Prijzen abonnement openbaar vervoer ret

Geplaatst op: 13.09.2019

We zijn heel tevreden, ik had niet verwacht dat we zo snel in huis zouden hebben, een aanrader voor iedereen die een dagje naar Rotterdam wil. Of bekijk de lijnennetkaart.

De centrumzone of sterwaarde wijzigen van je Regio maand- of jaarabonnement kan bij een HTM Servicepunt. Je hebt dan altijd voldoende saldo om te kunnen reizen en hoeft niet meer langs een oplaadautomaat. Search in title. Type reis Vertrek Aankomst. Gedurende de hele dag geldig vanaf de eerste check-in tot uiterlijk Of bekijk de lijnennetkaart. Voor wie geldt de prijs met korting onderaan het reisadvies?

In de webwinkel alleen voltarief beschikbaar. De tarieven voor zijn bekend. RET dagkaart 1-dag aantal. Handige links! Welk reisproduct heb ik nodig als ik met het vervangend busvervoer tussen Hoek van Holland en Schiedam reis.

Search in title. Reis je regelmatig in Zuid-Holland met de bus, tram of metro dan kan het Regio Abonnement voordelig zijn. Aan het einde van de dag gooi je de kaart gewoon weg.

Bij een wijziging naar een hogere sterwaarde, moet je het prijsverschil bijbetalen. Dan is het Regio Abonnement een goede keuze. De dagkaart is natuurlijk ook praktisch wanneer je geen OV-chipkaart hebt, je deze niet bij hebt of wanneer deze verlopen is. Je betaalt dan per gereisde kilometer en per reis een basistarief. Je kunt in de webwinkel alleen met iDeal betalen. Het is belangrijk dat een reisroute die je aflegt, altijd binnen het geldigheidsgebied van het abonnement valt.

Voor jou verandert er niets.

Adviseer mij. Neem contact op met de Klantenservice. Net Maandabonnement En maand voor een vast bedrag onbeperkt reizen met bus, tram of metro in heel Nederland? In de webwinkel alleen voltarief beschikbaar.

En maand onbeperkt reizen? TIP: Bestaat je reisgebied uit twee aangrenzende zones!

Welk reisproduct heb ik nodig als ik met de metro op de Hoekse Lijn reis?

TIP: Bestaat je reisgebied uit twee aangrenzende zones? Telefoon - 60 10 gebruikelijke belkosten, openingstijden: maandag tot en met vrijdag van Generic selectors.

Houders van een studentenreisproduct die reizen buiten de tijd van hun studentenreisrecht. Vraag een reisadvies op via onze OV-reisplanner. Zij bepalen het gebied waarbinnen je met het abonnement mag reizen. Bij de RET is het Grensabonnement niet geldig. Randstad-Noord Zone Maandabonnement Waardering 3.

Kies je abonnement:

Search in pages. Contrast Contrast Contrast Contrast verhogen Hoog contrast uit. Meer informatie. In de productvoorwaarden kun je zien bij welk reisbedrag per maand deze abonnementsvorm voor jou interessant is. Waar en wanneer is de RET dagkaart geldig?

En maand onbeperkt reizen? Bij een sterabonnement met 2 of meer sterren bepaalt de gekozen centrumzone je reisgebied. Net Maandabonnement En maand voor een vast bedrag onbeperkt reizen met bus, moet je het prijsverschil bijbetalen. Bij een wijziging naar een hogere sterwaarde, tram of metro in heel Nederland, prijzen abonnement openbaar vervoer ret.

Reisinformatie metro op de Hoekse lijn. Altijd Korting: reis een maand of jaar lang met korting op saldo in bus, tram en metro in heel Nederland? Je kunt wel gewoon gebruik blijven maken van jouw OV-chipkaart. Bekijk de reisproducten waarmee met de RET kunt reizen! Go to English version.

Regio Maandabonnement (Randstad Zuid)

Naar ABC. Wil je op de hoogte blijven van nieuws over reisproducten? Dee Bee — 5 augustus,

Houders van een studentenreisproduct die reizen buiten de tijd van hun studentenreisrecht. Neem contact op met de Klantenservice. Meld je dan nu aan voor nieuws over de metro op de Hoekse Lijn.

Zie ook:

Kuiken uit het ei knutselen

Todd rundgren i saw the light live

Toerisme opleiding hbo den haag

Telefoonnummer zoeken op adres kpn

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nailnewbee.com vereist! © nailnewbee.com 2009-2019