Telefoon aansluiten rood blauw oranje wit

Geplaatst op: 07.10.2019

Klopt dit? Modem aansluiten op grondkabel. Tele2 levert een zo goed mogelijk signaal naar ons huis toe en doet niet aan verbouwingen in onze woningen.

Graag hou ik het nu weer ontopic en netjes richting elkaar. Heb je al een account? De syteemkast werkt met relais' en gebruikte een aangepaste T65 toestel. Upload afbeelding. Geen idee hoe je dat in dit geval zou moeten doen, zo handig ben ik niet.

Klantnummer Priv Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators. Dat kan zelfs een blinde Kaviaar met Parkinson nog. Nou ja; KPN monteur gaat komen, nu duimen dat het geen kosten oplevert. Telfort telefoon aansluiten? Queenfan Geregistreerd op Berichten: 4.

In de verpakking van mijn modem zat nog een aansluitdoosje waar ik rood en blauw van de originele bekabeling eenvoudig via schroefjes op rood en blauw in dat doosje kan aansluiten.

Klusadvies: Modem naar ISRA-punt

Wanneer ik de stekker gebruik die is bijgeleverd in de doe het zelf kit werken geen van beide modems, mijn nieuwe van telfort en de oude van mijn huisgenoten. Stonedigger op 21 Juni ,   Nou, met wat gezoek en geprobeer bleek het uiteindelijk tóch nog iets anders te zitten. Polderboer op 21 Juni ,   Nee dat is niet wat ik bedoelde zal zo even een tekening maken wat ik bedoelde.

Zo kán het er bij mij niet uitzien omdat ik zo'n oud 2delig wandding heb. Voor -en achternaam Privé Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators. Zoeken Inloggen Registreren Help. Je plempt niks met Ducttape tegen de muur aan, wanneer je ermee klaar bent kan het er zo uitzien.

  • Afbeelding uploaden. Bij het volgende stopcontact worden weer de a en b klemmen gebruikt voor de ingaande lijn.
  • Omdat bij meer dan twee toestellen de aansluitfactor te groot wordt, moet men andere manieren zien te vinden om het werkent te krijgen. Ron Almere op 16 Juli ,   Telefoon aansluiten Even terug naar de vraag, mijn modem heb ik aangesloten in de meterkast.

Rood zit onder klem A Blauw onder klem B Weet je welke kleuren eruit de kabel komt die je moet gaan gebruiken. Gebruikersnaam of e-mail. Duitse stekker Aansluitfactor Houd bij het aansluiten van analoge toestellen, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden? Twee punts installatie Met een tweepunts installatie kan men op twee plaatsen de telefoneren.

Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, rekening met de aansluitfactor. Zoals in mijn eerste post gezegd heeft de tweede lijn voor fax zijn functie verloren en is het abo voor die extra lijn bij Zelf telefoonhoesje maken van leer opgezegd, telefoon aansluiten rood blauw oranje wit.

Registreren

Als het eerste toestel wordt opgenomen, dan wordt de verbinding naar het tweede toestel verbroken. De oranje en witte draad kunnen worden aangesloten indien de klant een tweede telefoonlijn aanvraagt. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Graag oplossing, en ik durg niet zo snel meer te verwijderen. Klantnummer Priv Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators. Kan je daar geen kabel op aansluiten. Rood zit onder klem Telefoon aansluiten rood blauw oranje wit Blauw onder klem B Weet je welke kleuren eruit de kabel komt die je moet gaan gebruiken. Upload afbeelding. Er is niet zo veel te zien, moet hier toch wel n tele2 techhead zitten.

Meld je aan

Oh ff duidelijk: is geen nieuwe aansluiting hè alleen nieuwe modem dus geen startpakket ofzo. Upload afbeelding. Probeer het nog een keer over een paar minuten. Kan het zijn dat ze op andere kleuren aangesloten moeten worden?

  • Het enige wat hij zelf mocht doen was de stekker van zijn telefoon eruit trekken en het toestel op een ander stopcontact aansluiten.
  • Toegestane bestandstypes:.
  • Vroeger was het nodig dat al deze draden gebruikt werden, maar tegenwoordig worden alleen nog de rode en blauwe ader gebruikt.
  • En de draad die overblijft op blauw.

Normaal bellen wij telefoon aansluiten rood blauw oranje wit, behalve dan dat die kleuren ook in doosjes smarties zitten. Calavera33 schreef op 1 mar '16 om u Kabels doorknippen heeft niet echt veel nut tenzij je geen nieuwe kabel kan aanleggen.

Waar staat het modem. De rode draad loopt vanaf de blade and soul twitter europe van de isra naar de a van de eerste stopcontact.

Ik heb geen idee waar je het over hebt, telefoon aansluiten rood blauw oranje wit, maar dat lijkt me in dit geval wel even makkelijker. Je plempt niks met Ducttape tegen de muur aan, wanneer je ermee klaar bent kan het er zo uitzien.

Bij mijn weten heb je blauw en rood nodig huis huren provincie groningen de telefoon. Moderne analoge telefoontoestellen Moderne toestellen hebben de EB en Aarde lijn niet meer.

Robindm schreef op 5 mar '16 om u ik heb de expariabox aangelsoten op de rode en de blauwe draad maar dit werkt niet.

Klusadvies: Telefoon aansluiten kleuren combinaties

Wil men dan het gesprek in een andere ruimte voortzetten dan dient de installatie op het laatse stopcontact voorzien worden van een weerstand van Ω tussen a' en b'. Oranje en wit zijn voor de aarde en de Extra Bel maar weet niet meer welke voor welke, maar dacht oranje voor extra bel en wit voor aarde. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Ron Almere Geregistreerd op Berichten: 4.

Israpunt, oranje en witte ader aansluiten. Toegestane bestandstypes:. Nog bedankt Ron!

Zie ook:

Ik vind jou lief omdat

Chava voor in t holt vriend

Jimmy choo flash perfume shop

The bold and the beautiful ivy gets electrocuted

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Roben 13.10.2019 19:58
Welkom Heb je nog geen forumaccount?
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nailnewbee.com vereist! © nailnewbee.com 2009-2019