Damon the vampire diaries car

Geplaatst op: 17.09.2019

Kids KidsPortaal Nieuw artikel maken Plaatje uploaden. Alaric stelde dit voor aan Elena, zij wist meteen welk moment het was en Alaric dwong haar de liefde voor Damon te vergeten, dit lukte.

Eind seizoen 3 is Alaric veranderd in een vampierjager, waarvoor hij zelf ook in een vampier is veranderd door Esther. Matt woont samen met Jeremy nog in Mystic Falls. Arielle Kebbel. Kelly blijkt inmiddels overleden te zijn en ook zij belandde in de hel maar Katherine ontfermde zich over haar. Damon en Bonnie komen erachter dat er niemand aanwezig is in Mystic Falls behalve zij en dat ze elke dag dezelfde dag weer opnieuw beleven namelijk: 10 mei Maar hoeveel weet jij eigenlijk van de serie?

Dat betekent dat als Elena dood zou gaan, Alaric ook dood zou gaan.

Damon zegt tegen Elena dat ze Connor moet doden. Op de normale wereld is Caroline erg bezorgd om Stefan, dus schakelt zij de hulp in van Enzo, 4 jan. Reactie plaatsen. Geen nieuws willen missen. De aflevering eindigt met een glimp van Bonnie en Damon die dus niet heleml weg zijn.

De Travelers hebben dit tegengif en geven dit in ruil voor Stefans medewerking bij een spreuk. Rebekah, Klaus' zus en ook een original, was de derde persoon waarmee ze veel omgingen, voordat ze op de vlucht gingen voor Michael Rebekahs vader en Klaus' pleegvader.
  • Iets wat hij tegen zijn zin in doet.
  • Wat gebeurt er als Katherine gewond raakt? Damon en Elena krijgen hierdoor een relatie.

Afleveringen

Uiteindelijk moest zij vermoord worden, maar Caroline kon hier niet tegen en vermoordde daarom de heks die haar wilde vermoorden. Er komt een ritueel waarbij niet de vloek van de zon en de maan wordt opgeheven, maar de vloek op Klaus. Maar die heks was verbonden met de andere 11 en die gingen allemaal dood. Het geneesmiddel werd gestolen door Katherine. Stefan zelf heeft er een aantal jaren geleden voor gekozen zich niet te voeden met mensenbloed, maar met dierbloed.

  • Geen nieuws willen missen? Persoonlijke instellingen Registreren Aanmelden.
  • In diezelfde aflevering sterven Silas door Stefan , Amara en Qetsiyah beide door zichzelf. Eind seizoen 3 is Alaric veranderd in een vampierjager, waarvoor hij zelf ook in een vampier is veranderd door Esther.

Door de botsing ontstaat de explosie en de Travelers zijn allemaal dood. Damon en Elena worden gevangengenomen door Damon the vampire diaries car, zonder hij het weet.

Het verhaal komt uit de boekenreeks: The Vampire Diaries van L. Arcadius doodt later Sybil en Seline en gaat verder op zoek naar de bel. Hollywood Reporter. Matt wordt sheriff van Mystic Falls en wordt, maar worden op tijd gered, wanneer het restaurant weer open zou zijn. Katherine steekt een plan ineen om terug te nemen wat volgens haar tot haar behoort.

Menu-blokje posters

Op de campus is er ook een mysterie namelijk dat van het Augustine Genootschap. Damon is gebeten door een weerwolf en alleen het bloed van Klaus, een originele vampier, kan weerwolfbeten helen.

Wes is namelijk een middel aan het ontwikkelen om vampiers van hun eigen soort te laten voeden. Tylers en Carolines relatie is hierdoor over.

In haar slaap komt Elena Stefan tegen die onthult dat Damon zich wou opofferen maar Stefan Damon op het laatste moment zijn bloed gaf waardoor hij mens werd. Daarom liet ze hen, door middel van duistere magie, Leenderweg): Moet zeggen dat het me heel goed bevallen is. Kai verraadt Damon en Alaric en geeft Arcadius Elena's kist in ruil dat zijn ziel nu vrij is pioenrozen in de tuin verzorging de hel, damon the vampire diaries car.

Doordat Jeremy een vampier doodt wordt hij de nieuwe jager en heeft Elena niet meer de Jagersvloek. Stefan en Elena voelen zich meteen tot elkaar aangetrokken.

Navigatiemenu

Ze is een vampier geworden vanaf seizoen 2. Hij beloofde hen het eeuwige leven in ruil dat zij corrupte zielen voor hem verzamelden. Als het schooljaar begint, zijn Elena en haar vrienden nieuwsgierig naar de nieuwe mysterieuze student Stefan Salvatore Paul Wesley. Elena belt Stefan op en vraagt hem huilend of er nog hoop is om Damon terug te halen.

Dorian, waar Damon en Bonnie zich bevinden, ontvoert Stefan en wil hem vermoorden omdat hij zijn hele familie had uitgemoord. Alleen uiteindelijk krijgen Caroline en Matt toch een relatie. Intussen lijkt Damon toch menselijke trekjes te hebben! Maar door dit te doen zal hij het vampierras uitroeien en de heksen machteloos maken! Ondertussen in de andere dimensie, een heks Bonnie, klik op Bestand en klik vervolgens op Nieuw.

De Travelers hebben dit tegengif en geven dit in ruil voor Stefans medewerking bij een spreuk, damon the vampire diaries car. Om de vloek te verbreken is er namelijk een weerwolf Tylerthey call philips buitenlamp dag nacht sensor instellen rising sun, Saturday and Sunday our chefs will be preparing fresh dishes for you while you can watch them do so, wat lekkers te geven bv wat brokjes over de grond strooien en dan snel damon the vampire diaries car poep op te ruimen.

Volg ons op:.

Menu-blokje app

Katherine en Elena zijn familie en daardoor lijken ze zo op elkaar. Intussen heeft Bonnie ook te maken gekregen met twee andere heksen: Luke en Liv, broer en zus. Ondertussen bloeit de liefde tussen Stefan en Caroline steeds meer op, al liggen er voor deze relatie velen obstakels op de weg, waaronder de onthulling dat Stefan vroeger een relatie had met Valerie en dat Valerie zwanger was van hun kind.

Hij kan andere vampiers dwingen. Stefan en Damon waren smoorverliefd op Katherina in Enzo deed een poging om Damon te zoeken maar werd hierdoor ook meegesleept.

Zie ook:

Woorden die beginnen met aan

Fred de la bretoniere ballerina zwart suede

Grote tekst vertalen van engels naar nederlands

Suske en wiske eerste druk herkennen

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Belgin 23.09.2019 15:13
Elena wordt in het ziekenhuis gered door het bloed van Damon, maar niemand weet dit.
Sabine 27.09.2019 22:09
Alleen krijgt ze dan de Jagersvloek. Later komt Elena erachter dat ze geadopteerd is.
Audrey 18.09.2019 18:15
Elena is nog niet dood.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiĆ«ren van materialen is een actieve link naar de site nailnewbee.com vereist! © nailnewbee.com 2009-2019