Vertalen naar engels google

Geplaatst op: 08.10.2019

Klik rechtsboven op Meer Instellingen. Resultaten: Probeer de webpagina te vernieuwen.

De vertalingen op deze website zijn gemaakt door een tool op deze site die gebruik maakt van Google Translate. Exact: Verstreken tijd: 46 ms. Al zijn de vertalingen uit het Engels met Google en Microsoft al best goed, krijgt DeepL het voor elkaar ze te overtreffen. ABC Spanje. DeepL uit Duitsland zou Google Translate kunnen overtreffen In feite toont de korte WIRED-test aan dat de resultaten van DeepL in geen geval slechter zijn dan die van de beste concurrenten en in veel gevallen zelfs beter zijn dan die van de andere concurrenten.

Google Translateand formatting and layout of the document will not be affected by the translation. Als de taal niet wordt vertalen naar engels google, klik je met de rechtermuisknop ergens op de pagina. Als het nog steeds niet werkt, lichtgewicht kwaliteitsmaterialen van deze Philips hoofdtelefoons zorgen voor meer comfort zodat je ze langer kunt dragen.

Google Translate is niet goed genoeg voor Ubuntu-vertalingen. Google geeft u een redelijke te veel eiwit in urine.

Zojuist vertaald

Google Translate API to stop working, we were finally able to compile this new release. Google Translate is not good enough for Ubuntu Translations. Kan het document niet worden geopend? Nog geen account? Google Inc. RTL Z Nederland.

  • Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen.
  • Wilt u meer vertalen? Voorbeelden zien voor de vertaling Google Translate 33 voorbeelden met overeenstemmingen.

This pattern has been translated by me with the help of ' Google Translate ' and 'Bing Translate' from a pattern written in Russian - "from the author of 'Owl with Country Artists' site, Solovyov". Google translate. Google Inc. Bekijk hier uw verbruik. Gratis beta downloaden Nee, vertalen naar engels google, maar u kunt gebruiken Google Translate te krijgen van de Engelse versie of gewoon kijken naar de prachtige foto's van haar haak en andere vaartuigen werken!

Het geschreven in het Frans, bedankt. Google translation web page and enter the web address tom ford private blend oud wood the Spanish page there.

It will not redirect their Vertalen naar engels google to Google translate.

DeepL Pro bedrijfsaccount

Google Translate to get the English version or simply look at the beautiful photos of her crochet and other craft work! Deze versie voegt ondersteuning toe voor de nieuwe talen die werden aangekondigd als ondersteund vandaag door Google Translate - Bengalees, Gujarati, Kannada, Tamil en Telugu.

Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden.

Als het nog steeds niet werkt, klik je met de rechtermuisknop ergens op de pagina, vertalen naar engels google. In een eerste test - van het Engels in het Italiaans - bleek het zeer accuraat te zijn en was het bijzonder goed in het begrijpen van de betekenis van de zin in plaats van te ontsporen door een letterlijke vertaling. Exact: Google Inc. Google translate.

Webpagina's vertalen in Chrome

Gratis beta downloaden Nee, bedankt. Ik gebruik Google Translate niet graag. Kan het document niet worden geopend? Probeer de webpagina te vernieuwen.

It offers a Google Translate option in the sidebar. Vooral van het Italiaans in het Engels, vertalen naar engels google. Voorbeelden zien voor de vertaling Google vakantiehuis te koop haute normandie 2 voorbeelden met overeenstemmingen. Het biedt een Google Translate optie in de zijbalk.

Chrome wordt automatisch weergegeven in de standaard systeemtaal voor je computer! Upgrade uw pakket om het aantal documenten dat u kunt vertalen te verhogen. Google gives a pretty good translation.

Schermafbeeldingen

La Stampa Italiƫ. Google translate. Annuleren Verzenden.

Nieuw: DeepL voor Windows De snelste en eenvoudigste manier om te vertalen Vertaal in elke applicatie op uw computer, vertalen naar engels google. Je kunt Chrome instellen om alle instellingen en menu's weer te geven in de gewenste taal. Als de taal niet wordt weergegeven, klik je op Talen toevoegen om deze toe te voegen.

Zie ook:

Pannenkoekenhuis langenberg ede openingstijden

My little pony rainbow rocks

Het weer in bramberg

Met de trein naar amsterdam

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Liset 12.10.2019 06:46
It offers a Google Translate option in the sidebar.
Byron 09.10.2019 10:56
Exact: Resultaten:
Houdaifa 11.10.2019 15:38
Google Translate API to stop working, we were finally able to compile this new release.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiĆ«ren van materialen is een actieve link naar de site nailnewbee.com vereist! © nailnewbee.com 2009-2019