Ov chipkaart mbo studenten

Geplaatst op: 09.10.2019

Print sluiten. Dan kun je ook het studentenreisproduct aanvragen.

Dan kun je ook het studentenreisproduct aanvragen. Meer informatie over het studentenreisproduct vind je op  www. Kijk bij de nationaliteitsvoorwaarden voor studiefinanciering.

Dan kun je deze DigiD gewoon gebruiken. Na het koppelen haal je het studentenreisproduct op bij een automaat. Maar met het aanvragen van een studentenreisproduct ben je er nog niet: het is één van de stappen die je moet zetten om daadwerkelijk met je studentenreisproduct te kunnen reizen. Print sluiten.

Hiermee reis je gratis of met korting met het OV. Doe je mbo 1 of 2! Doet u mbo of valt u nog onder het oude stelsel van studiefinanciering. Je hebt je studiefinanciering stopgezet.

Wat moet ik doen.

  • Delen van de website kunnen hierdoor niet goed reageren. Je gaat een opleiding doen waarvoor je geen studiefinanciering krijgt.
  • Meer informatie over het studentenreisproduct vind je op  www.

Lening of gift

Haal het studentenreisproduct op bij een ophaalautomaat Na het koppelen haal je het studentenreisproduct op bij een automaat. Als mbo-student onder de 18 kun je alleen een studentenreisproduct aanvragen om in aanmerking te komen voor een volledige studiefinanciering moet je 18 jaar of ouder zijn.

Onder het nieuwe stelsel voor hbo en universiteit 'leenstelsel' maakt het niet uit hoeveel u bijverdient. Voor de meeste opleidingen is dit in totaal 5 jaar. Koppel dan je reisproduct.

  • Heb je al een ov-chipkaart met pasfoto? Als je alle stappen hebt gezet ben je klaar om te reizen met je studentenreisproduct.
  • Heb je stap 1 tot en met 4 geregeld? Naar Ov.

Contrast Contrast Contrast Contrast verhogen Hoog contrast uit. Dan kun je die gebruiken om je studentenreisproduct aan te koppelen? We vertellen je er graag meer over.

In Mijn DUO kunt u zien op hoeveel maanden reisproduct u nog recht hebt? Type reis Vertrek Aankomst.

Wijzigingen

Koppel dan je reisproduct. Doe je een opleiding op niveau 1 of 2, dan is reizen altijd gratis. Kijk bij de nationaliteitsvoorwaarden voor studiefinanciering.

Behalve als u mbo doet en nog geen 18 bent. Je koppelt je studentenreisproduct aan je kaart via studentenreisproduct. Hoelang recht: mbo. Type reis Vertrek Aankomst.

Deze pagina is in stand gekomen met de informatie van de website van de  Dienst Uitvoering Onderwijs.

Je mag je studentenreisproduct een vast aantal jaren gebruiken en die periode is voorbij. Vraag er dan een aan  via deze website. Als je geen recht meer hebt op je studentenreisproduct, moet je hem stopzetten. Je kunt nu alvast een aantal zaken regelen.

Vraag harry potter en de halfbloed prins dvd dan een aan  via deze website. Brief gekregen, ov chipkaart mbo studenten. Lening of gift Voor mbo 1 of 2 is het studentenreisproduct gratis. Haal het studentenreisproduct op bij een ophaalautomaat Na het koppelen haal je het studentenreisproduct op bij een automaat. Haalt u binnen 10 ov chipkaart mbo studenten geen diploma, dan moet u de ov oovee -lening terugbetalen.

Met het studentenreisproduct reis je gratis of met korting met het openbaar vervoer van en naar je opleiding. Dat gebeurt dus niet automatisch. Dan gaan deze maanden af van het totaal. Je reisproduct is een voorlopige lening.

Plan je reis

In een aantal stappen ben je klaar om te reizen met het openbaar vervoer: 1. Hoelang u recht hebt op het studentenreisproduct, hangt af van uw opleiding.

Home Ov.

Dan krijg je het reisproduct zolang je staat ingeschreven op dit niveau. Lees er meer over o p de site van het Studentenreisproduct. Als je geen recht meer hebt op je studentenreisproduct, moet je hem stopzetten, ov chipkaart mbo studenten.

Zie ook:

Copa del rey barcelona

Clean master security android review

Zwarte piet mag blijven

Plattegrond hoge veluwe pdf

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Demiën 16.10.2019 17:39
In onderdeel 1 van de folder staan de handelingen die je moet verrichten om je studentenreisproduct op je persoonlijke ov-chipkaart te zetten. Doet u niveau 3 of 4, dan krijgt u maximaal 7 jaar reisproduct.
Zakaria 13.10.2019 03:38
Heb je nog geen OV-chipkaart?
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nailnewbee.com vereist! © nailnewbee.com 2009-2019