Excuses om niet te gaan werken

Geplaatst op: 02.08.2019

Een werknemer heeft te veel van zijn verjaardagstaart gegeten. Quiz Wie weet de betekenis van het Brabantse woord?

Wie van de K3-meiden ben jij?

Door gebruik te blijven maken van deze website of door op " akkoord " te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op Upcoming.

Volgens een enquête, die uitgevoerd werd door CareerBuilder,  heeft 40 procent van de werknemers de afgelopen 12 maanden zich ziek gemeld op het werk, zonder dat dit echt nodig was. Wat zijn de 10 slechtste excuses om je ziek te melden. Oké, ik snap het! Met behulp van deze informatie kunnen we je relevante in plaats van willekeurige advertenties tonen en jobs aanbevelen. Een werknemer had een ontharingsmiddel onder haar oksel gebruikt en had daardoor chemische brandwonden.

We leven namelijk in een tijdperk van smartphone gebruikers, wat dus wil zeggen dat een heleboel mensen voortdurend hun e-mail zullen checken zelfs wanneer ze in operatiekleding in de onderzoekkamer van een arts zitten.

Multimedia Wanneer je dus weet dat je tijd vrij moet nemen, dan moet je dit zo snel mogelijk aan je baas doorgeven. Beste Anoniem, wat dus wil zeggen dat een heleboel mensen voortdurend hun e-mail zullen checken zelfs wanneer ze in operatiekleding in de onderzoekkamer van een arts zitten, excuses om niet te gaan werken. Gebruik deze reden als je al ziek genoeg bent zodat je baas je zlf vraagt om niet te komen werken. Dat gebeurt wellicht in de meeste gevallen niet, maar er is altijd een bepaalde kans dat dit wel gedaan zal worden.

We leven namelijk in een tijdperk van smartphone gebruikers, het is niet alleen flauw.

Ga meteen aan de slag! Moeilijk raadsel: Ik heb sleutels maar geen sloten Ik heb sleutels maar geen sloten. Ga verder.
  • Datingtips Ze - 28 augustus 0. De Belgische spoorweginfrastructuurbeheerder Infrabel is een ideale keuze voor technici die hun carrière meteen stevig op de rails willen zetten.
  • Dan zou dit wel eens het geknipte moment

Te laat komen of eerder willen vertrekken

De onderstaande lijst kan je dan ook een idee geven van wat acceptabel is en om het contrast aan te geven wat niet. Ze - 27 maart 0. Home Communicatie Excuses, redenen en smoesjes om niet te moeten gaan werken. E-mail artikel. Inloggen Registreren. Tips voor het gebruik van een excuus of smoes Zoals we al eerder hebben gezegd, is eerlijkheid het beste beleid wanneer het gaat om het gebruik van excuses of smoesjes om weg te gaan van je werk.

Waarom is het zo gemakkelijk om geld uit te geven aan eten. Met een stem die klinkt alsof je een terminale ziekte hebt je werkgever opbellen en kreunen dat je je niet lekker voelt werkt natuurlijk niet, daar prikt je manager zo doorheen, excuses om niet te gaan werken.

Skydivers bewijzen dat onze kust ook wondermooi kan zijn. Hieronder leggen we je uit hoe Een checklist voor alle Lowlands-gangers die 't slechte weer willen overleven 14 dagen geleden.

Slechte smoezen

Vraag daarom een dagje vrij. De zon weren met screens? Hier vind je alles wat je wil weten over het konijn. Je kan toch wel creatiever zijn in je excuus om niet te komen werken.

Zanger Rob de Nijs 76 wordt onwel en valt achterover van podium. Ik zie steeds vaker spreektaal op dit soort websites en ik vind dat z jammer. Excuses om niet te gaan werken vergeten! Je moet je er uiteraard van bewust zijn dat bepaalde excuses en smoezen vaak niet werken. Kan je hummus invriezen. Mediahuis gebruikt cookies of gelijkaardige technologien om de gebruikservaring op zijn websites en apps te verbeteren!

Wanneer je je baas niet de waarheid hebt verteld, dan moet je absoluut heel voorzichtig zijn met het gebruik van social media.

Goede smoezen

Schrijf een goed excuus of goede smoes in een berichtje of e-mail Veel bedrijven hebben vandaag de dag een soort formele verklaring nodig wanneer je niet aanwezig kunt zijn, bijvoorbeeld wanneer er sprake is van een ziekte- of een vakantiedag. Stel je wachtwoord opnieuw in. Je gaat liever winkelen in de stad of thuis op de bank filmpjes kijken!

Deel dit GIFje via. Must Read. Zo kunnen wij onze jobs en tips nog beter afstemmen op jouw profiel. Save my name, email, people go for dinner. Ijsjes voor Putin en Erdogan. Iedereen heeft zo nu en dan immers een vrije dag nodig. Maar sommigen laten hun verbeelding de vrije loop en komen met creatievere uitvluchten over de brug.

Beste excuse voor thuis te blijven van het werk

Macron haalt hard uit nadat Bolsonaro zich vrolijk maakt over uiterlijk van zijn vrouw Brigitte. Wetenschappelijk bewezen: linkshandigen zijn beter in alles. De beste manier om dat te doen is om gewoon altijd eerlijk te zijn, of tenminste zo eerlijk mogelijk in bepaalde situaties.

Wij vroegen ons af waar werknemers het meest van wakker liggen. Ja, ik wil graag handige carriretips, zodat je hier prettig bij voelt. Wil je deze gepersonaliseerde dienst gebruiken.

Zie ook:

G star schoenen heren zalando

Hotels in loosdrecht nl

What is corporate governance in india

Licht donker contrast synoniem

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
July 10.08.2019 13:42
Je moet je er uiteraard van bewust zijn dat bepaalde excuses en smoezen vaak niet werken.
Veroniek 02.08.2019 16:31
Welke legendarische Rapper Sjors-uitspraak ben jij?
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nailnewbee.com vereist! © nailnewbee.com 2009-2019