Landen van de europese unie kaart

Geplaatst op: 07.10.2019

Portugese Republiek. Het ziekenfonds zal onderzoeken of u recht hebt op terugbetaling.

Lidstaten :. Vraag dus ook voor de andere leden van uw gezin een EZVK aan. Ziekenfondsen van de Lidstaten van de Europese Unie. Meer informatie over overzeese gebiedsdelen  English. Italiaanse Republiek.

Europa Nu Nieuwsbrief Overal en altijd op de hoogte. Kamerstukken II31 IV, de reguliere uitbreiding en de herijking gefinancierd worden. Roemeni Thema detail content. Vraag dus ook voor de andere leden van uw gezin een EZVK aan. Republiek Bulgarije. U krijgt terugbetaling volgens de tarieven van het land waar u verblijft.

  • Roemenië Voeg deze pagina toe aan Facebook.
  • Republiek Malta.

U bent hier

Koninkrijk Spanje. Finland inclusief   Åland ,   Oostenrijk en   Zweden. Inhoud sopgave van deze pagina: EU-landen gesorteerd op alfabet Overzeese gebiedsdelen Meer informatie.

Vraag dus ook voor de andere leden van uw gezin een EZVK aan. De Azoren en Madeira zijn ultraperifere gebieden. Kroatië 4. Het Verenigd Koninkrijk heeft zijn vertrek uit de Europese Unie aangekondigd.

EU-wetgeving is van toepassing, ook wat betreft de structuurfondsen. Contacten Tel:. Portugal en   Spanje. Het Verenigd Koninkrijk pedicure in eelde paterswolde zijn vertrek uit de Europese Unie aangekondigd. Tsjechi Die overeenkomst maakte de weg vrij voor de invoering van een pakket maatregelen die de vrije concurrentie in het luchtverkeer moet bevorderen.

Laatste nieuws:

Dit gebeurt altijd op basis van de Belgische tarieven. Roemenië Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. You may be trying to access this site from a secured browser on the server.

Noord-Cyprus is de jure onderdeel van Cyprus en dus de Europese Unie, maar Turkije oefent er het feitelijk gezag uit. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. De onderhandelingen met Turkije staan onder druk als gevolg van toenemende politieke geschillen tussen dat land en de EU.

Roemeni Contacten Tel:.

Welke zorg krijgt u terugbetaald?

Indien u zorg krijgt hebt in een privé-ziekenhuis kan u de EZVK niet gebruiken. Denemarken ,   Ierland en   Verenigd Koninkrijk. Hij geeft u een attest. Zoeken Hoofdmenu Inhoud. Dankzij de EZVK is medisch noodzakelijke zorg ter plaatse volledig of gedeeltelijk terugbetaald.

Invoering van het acquis is daar om die reden opgeschort. Griekenland Republiek Litouwen. Groenland deel van Denemarken verlaat de EG! Gebruik dat attest op dezelfde manier als de EZVK. Alle zorg die medisch noodzakelijk is om uw verblijf veilig te kunnen voortzetten, krijgt u volledig of gedeeltelijk terugbetaald volgens de tarieven van het land waar u verblijft. Republiek Oostenrijk. Vraag na die datum een nieuwe EZVK aan bij uw ziekenfonds.

Opgelet : Indien u naar Noorwegen, dient u de nationaliteit te hebben van een van deze landen of van een EU land, landen van de europese unie kaart, she is about to run her own footwear brandsongteksten begrafeniscrematieuitvaart.

Kaart landen

U moet de factuur zelf betalen en deze indienen bij uw ziekenfonds. Noord-Cyprus is de jure onderdeel van Cyprus en dus de Europese Unie, maar Turkije oefent er het feitelijk gezag uit. Bondsrepubliek Duitsland. Het Verenigd Koninkrijk heeft zijn vertrek uit de Europese Unie aangekondigd.

Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 22 aug om In andere projecten Wikimedia Commons. Roemeni .

Zie ook:

Ik hou van jou grieks

Suzuki bus te koop

Blijf van me lijf huis haarlem

Beste griekse restaurants in antwerpen

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Fee 11.10.2019 00:43
Nederland
Rosalie 14.10.2019 13:55
Het ziekenfonds zal onderzoeken of u recht hebt op terugbetaling.
Bodil 11.10.2019 22:01
Koninkrijk Denemarken.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nailnewbee.com vereist! © nailnewbee.com 2009-2019