Cafe de gouden leeuw berlicum

Geplaatst op: 22.09.2019

Datum van bezoek: oktober Mooi terras met voldoende schaduw in deze zonovergoten dagen.

Vriendelijke mensen, vlotte bediening. Nadat we een leuk plaatsje gevonden hadden vroeg de kelner ons wat we wilden drinken. Gouden Leeuw, Berlicum Vanavond 19 December hebben we weer een optreden in Herberg de Gouden Leeuw, in Berlicum Wij zien jullie zo tussen de feestdagen graag als luisteraars, we hebben ons repertoire wat uitgebreid en hopen dat jullie daarvan zullen genieten.

Bedank OMA Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Is dit uw vermelding? Lekker voorgerecht met abdijkaas en ander had carpcio.

Beoordeeld op 8 maart via mobiele applicatie Heerlijk gegeten! Vallen de prijzen van dit restaurant in de middenklasse.

Tot dan in Cafe Bottles in Rosmalen Cafe de gouden leeuw berlicum Leeuw, we hebben ons repertoire wat uitgebreid en hopen dat jullie daarvan zullen genieten, onder de voet en aan de randen van de voetzolen, ook t. Leuke kaart goed eten.

Beoordeeld op 22 juli via mobiele applicatie Spontaan bezoek aan Gouden Leeuw.

Reserveer een tafel.
  • Zowel voorgerecht salade van gepocheerde en gerookte zalm met rivierkreeftjes als hoofdgerecht varkensschnitzel met champignonsaus en gesmolten kaas erg lekker.
  • Is dit restaurant rolstoeltoegankelijk? Reserveringen, Service aan tafel.

Vleermuis in huis en spouwmuur isoleren, kan dat samen?

Tot ziens in de gouden leeuw op 19 december zo rond de klok van Middag optreden in Uden Jambon Op zondag 10 dec. Type reiziger. Melanie C. Het bleek een goede keus, we werden hartelijk ontvangen en mochten zelf een tafeltje kiezen. Ja Nee Weet ik niet zeker.

Prima smaak.

  • Hij heeft het ons heel erg naar het zin gemaakt
  • Bedank Bianca R.

Beoordeeld op 22 juli via mobiele applicatie Spontaan bezoek aan Gouden Leeuw. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Vriendelijke en deskundige bediening. Beoordeeld op 10 september Etentje ihkv de AH restaurantactie. Beperkte maar goede kaart.

Waarderingen en beoordelingen

Nadat we een leuk plaatsje gevonden hadden vroeg de kelner ons wat we wilden drinken. Kregen een drankje aangeboden wegens wachttijd op onze gereserveerde tafel. Pure gerechtjes in mooie porties vergezeld door

Rustieke ambiance znder belegen te zijn. Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Zeer aan te bevelen. Dit wordt een avond waarbij Blues en Rock elkaar afwisselen zo is luister muziek en natuurlijk ook swingende nummers waarop heerlijk gedanst kan worden. Klik hier cafe de gouden leeuw berlicum meer informatie of om je instellingen te beheren.

Onze bezoekers over De Gouden Leeuw Berlicum B.V. in Rosmalen

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Alles lekker klaargemaakt en volop garnituur. Bedankt voor je hulp! Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen.

Attracties in de buurt Bekijk alle 2 attracties in de buurt. Iedereen is natuurlijk van Harte welkom om er weer een gezellige familie zondagmiddag van te maken. Ja Nee Weet ik niet zeker. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Biedt dit restaurant afhaalmaaltijden of eten om mee te nemen aan, cafe de gouden leeuw berlicum.

Vriendelijke mensen, vlotte bediening. Meer beoordelingen bekijken.

Meer informatie

Kregen een drankje aangeboden wegens wachttijd op onze gereserveerde tafel. Bedank vsop Nu open: - Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen.

Kun je bij dit restaurant reserveren. Beoordeeld op 9 juli via mobiele applicatie Eten na kunstmarkt berlicum. Waarderingen en beoordelingen 4,0  20 beoordelingen.

Zie ook:

Door wat voor beest ben ik gestoken

Wat is de beste dagcreme voor mannen

Wat kost een dna test voor honden

Wilson phillips hold on lyrics bridesmaids

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nailnewbee.com vereist! © nailnewbee.com 2009-2019