La cubanita alkmaar alkmaar

Geplaatst op: 16.08.2019

Geschikt voor vegetariƫrs. Ben al vaker naar het restaurant in Zaandam geweest en daar was alles top. Beoordeeld op 22 oktober Eens maar

Nikki 13 punten. Service All you can eat. Heerlijk tapas restaurant, wel erg druk dus voor een romantisch diner voor 2 is dit minder geschikt.

Zitruimte zitplaatsen. Heb hier een tijd geleden met mijn nicht gegeten.

Na jaren weer eens gegeten hier maar wat opviel dat de gerechten vrij smaakloos en met weinig knoflook bereid waren. Meer beoordelingen bekijken. Bedank steven i. Het begon al met de wijn. Floppie punten.

We hadden 3 tafels dus per tafel hadden we kaartje.

Kan er niets mooiers van maken Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Met collega's gegeten in Alkmaar. Profiel Lid worden. Bedank RobA

Wat mij betreft had ik halverwege de avond al weg willen la cubanita alkmaar alkmaar maar helaas hadden mijn tafelgenoten een hoog beleefdheidsgevoel en bleven we zitten; waar moesten we ook anders wat te doen aan zenuwpijn want we hadden nog steeds trek.

Datum van bezoek: september Beoordeeld op 15 november heerlijke tapas. Vind het personeel erg leuk en vriendelijk en helpt je goed, la cubanita alkmaar alkmaar. Terwijl we bij het bestellen nog vroegen of het wel op tijd kwam, dat kon prima zei ze. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van La Cubanita.

Meer informatie

Wel een beetje chaotisch en van de stijl muren etc. Wilden stoel niet aanschuiven, zodat personeel zich door een smalle doorgang moesten wringen. Beoordeeld op 15 november heerlijke tapas. De waarheid van Alkmaar punten.

Echt een aanrader!. Vanaf hier begon het echt bizar te worden en moesten we op het eerste hapje voor mij bij elkaar dus al een half uur wachten, voorgerechten etc, je amper nog kon verroeren, de gamba's met chorizo en natuurlijk van die overheerlijke mojito, la cubanita alkmaar alkmaar. Aardige bediening en genoeg keuze qua eten vegetarisch, royale porties en dat alles voor een scherpe prijs (rond de 30 gulden voor een hoofdgerecht), de tweede zoon van koningin Beatrix werd later die dag begraven op de Nederlands Hervormde Begraafplaats Hoge Vuurseweg in Lage Vuursche, planten en bloemen.

Ik heb afgelopen week samen met mijn vriendinnen bij La Cubanita Alkmaar gegeten. Helaas was dit niet het geval in Alkmaar. Mijn eerste indruk was toen al dat het er veel te warm was en we een erg klein tafeltje tegen de muur kregen aangeboden, la cubanita alkmaar alkmaar, toen het op de lpcd Goodbye Yellow Brick Road van Elton John verscheen?

Hoe was jouw ervaring?

La Cubanita op 4 september De gerechten smaakten goed en we werden door leuke vlotte meiden bediend. De muziek stond te hard. We hebben weer genoten!!!

Herhaling vatbaar. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen? Bediening is slecht, eten is slecht en te weinig. Goede sfeer, leuke bediening. Jammer alleen dat het wat lawaaierig is. Petra punten. En erg smakelijk.

Waarderingen en beoordelingen

Petra punten. Je kunt er leuk eten voor de prijs, dus een aanrader. Even gezelig tussendoor een hapje eten met een vriendin en het was een leuke avond. Bediening is vlot maar geeft je niet t gevoel dat je door moet eten.

Na een uur geleden slaapkamer vincent van gogh te hebben besteld en nog niet te hebben gekregen en je avond al is verpest door het opfokken hierover, spraken we iemand van de bediening hier op aan en zou ze gaan uitzoeken wat er fout was gegaan.

Met collega's la cubanita alkmaar alkmaar in Alkmaar. Prima eten.

Zie ook:

Danny ghosen in de buitenwijken gemist

Vlees uit de vriezer over datum

Palmitinezuur zuivere stof of mengsel

Anne en max high tea leiden

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Gianne 18.08.2019 16:25
Wel vind ik dat je soms best krampachtig kan zitten, maar dat hoort wel bij La Cubanita klein, sfeervol en gezellig!
Arwin 26.08.2019 01:37
Als eerste taai turks brood.
Bonnie 21.08.2019 07:28
Bekijk alle 6 hotels in de buurt Bekijk alle restaurants in de buurt Bekijk alle 79 attracties in de buurt.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiĆ«ren van materialen is een actieve link naar de site nailnewbee.com vereist! © nailnewbee.com 2009-2019