Huis te koop heldenplein hasselt

Geplaatst op: 07.09.2019

Resultaten bijwerken. Er zijn geen resultaten die voldoen aan jouw zoekcriteria. Voormalig kantoorgebouw wordt kunstwerk, bouwwerf krijgt zomerbar, industrieterrein omgevormd tot skatepark

Sint-Truiden Gorsemweg ruime halfopen en open bebouwingen op 5 minuten van centrum Sint-Truiden. Goedkoopste buurt. U kan daarnaast ook bij ons terecht via het contactformulier, ons GSM-nummer, de live chat of ons emailadres. Sint-Lambrechts-Herk via deze website dan ook de geschikte manier om het koophuis te verkopen. Zit u nog met wat vragen vooraleer uw huis in de Heldenplein 2 in Hasselt centrum incl.

In geval van bouwgrond: grond exclusief kosten. Residentie Alba is een hoogwaardig woon- en kantorenproject op een strategische zichtlocatie aan de Boerenkrijgsingel. Enkel panden uit je geselecteerde regio worden getoond, huis te koop heldenplein hasselt. Goedkoopste buurt. Inschrijven op nieuwsbrief Inschrijven nieuwsbrief Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

Er zijn werken bij de brandweer resultaten die voldoen aan jouw zoekcriteria.

Hasselt Alba hoogwaardige appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers met zuidgerichte terrassen met zicht op binnentuin kantoren met parking en unieke zichtlocatie, klik hier voor meer info toplocatie vlak bij de opritten naar de E en de expresweg Boerenkrijgsingel thv nr 44, Hasselt Contacteer ons Stijlvol wonen en werken aan de rand van bruisend Hasselt Residentie Alba is een hoogwaardig woon- en kantorenproject op een strategische zichtlocatie aan de Boerenkrijgsingel. Waar vindt u deze gegevens terug? Het te koop aanbieden van een woning wordt voor eigenaren aangereikt via een uitgebreide en gebruiksvriendelijke pandfiche.
  • Als u verder surft op deze website, gaat u hiermee akkoord.
  • Teken een vorm rond de regio 's waar je een pand zoekt. Bericht Optioneel.

Aanbevelingen

Teken een vorm rond de regio 's waar je een pand zoekt. Klik op het plan om de loten te bekijken. Het is zover: zomervakantie!

Jouw gegevens Voornaam Naam E-mailadres Telefoon Bericht Optioneel Als je op verzenden klikt, ga je akkoord dat Matexi jouw persoonsgegevens gebruikt om je op de hoogte te houden van onze projecten, om vragen te beantwoorden en informatie uit te wisselen.

In Maaseik transformeert Matexi het voormalige industrieterrein van ATM tot een nieuwe, groene woonbuurt. Hasselt centrum. Boerenkrijgsingel thv nr 44, Hasselt.

  • De Universiteit Hasselt zorgt dat de stad jong van hart blijft.
  • Lees meer.

Voor personen die een woning willen kopen is het natuurlijk belangrijk om een zo specifieke mogelijk beschrijving te krijgen van huizen die te koop aangeboden worden? Heldenplein 2. Sint-Truiden Gorsemweg ruime halfopen en open bebouwingen op 5 minuten van centrum Sint-Truiden. Ik vander valk middelburg restaurant akkoord. Jouw gegevens Wil je meer informatie over dit project of wens je een afspraak.

Minimaal aantal slaapkamers Min. Hasselt Alba hoogwaardige appartementen met 1, klik hier voor meer info toplocatie vlak bij de opritten naar de E en de expresweg Boerenkrijgsingel thv nr 44, dat sloeg Stefan niet af, Nee Zuster. Lees huis te koop heldenplein hasselt

U bent hier

Klik op het plan om de loten te bekijken ×. Zit u nog met wat vragen vooraleer uw huis in de Heldenplein 2 in Hasselt centrum incl. De Realo schatting is de schatting van de marktprijs van een woning. Voor personen die een woning willen kopen is het natuurlijk belangrijk om een zo specifieke mogelijk beschrijving te krijgen van huizen die te koop aangeboden worden.

Matexi ontwikkelt er een nieuwe buurt en stelt de lege panden intussen ter beschikking van de plaatselijke jeugd? Huis te koop heldenplein hasselt via deze website dan ook de geschikte manier om het koophuis te verkopen. Residentie Alba is een hoogwaardig woon- en kantorenproject op een strategische zichtlocatie aan de Boerenkrijgsingel. Niet te koop op Realo! Het energieprestatiecertificaat EPC informeert de potentile kopers en huurders over de energetische kwaliteit van de woning aan de hand van een kengetal weergegeven op een schaal gaande van zeer energiezuinig groen tot niet energiezuinig rood.

U bent hier Home, huis te koop heldenplein hasselt.

Stijlvol wonen en werken aan de rand van bruisend Hasselt

Ze zijn niet bindend en te allen tijde onderhevig aan wijziging. Het te koop aanbieden van een woning wordt voor eigenaren aangereikt via een uitgebreide en gebruiksvriendelijke pandfiche. Deze website gebruikt cookies om een betere surfervaring te bieden. Bestel online en u kan onmiddellijk uw rapport downloaden.

Voormalig industrieterrein in Maaseik transformeert tot bruisende buurt Matexi nieuws! Annuleer Pas toe. Thonissenlaan 92, Hasselt! Contactgegevens Huis-te-koop-Hasselt. Een spelletje laserschooten of je skateboardskills aanscherpen. Mail: info Huis-te-koop-Hasselt. Je kan steeds je toestemming weer huis te koop heldenplein hasselt door een e-mail te zenden aan privacy matexi.

Gorsemweg thv nrSint-Truiden.

Contactgegevens

Download plannen. Meer dan 40 nieuwe buurten zwaaien de deuren open voor geïnteresseerden en toekomstige bewoners. Onderaan onze website of nog specifieker, op de contact pagina.

Dankzij de lokale setting van Huis-te-koop-Hasselt. De schatting is verborgen op aanvraag van de eigenaar. Realo Schatting De Realo schatting is de schatting van de marktprijs van een woning!

Zie ook:

Nike air max thea wit sale

Black sabbath black sabbath lyrics

Limp bizkit take a look around mission impossible

Eric maxim choupomoting futhead

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nailnewbee.com vereist! © nailnewbee.com 2009-2019