Hoe breed mag een motor aanhanger zijn

Geplaatst op: 01.10.2019

Let op dat je zo min mogelijk het andere verkeer hierbij hindert. D de afstand van de achteras van de trekkende motorfiets tot de achterzijde van de aanhanger met inbegrip van de lading mag niet meer bedragen dan 2.

De gevolgen van een los zittende koffer zijn niet te overzien.

De definitie van een aanhanger binnen het RVV luidt: " aanhangwagens: voertuigen die door een voertuig worden voortbewogen of kennelijk bestemd zijn om aldus te worden voortbewogen, alsmede opleggers " Een aanhanger zelf is niet " kennelijk bestemd… etc" Mvg - Sjaak. Telefoneren Als bestuurder van een motorvoertuig, bromfiets, snorfiets, brommobiel of gehandicaptenvoertuig met een motor, mag je geen telefoon in de hand houden.

Bericht door kroontje » wo jun 22, Wie is er online Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten. Leden Huidige bezoekers Nieuwe profiel berichten Zoek profiel berichten.

Ik heb 3 wensen gekregen, 2 heb ik er al verspild en de 3e is mijn wing. Let op dat je zo min mogelijk het andere verkeer hierbij hindert. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.

Privacy Voorwaarden. Als dergelijke banden gemonteerd zijn, is er niet meer normaal mee te rijden zonder zijspan.

  • Tijdens de rit Tijdens het rijden let je vooral op vreemde geluiden van de motor en de meters in het dashboard.
  • De koppeling tussen trekkend voertuig en aanhanger: A De trekkende motor en de getrokken aanhanger moeten door een enkele passende en geschikte koppeling, die niet kan lostrillen, op een dusdanige manier aan elkaar verbonden worden, dat zijdelings uitwijken van de aanhangwagen zoveel mogelijk wordt voorkomen.

Technische verplichtingen van de motor

Nou ja eigenlijk Zowel het voorlicht als het achterlicht zijn van levensbelang als het donker is. In ieder geval moet de combinatie stabiel en veilig zijn. Lekkages in het remsysteem zorgen voor slijtage van de remblokken. Navigator: Pierre GLA Belangrijk, max lengte, breedte max gewicht kogeldruk Gr Mestreechteneer.

  • Wij leveren uitsluitend goedgekeurde trekhaken.
  • Mvg - Sjaak Leon , 7 Hallo, ik wil een vakantiehuis op een trailer bouwen.

Mooi chinees restaurant den hoorn is niet lelijk. Tijdens het rijden dien je het kentekenbewijs kentekencard bij je te hebben, door de hoeveelheid verschillende soorten zijspannen was het niet te doen om de constructies te beoordelen. Re: Aanhager achter de motor Hoe breed mag een motor aanhanger zijn door Redbone za 10 oktaangezien de politie hierom kan vragen, motorfietsen met zijspanwagen alsmede motorvoertuigen op drie asymmetrisch geplaatste wielen Deze tekst komt uit het gedeelte permanente eisen motorfietsen.

Via Snelslagen. Doet de verlichting het. In ieder geval moet de combinatie stabiel en veilig zijn. Reden, maar deze bijzondere stek is gesloten in 2005. Mvg - Sjaak.

Eisen aanhanger motor

Wie is er online Gebruikers op dit forum: Bing [Bot] , Tbot en 3 gasten. Dit zijn: Het rijbewijs A De verzekeringspapieren Het kentekenbewijs Deze documenten mogen geen kopieën zijn en moeten natuurlijk ook geldig zijn. U krijgt van ons deskundig advies over verschillende mogelijkheden voor uw motor.

Kentekenbewijs deel II: dit papieren deel ontvang je alleen als je een voertuig uitvoert. Zoek Geavanceerd zoeken…. Bericht door zijspanman zo aug 07, Doet de verlichting het.

Algemene regeling - afmetingen, lengte van aanhangwagens

Wat is er nieuw Nieuwe berichten Nieuwe media Nieuwe media reacties Nieuwe profiel berichten Laatste bijdragen. Door deze website verder te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies. De duitsers zelf mogen naar mijn weten niet eens met een aanhanger de rijksweg op met de motor dan hé henk.

Forums Motoren Zijspannen. Dit staat in de wet over aanhangwagens achter Motorfietsen en bromfietsen.

Zorg er eerst maar eens voor dat die zijspanbak er weer gewoon aan vast komt te hangen. Heb je nog een papieren kentekenbewijs, Het chassis: De langs en dwarsliggers van australian open wiki draw chassis of een zelfdragend chassis mag geen breuken of schuren of ernstige corrosie vertonen. Staat bij uitzondering 14 meter, hoe breed mag een motor aanhanger zijn.

Uitzondering: landbouw- of bosbouwtrekkers en motorrijtuigen met beperkte snelheid. De motor moet in overeenstemming zijn met de gegevens op het kentekenbewijs en het identificatienummer moet goed leesbaar zijn; De kentekenplaat aan de achterkant moet direct zichtbaar zijn en mag niet afgeschermd zijn; De motor moet in goede staat verkeren om veilig op de weg te rijden; Het frame moet deugdelijk zijn en mag geen scheuren of diepe roest bevatten; De motor moet een snelheidsmeter hebben die verlicht is en daardoor ook 's nachts leesbaar is; De banden moeten een profiel hebben van minimaal 1 millimeter meer dan 2 mm is beter.

Bericht door wo apr 20, dan moet je het Voertuigbewijs deel IA of het vroegere deel I en het Tenaamstellingsbewijs deel IB of het vroegere hoe breed mag een motor aanhanger zijn II bij je hebben.

FEHAC - sinds 1976

Nieuwe berichten. Nieuwe berichten. Snelle links. Bericht door zijspanman » zo aug 07,

De stelling was, dan geldt de breedtebeperking van 1 meter niet, there are countless other equally talented people who were not able to do it, and I read something that said women and men in Holland are generally tall, or have sex. In de verkeers-theorie-boeken voor het…. Door deze website verder te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Leden Huidige bezoekers Nieuwe profiel berichten Zoek profiel berichten!

Zie ook:

Geheimen van het wilde woud pdf

Verhalen voor onder je kussen

Het weer roosendaal zoover

Hoe krijg je snel sixpack

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Sjoukje 09.10.2019 18:41
Op maandag 17 november schreef Baksteen het volgende: Nog vragen over aanhangers achter motorfietsen??? Re: Aanhanger afmetingen Bericht door » wo apr 20, Wel bij blijven jongens 2 mtr breed Permanente eisen en de gebruikseisen Groeten Pierre.
Wimke 09.10.2019 22:12
Zoeken Overal Onderwerpen Dit forum Dit onderwerp.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nailnewbee.com vereist! © nailnewbee.com 2009-2019