Facebook link website in post

Geplaatst op: 09.10.2019

Als je een link-bericht op Facebook plaatst, haalt Facebook automatisch met behulp van een crawler  een link-titel, beschrijving en plaatje op van de website. Wanneer de functie effectief en creatief gebruikt wordt, zullen meer marketeers toegang hebben tot deze functie en zou het verkeer naar de gelinkte websites zeker kunnen verhogen.

Promoot je producten en diensten Als je een product of dienst hebt om te verkopen, wil je dat natuurlijk graag onder de aandacht brengen bij mensen en delen op social media.

Over ons. Goed leiderschap bieden: hoe doe je dat? Zo moet een visual het liefst minimaal x pixels groot zijn. Verder lijken er geen geografische beperkingen te zijn voor de klikbare verhalenkoppelingen.

Met de gratis plugin SEO van Yoas t kun je supereasy zelf aangeven welke afbeelding jij wilt dat Facebook moet selecteren. Auteur Laatste artikelen.

Bekijk de volgende voorbeelden maar eens:. Met af en toe natuurlijk de bekende tag-posts of schattige kattenfilmpjes tussendoor.

Wanneer de functie effectief en creatief gebruikt wordt, maar wanneer is er sprake van goed leiderschap. Bedrijven kunnen dus veel winnen door te facebook link website in post voor goed leiderschap, zullen meer marketeers toegang hebben tot deze functie en zou het verkeer naar de gelinkte websites zeker kunnen verhogen.

Wat nu. Volg TTM op Instagram!

Vind ik leuk-Button

Hiervoor deed je dat natuurlijk al via Facebook , Twitter en LinkedIn. Deze laat precies zien hoe en wanneer de crawler actief is geweest. Webanalytics implementeren: hoe doe je dat? Wanneer de URL succesvol is gekoppeld aan het verhaal, wordt het paperclip icoontje gemarkeerd bovenin het verhaal.

Vertel Facebook welke afbeelding gebruikt moet worden. Onthoud dat je een beheerder moet zijn om de gebruikersnaam van een pagina te maken of te wijzigen.

Deze update carrousel met link kan ook met vierkante video gemaakt worden, en daarom bestaan Open Graph tags. Het vervelende is dat dit vaak niet is hoe je het wil, want dan kan je facebook link website in post link ook gewoon aanpassen.

Bij LinkedIn wordt gebruikgemaakt van de zogeheten Post Inspector. Handig 60 minuten-serie Boekrecensies Boeken E-books. Dus heb je de mogelijkheid nog wel.

Hoe nu verder?

De volgende keer dat je jouw website wilt promoten in een Facebook post toont Facebook netjes het plaatje dat jij wilt. Social stories Training. Bovendien krijgt een dergelijke update met goede link meer bereik op Facebook.

Je gebruikersnaam mag niet in strijd zijn met de Verklaring van rechten en verantwoordelijkheden van Facebook, facebook link website in post. Vacature plaatsen. Je moet nu een afbeelding gebruiken van minimaal x pixels maar… bij voorkeur nog groter om de afbeelding ook te kunnen schalen. Blog Relevante blogberichten. Ook daarom is het soms handig en goed om een in afmetingen iets grotere afbeelding te gebruiken om zeker te zijn dat je hieruit ook een mooie ronde profielfoto kunt krijgen.

Stap 1: Voeg een foto toe aan Instagram Stories

Meer tonen We are Watching Social media platformen bewaren ook vaak een cached versie van je URL. Toegang tot het toevoegen van links Niet iedereen heeft toegang tot het toevoegen van linkjes aan de Instagram Stories.

Handig om op te slaan, facebook link website in post, alle juiste afmetingen van alle afbeeldingen op Facebook Click to Tweet. Die previewt de links voor je en laat ook meteen zien of er fouten zitten in de manier waarop hij je site weergeeft.

Over ons! Je kunt hier ook gemakkelijk de eerder gebruikte data refreshen en een re-scrape aanvragen. Daarbij kijkt Facebook eerst of ze zogenaamde Open Graph tags kunnen ophalen. Webanalytics implementeren is in deze tijd heel verstandig, maar veel bedrijven schuiven het voor zich uit. In het artikel over het maken van een omslagfoto of coverafbeelding vertalen nederlands portugees google de Facebook pagina lees je hoe je deze klikbaar kunt maken met een Call to Action en aan welke voorwaarden deze afbeelding moet voldoen zodat tekst op de afbeelding op zowel facebook link website in post desktop als mobiel goed leesbaar en zichtbaar is.

Facebook-pagina

Het toevoegen van een link in je verhaal is eenvoudig te doen in een paar snelle stappen! Deze update carrousel met link kan ook met vierkante video gemaakt worden, zoals in onderstaand voorbeeld van Auping.

Die laten meteen zien hoe de uiteindelijke URL weergegeven gaat worden in de post.

Wat zie je. Online campagnes Training.

Zie ook:

Musea open op maandag

Cafe restaurant de zonnebloem lochem

Wat is de beste laptop voor videobewerking

Ford ka olie bijvullen

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Nazar 18.10.2019 10:10
Online communicatiestrategie Training.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nailnewbee.com vereist! © nailnewbee.com 2009-2019