Jt bioscoop den bosch openingstijden

Geplaatst op: 13.09.2019

Zou je deze plek of activiteit aanbevelen bij een vriend die voor het eerst op bezoek is? Familieticket Voorwaarden. Meer info.

Datum van activiteit: juni Niet geldig bij premières, specials en events. Vreselijk 3. Profiel Lid worden. Woensdag -

Restaurants in de buurt Bekijk alle restaurants in de buurt. Deze tekst vertelt je nu nog duidelijker welke jt bioscoop den bosch openingstijden gegevens we van jou verwerken en hoe we jouw klantervaring daarmee kunnen verbeteren, maar ook hoe je die gegevens kan inkijken, wat een upgrade. Donderdag - Toegankelijkheid Zaal 1 en 5 zijn rolstoeltoegankelijk. Recentelijk veranderd naar VUE, over waar de mens in het jaar 2000 in de ruimte allemaal naar toe zouden gaan.

Engels 3.

Kinderen Voorwaarden. Op 25 juni opent Kinepolis in het Paleiskwartier van Den Bosch een gloednieuwe bioscoop met 7 zalen en zo'n stoelen.

Onze bezoekers over JT Bioscopen in Den Bosch

Wandel- routebeschrijving van Arena naar Vue Den Bosch circa vier minuten wandelen. Nu bent u op de Jan Heinsstraat. Klik hier voor meer informatie. Sinds de verbouwing dit jaar is deze bioscoop, die VUE heet tegenwoordig, een aanrader om naartoe te gaan!!! Beoordeeld op 3 september Prima bioscoop. Jump to navigation. Is dit een plek of activiteit waar je naartoe zou gaan op een regenachtige dag?

  • Alleen geldig voor tieners van 12 tot en met 17 jaar. Sfeer is chill.
  • De openingstijden van de garage zijn afgestemd op de openingstijden van de bioscoop. De hapjes

Mijn vrouw werd een half uur voor de filmvoorstelling ziek en moesten naar huis. Dank u voor uw medewerking. Telefoonnummer optioneel. Meer info. In de omgeving. Prima stoelen, vlakbij centrale ruimte met bar?

Openingstijden

Een aankoop kan in principe niet worden geannuleerd of omgeruild tenzij je uiterlijk één uur voor aanvangstijd van de voorstelling naar de bioscoop gaat óf dit coulanceformulier instuurt. Alleen geldig voor tieners van 12 tot en met 17 jaar. Ook genoeg plek tussen jou en je buurman, vind ik persoonlijk altijd wel

Fiets Voor de bioscoop is er jt bioscoop den bosch openingstijden voor bijna fietsen. Laser Ultra. Op alle andere dagen kost parkeren na Er zijn tevens plaatsen om uw elektrische auto weer op te laden. F C. Verder is er een invalidentoilet beschikbaar. Deel nog een ervaring voordat je gaat.

Films in de bioscoop

Nu open: - Een aankoop kan in principe niet worden geannuleerd of omgeruild tenzij je uiterlijk één uur voor aanvangstijd van de voorstelling naar de bioscoop gaat óf dit coulanceformulier instuurt. Meer info en contact. Beoordeeld op 3 september Prima bioscoop.

Bedank ValeryHageman. Fiets Voor de bioscoop is er plaats voor bijna fietsen. Datum voorstelling dd-mm-jjjj. Tegenover de bioscoop is het gezellige Beren restaurant. De parkeergarage is voorzien van parkeren voor minder validen en een lift! Hooligan H. Let op: stel uw navigatie in op Spiegeltuin 1, Den Bosch.

Vue Den Bosch

Datum van activiteit: april Zou je een vriend adviseren om van tevoren een kaartje te kopen omdat deze plek uitverkocht kan raken? Deze kaart geeft recht op 3 uren parkeertegoed.

Vanaf Arena loopt u via Bloemenkamp, rechtsaf de Pastoor de Kroonstraat op. Bespaar geld. Familieticket Voorwaarden.

Zie ook:

Spaghetti met gehakt en kaassaus

Oude mobiele telefoons inleveren goed doel

Harry potter london victoria station

Textile museum tilburg nl

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Lammigje 22.09.2019 21:05
Adres Kinepolis Den Bosch. Rolstoeltoegankelijkheid Kinepolis Den Bosch heeft mindervaliden plaatsen in elke zaal.
Halil 17.09.2019 06:00
De verschillende bioscoopzalen hebben nu minder zitgelegenheid per zaal, maar wel relaxte stoelen die je in een ligpositie kunt brengen. Op alle andere dagen kost parkeren na
Otmar 15.09.2019 08:22
Beoordeeld op 5 juli
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nailnewbee.com vereist! © nailnewbee.com 2009-2019