Geen geluid op computer xp

Geplaatst op: 22.09.2019

Dit kan het moeilijk maken om het volume te controleren of aan te passen. Zoek de naam van uw geluidshardware Creative, Realtek of een andere merknaam. Vanaf het begin geluidsproblemen.

Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door mastakillapap Na veel zoeken en installeren zonder resultaat weet ik nu de oplossing; zoek via google het programma aida32 , en kijk vervolgens wat je merk van je computer is en het serie nummer.

En waar kan ik die evt. Zo gaat ,t elke keer. Methode 2. Los problemen met het volume op een draagbaar apparaat op. Categorieën: Computers. De inhoud van Vista Helpdesk.

En er voor zorgen dat het geluid weer gaat werken op uw Windows computer, gewoon zoals het hoort. Deel dit bericht Link naar bericht Delen op andere sites. Typ het wachtwoord of een bevestiging als u wordt gevraagd een huis kopen in engeland het Administrator wachtwoord of een bevestiging.

Had dat ook al geprobeerd Ik wil jullie alvast wel bedanken voor de snelle reacties. Cookies maken wikiHow beter, geen geluid op computer xp.

Maar je kunt ook handmatig controleren op updates door te zoeken naar 'Windows Update' in het Configuratiescherm. Een regelmatig voorkomende klacht na bijvoorbeeld een upgrade van Windows 7 of na het installeren van een reguliere update in Windows

Belangrijke informatie

Laatst bewerkt door een moderator: 7 jan Gerjannn    0. Je luidsprekers zijn waarschijnlijk niet van de juiste kwaliteit of gewoon niet compatibel met je computer of laptop. Zoek de naam van uw geluidshardware Creative, Realtek of een andere merknaam. Pagina 1 van 2. Als je de cd niet meer hebt, voer dan het volgende uit. Stuur een privébericht naar elmo.

Pas de taakbalk aan. Als er een geluidskaart wordt vermeld, is deze genstalleerd. Bedoel je op de site van ASUS. Vriendelijk verzoek: whitelist www. Nieuwste: Abraham54 Vandaag om. Zo gaat ,t elke keer.

Stap 1: De Windows Audio-service inschakelen

Een regelmatig voorkomende klacht na bijvoorbeeld een upgrade van Windows 7 of na het installeren van een reguliere update in Windows Verras me! Via Everest Home Edition zocht ik naar mijn audiodriver. Stel hier jouw vraag.

Elke dag wel een probleem. Zoek meer berichten van Anacho. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder. Een verkeerde aansluiting van een apparaat kan een nadelig effect hebben op het volume; wissel dus van geluidspoort.

Klik op 'Configuratiescherm'. Je moet nu weer geluid kunnen horen.

Aanbevolen berichten

Powered by vBulletin Version 3. Vraag   plusje Instagram Nieuwste: Aarie25 Gisteren om Ok Lees meer.

Als je geluidskaart niet compatibel is, dan moet je wellicht investeren in een nieuwe kaart. Wat moet ik doen om het inschakelen van geluid te behouden. Voorheen werkte het geluid prima.

Selecteer welk account u wilt aanmaken. Een regelmatig voorkomende klacht na bijvoorbeeld een upgrade van Windows 7 of na het installeren van een reguliere update in Windows We beginnen met de meest voor de hand liggende, geen geluid op computer xp. Wat u nu ziet is het apparaatbeheer.

Vond u dit antwoord nuttig?

Geplaatst: 27 november Het Login hier is wel gewijzigd in Login: driver2 en password: all. Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

Hulp bij zoeken. Stap 3: De originele audiodriver herstellen Uw computer maakt waarschijnlijk gebruik van Realtek Audio Codec of Creative Audigy-software. Werkt de audio op uw computer nog steeds niet, dan is de volgende logische stap geen geluid op computer xp we het Windows geluidsprobleem op kunnen lossen met de ingebouwde optie audio probleemoplosser.

Naxiz Android freak.

Zie ook:

Hoe kan ik online belastingaangifte doen

In de hemel is de heer engels

Assistent officier van justitie worden

Moncler long sleeve polo navy

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Rosalinda 01.10.2019 17:53
Wat is er Nieuw?
Kjeld 23.09.2019 14:01
Geplaatst: 28 november
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nailnewbee.com vereist! © nailnewbee.com 2009-2019