Gepofte aardappel op de bbq

Geplaatst op: 08.09.2019

Dat is niet noodzakelijk, het verkort alleen de tijd van het maken van de gepofte aardappel. Heb je hier geen bezwaar tegen? Verpak de aardappels strak in aluminiumfolie en prik wat gaatjes in de bovenkant.

Zet ze ongeveer 5 min in de magnetron op watt. Voor het poffen van aardappelen is het best om vastkokende aardappels te gebruiken.

Inloggen Meld je nu aan en bewaar je favoriete recepten op je eigen pagina. Gaan we! Eerder lieten we zien hoe je lekkere warme appelcider maakt voor bij de barbecue.

Zet ze ongeveer 5 min in de magnetron op watt? We hebben het aangepast, gepofte aardappel op de bbq. Vouw de folie dicht en leg ze ongeveer 20 min tot 30 min op de barbecue! Chickslovefood maakt gebruik van cookies. Verpak de aardappel in folie en doe er een klontje boter bij?

Dit betekent dat je de aardappels niet boven de hittebron legt, maar ernaast. Om de poftijd te verkorten kun je de aardappels eerst tien minuten voorkoken. Vouw de folie dicht en leg ze ongeveer 20 min tot 30 min op de barbecue.

5 reacties

Kies eentje welke jij lekker vindt. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Vouw de folie dicht en leg ze ongeveer 20 min tot 30 min op de barbecue.

Bestrooi vervolgens de laatste fijngesneden bieslook en peterselie over de gepofte aardappel met saus. De aardappelsoorten die geschikt zijn om te poffen in of op de barbecue zijn:. Verdeel de zure room over het midden van de aardappel en garneer met wat versgehakte bieslook. Salina - 23 aug Aluminiumfolie insmeren met boter of olie en dan bestrooien met kruiden zoals paprikapoeder, basilicum, zeezout.

  • L - 23 aug. Als je ze niet doet voorgaren dan is de bereidingstijd ongeveer 20 min langer.
  • Win een ballonvaart!

Pauline 16 januari om Zeker, ik zou hem 45 minuten doen op graden. Bewaar Reageer Deel Print? Bestellen kan hi er. We hebben het aangepast.

Overige benodigdheden

Kan dat? Verwijder het folie van de aardappels en snijd ze door de helft. Volgende post.

Pak de aardappels individueel in aluminiumfolie in. Voordat je begint is het belangrijk om de juiste aardappels te gebruiken. Boen de aardappels goed schoon en doe ze in een grote magnetron bestendige schaal met deksel en voeg 2 eetl water toe?

Gepofte aardappel met zure room. Aluminiumfolie insmeren met boter gepofte aardappel op de bbq olie en dan bestrooien met kruiden zoals paprikapoeder, basilicum, pak ze uit de folie en snij ze in de lengte doormidden. Tags: aardappel bieslook geraspte kaas maiskolf Koop hier onze kookboeken: Volg ons op Social Media:!

Uitgebreid zoeken

Pas hier ook op dat het niet te warm wordt. Gepofte aardappel voor op de barbecue 5 yanthe 1. Deze gepofte aardappels zijn in ieder geval erg geschikt als bijgerecht.

Recepten Index. Echt, je kunt hier eigenlijk niet genoeg van krijgen. Salina - 23 aug. De aardappels zijn allemaal vastkokende aardappels maar na het poffen iets kruimig. Pof de aardappels aan de zijkant van het rooster van je bbq of leg de aardappels aan de zijkant bij de kolen in je bbq. Natuurlijk kun je ze ook in de oven bereiden gepofte aardappel op de bbq daarvoor staan de aanwijzingen in het recept maar voor de echte summer feeling maak particulier huisje huren in denemarken ze net zo makkelijk op de barbecue.

Meld je hier aan. Prik met een vork een paar gaatjes in de aardappel en leg ze op een stuk aluminiumfolie, gepofte aardappel op de bbq. Geen gekke ingredinten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk.

BBQ recept voor Lamsvlees als kebab.

Ingrediënten voor gepofte aardappel van de BBQ

BBQ recept voor Lamsvlees als kebab. De aardappelsoorten die geschikt zijn om te poffen in of op de barbecue zijn: Santé Bintje Maritiema. Handig he?

Bestrijk de aardappelen met wat olijfolie en bestrooi ze met wat zout. Gemiddeld kost het poffen van een aardappel ongeveer 15 tot 20 minuten. Reactie plaatsen Reactie annuleren Inloggen of registeren met:. Meld je aan.

Zie ook:

Whatsapp backup restore android hindi

Iphone laad niet meer op na waterschade

Van bruin naar asblond haar

Wedstrijd ajax feyenoord vandaag

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Kamal 14.09.2019 01:48
Zet ze ongeveer 5 min in de magnetron op watt. Kook de aardappels zonder folie eromheen gedurende tien minuten en verpak ze daarna in het aluminiumfolie.
Ocean 17.09.2019 02:16
Inloggen Meld je nu aan en bewaar je favoriete recepten op je eigen pagina.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nailnewbee.com vereist! © nailnewbee.com 2009-2019