De vijf van de vierdaagse

Geplaatst op: 01.10.2019

Onno Molenkamp. Artiest en : hollands glorie. Als ze echter zijn verhaal horen besluiten ze hem te helpen en uiteindelijk wordt de kunsthandelaar - die zelf ook een geslepen crimineel blijkt te zijn - ontmaskerd en komt de geroofde schat in handen van de student.

Zijn nachtelijke escapade brengt het experiment in gevaar en daarmee ook de mogelijke vervroegde vrijlating wegens goed gedraag.

Writers: Antón Quintana scenario , René van Nie scenario 3 more credits  ». De vrouwelijke hoofdrol was voor de Britse actrice Jessica Benton, toentertijd vooral bekend van de ook in Nederland zeer populaire televisieserie 'The Onedin Line'. Redelijk vermakkelijke maar tergelijke tijd verschrikkelijk oudbollige film vol flauwe humor en irritante acteurs, verder hier en daar wat grappige en vermakelijke- momentjes zorgen dat de boel allemaal nog best lekker wegkeek allemaal.

Artiest en : hollands glorie. Piet Rodenburg.

External Reviews. Sommige subplots lijken er met de haren blijgesleept. Erbarmelijk slechte Nederlandse film zoals er destijds zo veel gemaakt werden. Ron Haanschoten. Arnie Breeveld?

Er wordt uiterst belabberd geacteerd en het verhaal rammelt aan alle kanten. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Edit Details Country: Netherlands.

Directe links

Beelden van Nijmegen en de vierdaagse vond ik trouwens ook wel wat aan de magere kant. Maar het acteerwerk in het algemeen vond ik tegenvallen.

Neem dan contact op met: Mevr. Crazy Credits. Wiki Contact Algemene voorwaarden en privacybeleid.

Assistent gevangins directeur Paul Meyer Gijs Scholten van Aschat Publieke Werken 9, Marcia Stroud Leen Jongewaard De 5 van de 4 daagse. Ze beloven plechtig niet te zullen ontsnappen.

Productbeschrijving

De vrouwelijke hoofdrol was voor de Britse actrice Jessica Benton, toentertijd vooral bekend van de ook in Nederland zeer populaire televisieserie 'The Onedin Line'. Add the first question. Waalwijk 23 januari Ik zelf heb de vierdaagse van nijmegen 13x uitgelopen, maar wist niet dat ze ook een speelfilm hebben gemaakt met bekende nederlanders.

Crazy Credits? Inloggen met Facebook Twitter Google Microsoft. Daar kreeg k echt een brok van in mijn keel, Kraay zit niet zomaar een potje tegen Corry te liegen Show more on IMDbPro! Dankzij de slechtheid en de jaren 70 tijdsgeest heb bij vlagen genoten van deze Polderpulp, wel jammer dat Nijmegen nauwelijks in beeld komt.

Navigatiemenu

Richard Ross. Wachtwoord vergeten. Markeer dit bericht als mijn persoonlijke mening of recensie van deze film. Peter Brugman. Cast Acteur Patricia Orlow.

Net als veel andere happy tree friends flippy uit de jaren zeventig heeft ook De vijf van de vierdaagse een de vijf van de vierdaagse kluchtig karakter; met in de hoofdrollen gerenommeerde komische acteurs in dit geval Jan Blaaser en Johnny Kraaykamp sr. Opvallend was de ruimte die de wandelaars destijds hadden. Certificate: 12 See all certifications  . Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

User Reviews Review this title  . Verkoop door Boogiemarzrecords. En dat terwijl ik die muziek helemaal niet zo geweldig vind.

Lijkt me dat er ook een hoop geimproviseerd wordt. Four inmates are ordered to enter an annual four day walking tournament. Rate This. René van Nie.

Jan van Sandwijk. Verkoop door Boogiemarzrecords. Liefhebbers van Johnny Kraaykamp Sr. Marcel Kerkhoff.

Zie ook:

Abdij koningsoord berkel enschot

Babi pangang zoals de chinees hem maakt

Met de trein van berlijn naar dresden

Digitale fotografie voor beginners

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Joanna 09.10.2019 09:15
Verkoop door partner van bol. Jonne Severijn.
Jenno 08.10.2019 04:22
Drager: Dvd.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nailnewbee.com vereist! © nailnewbee.com 2009-2019