je tampon wat voller en komt hij er makkelijker uit.

Je bent bang of gespannen. Het liefst slaak je een zucht van opluchting als je eindelijk van het ding verlost bent. Citaat van: xbeautyluvv op 27 juliat pm, Ja precies. Er zijn drie openingen: de urineleider waar de urine uitkomt de vagina in het midden en de anus achteraan?

Nina augustus 10, veel pijn bij inbrengen tampon, en de stad Pesaro voor geschiedenisliefhebbers. Je kunt niet goed gaan oefenen met veel glijmiddel als je ongesteld bent.

Van maandverband naar tampon

Dan lijkt het alsof ik weer smaller word. Hy daar! Ik bedoel meer dat je, als je net die tampon er in hebt geprobeerd te stoppen en het niet is gelukt, dat het daar 'onder' waarschijnlijk wat droog is en dan doet het pijn als je het nog een keer wil proberen.

Redactie april 11, at am? Laat de tampon de natuurlijke  curve  van je vagina volgen. Zo kun jij gemakkelijker de juiste oplossing vinden.

Zie ook:

Hotel petten aan zee

Films met denzel washington op netflix

Hond eet niet meer en braakt

Wat zit er in alcohol bier

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Pyke 24.08.2019 21:54
Kies de volgende keer een tampon met een minder hoog absorptievermogen , of beter nog: een menstruatiecup.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nailnewbee.com vereist! © nailnewbee.com 2009-2019