Wat wordt er het meest gegoogled

Geplaatst op: 07.09.2019

Maar per de editie worden de twee vervangen. Uiteraard googlen we massaal naar bekende Nederlanders. Microsoft ontwikkelt daarom?

Sommige mensen willen graag wat luxer reizen en betalen extra, terwijl anderen juist blij zijn dat ze niet zoveel geld kwijt zijn aan hun taxi omdat ze deze met anderen delen. Bij Duitsland denken we aan bier, bij Nederland aan kaas, bij Turkije aan tapijten en bij Japan aan de nieuwste elektronica. Dan is er de gedeelde Uber die je naar je bestemming brengt, de privé-Uber die je naar je bestemming brengt en de wat luxere varianten waarbij je chauffeurs krijgt met een betere beoordeling of een mooiere auto.

In Nederland wordt daarentegen het meeste heel braaf opgezocht hoeveel het kost om te studeren. Nee; Tomorrowland heeft zijn eigen bracelets om mee te betalen.

Nog meer meest gegooglede termen lezen? We wisten al een tijd dat het eraan zat te komen, maar vanaf vandaag is het dan ook echt officieel: je mag niet meer bellen, appen of internetten op de fiets.

Andr Hazes  4. Instagram onderneemt actie tegen pesters. Beyonc  3. Het plan om de dividendbelasting af te schaffen was omstreden, omdat de Nederlandse burger en de meerderheid van politieke partijen hiertegen waren.

Daar gaan we natuurlijk niet over klagen. Flauwval challenge  5. Anouk 2.

Maar wat als daar de MC het podium oploopt?
  • De filter is al een behoorlijk succes.
  • We wisten al een tijd dat het eraan zat te komen, maar vanaf vandaag is het dan ook echt officieel: je mag niet meer bellen, appen of internetten op de fiets. Wat hebben Anouk, Pokémon Go, sm-relaties en bananenbrood met elkaar gemeen?

De top 5 meest gezochte termen in Nederland

Tegenwoordig is er nog een andere doelgroep, namelijk reizigers die vooral behoefte hebben aan stilte. Max Verstappen 2. Dat kreeg prijzen in de categorie Beste copywriting en Beste influencercampagne.

Dat is een speciale uitgave die een aantal extra opties heeft en duurder is. Lil' Kleine  5. Wie altijd al piano heeft willen leren, kan dat tegenwoordig ook digitaal doen.

  • Het gaat om de zogenoemde Champions Edition.
  • Vorig jaar schreven we een vergelijkbare post Wat hebben we dit jaar het meest gegoogled

Chicken nugget. Het is elk jaar weer afwachten waar Nederlanders het meest naar googlen. Het Klokhuis  TV-persoonlijkheden: 1. Wereldprimeur in dj-land: true surround sound! De filter is al een behoorlijk succes. Anouk  3.

Running man challenge. Geplaatst door Niels. Lil' Kleine  5. Nu is dat op zich geen supergroot nieuws, ware het niet dat het een wel zeer apart filter betreft, namelijk Instameat.

Hoe werkt Snapchat  3. Instagram gaat proberen om met een nieuwe functie pesten tegen te gaan. Dutch Doobadoo challenge  3. Maar per de editie worden de twee vervangen! Met Insta-meat kan je je eigen hoofd verpakken als een stuk vlees in een supermarktverpakking.

Meest gezocht op Google

Het is natuurlijk de vraag of je Netflix wel wil kijken op vakantie. Nummer twee wordt ingenomen door de Nederlandse zangeres Glennis Grace, die het tot de finale van America Got Talent wist te schoppen.

Foto: ANP Metro. Cloudflare, een bedrijf dat websites beschermt tegen ddos-aanvallen, verbreekt alle banden met het omstreden forum 8chan.

Dat zal waarschijnlijk de komende jaren enorm toenemen in populariteit, steeds meer mensen hebben onbeperkt internet en die verbinding wordt steeds beter. Louis van Gaal  Nederlandse muzikanten:  1? Johan Cruijff 2. Vorig jaar schreven we een vergelijkbare post Wat hebben we dit jaar het meest gegoogled Tarte flambe  5. Geen smartphone, dan maar met tablet.

Dit jaar staat op nummer vijf van de meest gegooglede termen in Nederland, Jos B. Dafne Schippers 3. Hoe oud is Donald Trump 2.

Estavana Polman 5. We vragen je om je comment te overdenken. Niet alleen wordt er een nieuwe generatie consoles verwacht, ook barst een enorme strijd los tussen verschillende streamingdiensten.

Zie ook:

Hoe zeg je konijn in het engels

Tom ford private blend oud wood

Copa del rey barcelona

Wat is arbodienst in engels

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Aalbert 08.09.2019 12:06
Daarmee wilde de overheid bedrijven waarschuwen voor het naderende Britse vertrek uit de Europese Unie. Foto: ANP.
Chuck 10.09.2019 20:22
Australische Instagramgebruikers kunnen vanaf donderdag niet meer zien hoeveel likes een post heeft gekregen. Uiteraard googlen we massaal naar bekende Nederlanders.
Raouf 14.09.2019 03:03
De nummer vier zou je misschien niet zo snel verwachten in de top 5. Daarom gingen TechGirls Anke en Marloes op onderzoek uit, zodat je achteraf toch nog de leukste tech highlights van het festival meekrijgt.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nailnewbee.com vereist! © nailnewbee.com 2009-2019