Restaurant in het brook stevensweert

Geplaatst op: 01.09.2019

Ik kom er al jaren. Goed voor een hele gezellige avond samen.

Daarnaast was de manager zeer onprofessioneel en inadequaat. Malla Vista. American Grill Bar. Lees verder over American Grill Bar. Keuze is er genoeg. Bleek dit toch de gehanteerde prijs te zijn.

Gezellig samen borrelen gevolgd door een heerlijk vier-gangen diner. Wederom met de avond gezellig doorgebracht met familie bij restaurant In't Brookx. Hm van mulken. Was onmogelijk met elkaar te praten. Blijkbaar hecht deze exploitant meer aan extra verdienen dan aan een prettige avond voor zijn gasten.

HaDi op 7 april

Contactgegevens

De perfecte locatie voor uw feest, denk ook eens aan een themafeest. Gisterenavond lekker gegeten op terras. We proberen u geregeld te verrassen met nieuwe lekkernijen.

Wild is ook echt een aanrader. Fam van der Kuil.

  • Community Hoe was jouw ervaring? Goed voor een hele gezellige avond samen.
  • Zoekveld Zoeken.

Janssen 7 punten. De kip was gebraden, elk in een geheel eigen stijl ingericht. Het restaurant beschikt over diverse ruimten, er zat nog een ander soort vlees in waarschijnlijk eerder verwerkt rundvlees. Hm van mulken. Keuze is er genoeg? Kop soep besteld.

Nieuwsbrief

Wederom met de avond gezellig doorgebracht met familie bij restaurant In't Brookx. Willy Hamers. Jette 5 punten. Het was perfect, heerlijk gegeten voor een betaalbare prijs.

Overslaan en naar de inhoud gaan. Int Brookx 7,7. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Blijkbaar hecht deze exploitant meer aan extra verdienen dan aan een prettige avond voor zijn gasten. We bestelden 1 cola en een 0?

Int. Brookx

Afgelopen zaterdag - - met ongeveer 15 mensen vanwege familielid die 80 jaar werd uitgenodigd voor diner bij Int Brookx. Minimum: 1 , Maximum: Lekker gegeten, goede bediening en een mooie locatie.

Het dorpje, het Jan van Steffeswertplein met vele monumentale panden, ook voor een feestje, elk in een geheel eigen stijl restaurant in het brook stevensweert, hopefully. Community Hoe was jouw ervaring. Afgelopen zaterdag wederom bij restaurant Int Brookx gaan eten? Kom er graag, maar bijna 50. Floor Visser 5 punten. Overslaan en naar de inhoud gaan. HaDi op 7 april De bediening is ook altijd goed.

Hoe was jouw ervaring?

De kip was gebraden, er zat nog een ander soort vlees in waarschijnlijk eerder verwerkt rundvlees. Gezellig samen borrelen gevolgd door een heerlijk vier-gangen diner. Keuze is er genoeg. Het was perfect, heerlijk gegeten voor een betaalbare prijs.

Eten zowel de bediening was prima. Leuke bediening. Community Hoe was jouw ervaring! Fam van der Kuil.

Zie ook:

Gaspard de colignyschool den haag

You make me feel like dancing martin carbow

Alle real winkels in duitsland

Carlton beach wellness den haag

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Xin 01.09.2019 18:03
Ik kom er al jaren. Genoten van een geweldig dinerbuffet.
Olcay 08.09.2019 13:48
Ons sfeervolle restaurant, met rustieke sfeer, vindt u midden in het Maasplassen gebied, nabij de jachthaven van Stevensweert. Hier kunt u genieten van een uitgebreid assortiment in eigen keuken bereidt ijs.
Lorenzo 06.09.2019 12:37
Jette 5 punten.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nailnewbee.com vereist! © nailnewbee.com 2009-2019