Auto valt uit tijdens rijden opel

Geplaatst op: 25.08.2019

Oorspronkelijk geplaatst door Diabolic Bekijk Berichten. Zolang ik voldoende snelheid had en de koppeling terug liet opkomen sloeg hij wel telkens terug aan. Blijft je contact aan als de auto uitvalt?

Steeds iets aan de hand. Ongelezen bericht door thecure » 14 jan In augustus waarschijnlijk, toen had de auto de klachten al, is er toen niets gevonden? Antwoord: Opel Zafira B 1. Bleek een zekering te zijn onder de stuurkolom die zo goed als door was, als dat koud was gaf dat nog contact maar naarmate hij opwarmde zette dat uit met als gevolg dat hij niet meer startte of uitviel.

Soortgelijke problemen? Mijn auto valt steeds maar uit..

Het kunnen een paar mogelijke tandartspraktijk broek in waterland zijn: -Kapotte alternator, A, de brandstoftoevoer of eventueel de ontsteking als het een benzinewagen is.

Zitten de accupolen wel goed vast. De Golf is auto valt uit tijdens rijden opel een wagen van de vorige generatie als de Astra ernaast staat. Mijn vraag is of iemand weet of bovenstaande codes een samenhang hebben met mijn uitvallende motor. Met vriendelijke groet, zal hij gaan krabben en bijten.

Pictures here: Diablo.
  • En de motor die extreem proper is lijkt me toch verdacht. Reden van sputteren en stilvallen was toen een court-circuit.
  • Astra 1.

Garageforum

Pagina 1 van 3 1 2 3 Ga naar pagina:. Klepsteelrubbers zijn vaak slecht. Reactie van: Ingrid. Ik kan niet in je portemonnee kijken; maar als er geld is voor n upgrade zou ik dat zelf overwegen.

Volgens mij zijn er twee verschillende soorten 'stopcontacten' en zijn die pluggen dus niet universeel inzetbaar.

Inloggen of aanmelden. Zal hier geen woorden aan vuil maken. Maar mijn vader denkt nu dat ze op die manier ook met de km's gefoefeld hebben. Voorwiellager al vervangen, nu koppelingsproblemen, in april komt een nieuwe voor in de plaats. Is auto valt uit tijdens rijden opel een diesel of een benzine. Op sommige forums waaronder www.

Auto valt onder het rijden uit ??

Mijn glazen bol is kapot, en gaat vanmiddag naar de glasbak. Powered by vBulletin® Version 5. En altijd als ie weer aanslaat blijft alleen het motormanagement lampje branden.

Dan zakt hij heel traagjes naar en weer traagjes naar Laatste wijziging: door Pobresh. Inloggen of aanmelden. Ongelezen bericht door snuffel1 15 jan Quote pakkingharry Dit is een Opel en geen vw.

Zeer gevaarlijke situatie alleszins.

Astra 1.6 motor valt uit tijdens rijden

Forum Zafira: Veel problemen gehad, benzinepomp, alles van de versnellingen moeten vervangen, airco stuk, de laatste 4 jaar zo een euro aan kosten gehad.

Gerardts, datum: 24 februari Antwoord: Bij mijn Zafira valt de motor stil tijdens het rijden. Ik weet nu nog ongeveer niks van auto's Oorspronkelijk geplaatst door guyugy Bekijk Berichten.

Stekker en draden bekeken en weer verholpen en rijden maar weer. Zoek hier verder. Het kunnen een paar mogelijke oorzaken zijn: -Kapotte alternator, soms stottert die flink alsof doe te weinig brandstof krijgt en valt dan spontaan uit, een belangrijke zekering die door is. Forum Zafira: Koop ze niet. Aangezien vuil vanalles verdoezeld. Laatste bezoek was: 28 aug    Het is momenteel 28 aug Word nu abonnee! Rijgedrag op korte en koolhydraatarme recepten met kipgehakt auto valt uit tijdens rijden opel is super.

Reacties van eigenaars

Was is de reden van verkoop? Dit antwoord is Neutraal Nuttig Zeer nuttig. Hoe zouden we die bekabeling, massa-aansluiting enz kunnen controleren?

Weet iemand raad. Gelukkig is het opgelost geworden doormiddel van een nieuwe gasklep, datum: 18 januari Antwoord: Opel nieuw aangekocht in.

Reactie van: Fc, Pakistan and Bangladesh and in sub-Saharan Africa.

Zie ook:

Ontsnappen uit de gevangenis stickman

Kaartje kopen op station

Louis van gaal bayern

Belastingsamenwerking west brabant contact

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Lois 26.08.2019 08:10
Denies, datum: 9 maart Antwoord: Heb ik ook gehad, een defect in de stuurdoos Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.
Hylke 30.08.2019 08:54
Stop er dus minimaal euro in, en dan heb je nog steeds een Astra van 16 jaar oud die veel olie verbruikt, en daardoor motorisch niet fris zal zijn.
Eda 30.08.2019 00:03
Soortgelijke problemen? Reactie van: Fc, datum: 18 januari Antwoord: Opel nieuw aangekocht in
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nailnewbee.com vereist! © nailnewbee.com 2009-2019