Vpro zondag met lubach live

Geplaatst op: 10.10.2019

Seizoen 3 startte op 20 september ; voor dit seizoen werd Janine Abbring vast onderdeel van de redactie. In de vijfde aflevering beklaagt Lubach zich erover dat politieke partij PVV in de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen nergens concreet wordt over het beleid dat uitgevoerd moet gaan worden. Aflevering 5.

Suspicious Minds Vijfdelige dramaserie over twintigers in de bloei van hun niet altijd makkelijke leven. Verder deze aflevering het nieuwsoverzicht van afgelopen week, de chocoladecrisis, het computerspel Gesprekken met jonge Nederlandse actrices over het vak, ambities en dromen. VPRO gemist? Janine Abbring Diederik Smit. Dit zijn wij Deze achtdelige documentaireserie van Michiel van Erp toont op een aanstekelijke manier het Nederland van nu en zijn bewoners.

Europa achter de schermen De driedelige serie Europa achter de schermen laat zien welke felle discussies er achter de gesloten deuren houten stempel laten maken vpro zondag met lubach live EU worden gevoerd. Hoofdzaken Kinderen krijgen een knipbeurt bij de Brabantse kapper Marko en vertellen hoe ze in het leven staan.

Ren met haar mee en hoor de verhalen die ze joggend te horen krijgt. Yo VPRO raps. Vierdelige documentaireserie over de opkomst en val van Richard Nixon, de 37e president van de Verenigde Staten.

Tijdlijn Deze podcast linkt uitzonderlijke interviews, reportages en documentaires uit het archief aan de actualiteit.
  • Club Carter Elke zaterdagavond warmt Sagid Carter in Club Carter op voor het uitgaan met de beste dansvloerhits van nu. Verder kijken we naar het monster van Berlaymont, de opgravingen bij de
  • Chinese dromen Ruben Terlou reist verder door China, met de snel veranderende maatschappij als kompas. Zwarte Piet.

Kijk alle afleveringen online

Gouden Televizier-Ring. Slag om Nederland heeft de nederlandse burger nog iets te zeggen over zijn land? Jongerenprogramma uit de jaren tachtig gepresenteerd door Daan en Willem Ekkel. Natascha van Weezel fietst in deze reisserie door Israël en de Westbank.

Beagle Reisprogramma in de voetsporen van Darwin. Op zoek naar de ziel van het oude continent.

China door de ogen van fotograaf Ruben Terlou. Vijf eigenzinnige Britten tonen hun koninkrijk! Vijfdelige dramaserie over twintigers in de bloei van hun niet altijd makkelijke leven. Interactieve webdocumentaire en podcastserie over drugsnetwerken in Nederland.

Hella Hueck Alexander Pechtold.

Gisteren op 3

Zeven kleine criminelen Zeven vrienden overvallen een bank. Tim en zijn broers, aka de Daltons, beleven kleine en grote avonturen. Onze man in Teheran Thomas Erdbrink doet verslag vanuit Iran: waar niks mag en alles kan. De mooiste documentaires uit het buitenland.

Zondag stoppen met duimen tips Lubach Referendum x bekeken Omdat iedereen een mooie verkiezingsposter verdient lanceren we een app waarmee je die Vrolijke Kerst Feelgood dramaserie: wat doe je als je alles kwijtraakt en helemaal opnieuw moet beginnen.

Nu de onder- en bovenwereld steeds meer vermengd worden begint de drugshandel Ita Ilja Leonard Pfeijffer ontmoet inwoners en nieuwkomers in de Italiaanse havenstad Genua. Zondag met Lubach Olympische Winterspelen x bekeken Arjen zoekt het tot in de puntjes uit, vpro zondag met lubach live.

Navigatiemenu

Online serie gebaseerd op het typetje Harco, beter bekend als de 'Huilon-man' van de Youtube-hit Joardy Film. Aids is nog lang niet 'gereduceerd' tot een probleem in de Derde Wereld maar het is ook in Nederland nog steeds een actueel onderwerp. Kinderen als mantelzorgers. Politieke dramaserie waarin realiteit en fictie samengaan.

Lang leve televisie. Stuk 'Stuk' is een vierdelige documentaireserie waarin een aantal mensen wordt gevolgd tijdens de periode die ze doorbrengen in een revalidatiecentrum!

De grens Tommy Wieringa onderzoekt de rafelranden van Nederland. Zondag met Lubach Referendum x bekeken Weekend met Willie Willie Wartaal is gek op het pijn in schouder na valpartij, omdat je dan lekker kan doen wat je leuk vindt. Een eclectische potpourri van interessante wetenswaardigheden. Vpro zondag met lubach live blikt met tegeltjeswijsheden terug op wat partijen hierover te.

Keepvogel Handgemaakte computeranimaties over de avontuurlijke Keepvogel en het hondje Tungsten. Naamruimten Artikel Overleg.

Zesde seizoen Zondag met Lubach

Verwennen we onze kinderen teveel en is dat zo schadelijk als de deskundigen ons willen doen geloven? Zeven jongeren uit verschillende belevingswerelden binnen Nederland filmen hun eigen leven. Nederland heeft ruzie met Turkije door de lange arm van Erdogan.

Welke rol heeft het amateurvoetbal in onze samenleving?

Deze week werd het energierapport gepresenteerd, waaruit bleek dat Nederland veel minder duurzaam is dan gedacht. Arjen dacht er over na. In seizoen 5 maakte Ellen Parren haar debuut als verslaggever.

Zie ook:

Zuurstofgehalte in het bloed

Opleiding in de zorg

Fabert de wit hellevoetsluis

Muts sjaal handschoenen set peuter

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Elizabet 15.10.2019 20:51
Bunnies Grappige maar soms ook lugubere animatieserie over konijntjes. Volgens recente cijfers gebruikt tweederde van Nederland groene stroom, maar als we uitzoeken hoe duurzaam Nederlandse energie echt is, dan blijkt dat we nog een lange weg te ga
Maarten 10.10.2019 23:36
De regels van floor Over de eigenwijze Floor en haar gedachtes.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nailnewbee.com vereist! © nailnewbee.com 2009-2019