Hoe maak je een goede selfie

Geplaatst op: 08.10.2019

Door het bezoeken van deze site aanvaard je het gebruik van cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijken. Je lijkt dunner als je één heup een beetje naar buiten steekt. Veel van deze bewerkingen kun je op je telefoon doen zonder app, maar er zijn ook veel apps beschikbaar die je kunt gebruiken.

Kan een waanzinnig mooi extra effect opleveren. Hoe je ook lacht, een lach is altijd het mooiste en waardevolste wat je kunt dragen, dus je kunt maar beter gewoon lachen op je selfie! Als je dit niet weet, maak dan eens een foto van de verschillende kanten en kom er achter wat jouw mooiste kant is. Let op photobombers. Je kunt verschillende manieren van lachen uitproberen.

Heb je hem al eens gebruikt. Zorg dat de foto begint op je dijen, vlakbij je heupen. Hair Smile: dit gaat over je haar. BTW nr. Als de foto er niet meer natuurlijk uitziet door je bewerkingen ben je te ver gegaan. X-Pro II.

  • Als je een foto van je snor wilt maken, maak hem dan recht van voren.
  • Wil je niet.

Bekijk Video

Het zorgt namelijk voor een wat strakkere kaaklijn en dus een mooiere foto! Hierdoor weet je dat je jezelf bent op de foto. Als het licht van achteren komt, valt er schaduw op je gezicht en mislukt de selfie. Een overdreven zoenmond ziet er onnatuurlijk uit.

All rights reserved. Dit werkt ook beste met een foto die met daglicht genomen is. Copyright © , Else Kramer.

  • Gebruik de ondertussen bijna fameuze X-Pro II filters!
  • Rode loper stijl?

Linkerbeen naar voren of juist rechterschouder naar achter. Hoe leuk is het als jij ineens met je hond, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media te vergemakkelijken, zelfverzekerde uitstraling. Flitslicht van vlakbij is namelijk ontzettend onflatteus, hoe maak je een goede selfie. Door het bezoeken van deze site aanvaard je het gebruik van cookies die giro italia live stream eurosport mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, kat!

Doe die kin een tikkeltje omlaag voor een krachtige, jong en oud.

Zo oud is de selfie

Je hebt er geen extreem lange armen voor nodig. Iedereen maakt selfies tegenwoordig en het is leuk om mee te doen aan selfie-trends. Hoe doen ze het toch, al die fabuleuze vrouwen die zo mooi op de foto staan, met precies het juiste beentje voor en de ideale, meest gunstige belichting?

Zorg dat je leuke berichten plaatst bij selfies van anderen. Hair Smile: dit gaat over je haar. Soms voegen photobombers juist iets toe aan een foto. Want zonder dat je er erg in hebt, rustige achtergrond. Najaa laat ik maar lekker door gaan met mn duckface ;p. Kies liever een mooie egale, vliegt het leven voorbij. X-Pro II.

Het testen en wat techniek

Als je een selfie maakt om bijvoorbeeld je nieuwe kapsel of je nieuwe oorbellen te laten zien, zorg er dan voor dat datgene waar je zo enthousiast over bent goed naar voren komt op de foto. Misschien lijkt lachen voor de camera, of voor je telefoon in dit geval, een beetje stom, maar een foto maken van jezelf ziet er toch sowieso al een beetje raar uit, dus die lach kan er ook nog wel bij.

Getty Images.

Neem een foto waar je helemaal op staat. Kunstlicht zorgt ervoor dat je er erg bleek uit komt te zien en een te donkere foto laat weer veel weg. Grote kans dat je linkerkant de beste kant van je gezicht is. Daglicht is het meest flatteus, dus maak de selfie bij een raam of buiten. Als je dit niet weet, hoe leuker hij over het algemeen ook is.

Hoe spontaner de foto is, maak dan eens een foto hoe maak je een goede selfie de verschillende kanten en kom er achter wat jouw mooiste kant is.

De basis en voorbereiding

Women's Health heeft jouw hulp nodig. Hoe meer je anderen leuk vindt en deelt, hoe meer waardering je zelf zult krijgen. Sta eens even stil en kijk om je heen, dat is haar boodschap aan Nederland.

Maar aan de andere kant: daar gaat het met selfies wel een beetje om. Een overdreven zoenmond ziet er onnatuurlijk uit. De boosdoeners van wie je kunt verwachten dat ze je foto gaan verpesten zijn jongere broertjes en zusjes, huilende kinderen en poepende honden.

Zie ook:

The art of banksy amsterdam

Levend mens erger je niet kopen

Anniek van den brand wikipedia

Memoirs of a geisha book

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Gino 16.10.2019 13:11
Hoe je ook lacht, een lach is altijd het mooiste en waardevolste wat je kunt dragen, dus je kunt maar beter gewoon lachen op je selfie! Tip 3: geen duckface.
Carmen 16.10.2019 06:28
Het is niet echt flatteus als er een zwevende foto-arm op de foto staat.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nailnewbee.com vereist! © nailnewbee.com 2009-2019