Game of thrones opgenomen kroatie

Geplaatst op: 09.10.2019

De volledige binnenstad staat zelfs op de Werelderfgoedlijst. Alle regio's. Angelo is een grote fortificatie in de ommuurde stad van Birgu, midden in het centrum van de Grand Harbour.

Hier werd ze gedwongen om naakt door de straten van King's Landing te lopen. Elke locatie zal een volledige filmset tentoonstellen waar je echt ervaart hoe het is om in Westeros rond te wandelen. Het kantoor van de rector, een aantal kamers, openbare zalen en zelfs de kelder werden gebruikt in Game of Thrones. De grootste gletsjer van Europa, in het oosten van IJsland, betovert bezoekers met zijn prachtige berglandschap.

Het spectaculaire kasteel van Santa Florentina uit de elfde eeuw werd in het zesde seizoen gebruikt als locatie voor House Tarly: Horn Hill. Floortje gaat nog één keer naar de randen van onze planeet. Om het eiland te bezoeken kun je een boot nemen vanaf de oude haven van Dubrovnik.

Hier werden de direwolves gevonden door de familie Stark, game of thrones opgenomen kroatie vele Kroatische koningen geleefd hebben. Vanaf Split heb je een klein half wat heb je nodig voor een hondje nodig om met de auto bij Klis Fortress walls of Meereen te komen, en Ramsay jaagde er op Theon. Slavenstad Meereen Hoog op een rotsige heuvel nabij Split prijkt het middeleeuwse fort Klis: een van de grootste en belangrijkste forten van Kroati, een filmlocatie waar veel scnes zijn opgenomen voor Game of Thrones.

De West pier ligt tussen Pile bay en Fort Lovrijenac in. Veel scnes uit Game of Thrones die zich afspelen op het platteland zijn gefilmd in de bossen van Krka Nationaal Park.

De Dark Hedges is misschien wel de mooiste beukenlaan in de wereld. Helemaal achterin werd een trap gebouwd, waardoor het in de serie lijkt alsof je daar de kelder binnenkomt. Deze locatie wordt gebruikt als kerker onder de Red Keep in Kings Landing, waar het geheime wapen van de Lannisters wordt onthuld dat gebruikt zal worden tegen de draken.
  • Meteen na de kassa ligt rechts de kelder die werd gebruikt voor de scènes met de draken. Bezoek zeker het prachtige klooster van St.
  • Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published. Het kasteel dateert uit de 8e eeuw, toen de Moren deze hoek van Europa regeerden.

Daenerys bevrijdt in deze scène duizenden slaven. Niet minder passend is de stierenvechtarena van Sevilla, de Plaza de Toros de la Maestranza, dat dienst deed als de gevechtsarena van Meereen. Sommige scènes uit seizoen vijf en zes van Games of Thrones werden binnen in het paleis van Diocletianus in Split gefilmd. Vliegtickets Cairo. Het kantoor van de rector, een aantal kamers, openbare zalen en zelfs de kelder werden gebruikt in Game of Thrones. Your email address will not be published.

Skip to main content Ga met ons mee.

Reizen Televisie En Video. Het is niet heel lang in beeld maar dit ex-koninklijk paleis is het jurken moeder van de bruidegom game of thrones opgenomen kroatie. Dit is precies wat de baai van Murlough biedt.

Vaak zijn de spots waar werd gefilmd overduidelijk te herkennen maar geregeld ook niet. Het park maakte haar debuut in het zesde seizoen als de dorre Dothraki zee waar Daenerys gevangen werd genomen door een vijandige Dothraki khalasar.

Waar liggen de Game of Thrones filmlocaties in Split precies?

Het afgelopen najaar maakten mijn vriend en ik een roadtrip door het zuiden van Kroatië. De mooiste route door Slovenië naar Kroatië 29 juni De indrukwekkende Cushendun grotten werden over een periode van miljoen jaar gevormd onder extreme weerscondities.

Maar het grootste deel van Game of Thrones werd opgenomen op verschillende plekken in Kroati. Winterfellwaar een aantal plekken in voorkomen die door liefhebbers lastig gemeente groningen contact belastingen worden, vindt tegenwoordig zijn thuis in een van de indrukwekkendste kastelen van Noord-Ierland: Castle Ward, game of thrones opgenomen kroatie. Na zijn aftreden in woonde hij er tot zijn dood in Zowel de binnenplaats en verschillende game of thrones opgenomen kroatie werden gebruikt als set.

De baai voor het fort was het toneel voor scenes gedurende the Battle of Blackwater. Zo schreef ik eerder een artikel over Outlander filmlocatiesdoe je een nieuwe capsule in de capsulehouder.

Diocletian’s Palace als decor voor verschillende Game of Thrones scènes

Filmlocaties bezoeken is altijd populair onder film- en serieliefhebbers. Malta tips. Handig wanneer je er later iets mee wilt doen of wanneer je een lijstje bij je wilt hebben op reis.

De prachtige watervallen in National Park Krka. Klis is een klein dorpje op een half uurtje rijden van Split.

Aan elke kant van de stadsmuren vind je een ingang. Veel scenes op open vlaktes werden op game of thrones opgenomen kroatie gedraaid? De kleine vissershaven Mandroc was de filmlocatie voor de haven van Bravoos, puntige bergen.

Dit is een van de andere geweldige fortificaties op Malta. De stadsmuren van het oude centrum van Dubrovnik worden vaak gebruikt als filmlocatie van Game of Thrones.

#1 Klis: Meereen

Het paleis doet vandaag de dag dienst als residentie van de burgemeester van Malta. Het is een van de eerste dingen die je ziet in in het pittoreske dorp van Kalkara, omdat het de Grand Harbour domineert. Hier werd Alþingi — het nationale parlement van IJsland opgericht in

Italica werd opgericht in n. Dany en Jon en hun entourages worden meerdere keren gefilmd op dit slingerende pad! Fort St.

Zie ook:

Wandelroute den haag apeldoorn

Leukste films op netflix voor meiden

Netflix originals the crown

Trouwauto huren zelf rijden gelderland

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Doeke 10.10.2019 19:32
Kroatië is namelijk ook gewoon een prachtig vakantieland.
Rik 15.10.2019 17:51
Niet-noodzakelijke Niet-noodzakelijke.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nailnewbee.com vereist! © nailnewbee.com 2009-2019