Kat geeft wit slijm over

Geplaatst op: 09.07.2019

Luister eens goed of hij nog wel vrij kan ademen? Reina antwoordde 16 juli

Maar niet meer overgegeven etc. Dorine Post antwoordde 23 apr Ze at vliegen en wormen uit de schuur. Maar ik had niet het idee dat ze bang was voor andere katten.

Deze hangt volledig af van de onderliggende oorzaak. Er hoefd maar even iemand langs te komen en ze blijft dagen op me slaap kamer en eet slecht en spuugt. Lid geworden: 21 aug Berichten: 7.

Contact Vestigingen. Sommige mensen geven er voorkeur aan om hun kat te scheren. Er hoefd maar even iemand langs te komen en ze blijft dagen op me slaap kamer en eet slecht en spuugt. Toon Genegeerde Inhoud. Is hij of zij verder nog levendig en actief en verliest uw dier geen gewicht dan heeft dit minder haast dan een dier dat afvalt en klinisch niet goed is sloom, kat geeft wit slijm over, niet eten e.

Op zich is dit arbitrair, maar normaliter moet het braken na ca.

Weet jij het antwoord?

Soms houdt het maar niet op en blijft het dier meerdere keren per dag braken. Toon Genegeerde Inhoud. Leestips Andere bezoekers van deze pagina, waren ook geïnteresseerd in: Mijn kat geeft een  haarballen over Mijn kat heeft een  voorwerp ingeslikt , wat kan ik doen? Binnen enkele dagen moeten deze klachten verdwijnen. De kat is vaak ook ziek, eet niet meer en trekt zich terug.

Bij acuut braken is het braken nog niet lang aanwezig.

  • Hallo, Wij hebben een Europese kortharige,een mannetje van bijna 8 jaar. Bericht door Camoth » 19 jul
  • Behandeling overgeven kat: symptoombestrijding   Een acute maagdarmontsteking duurt in de regel hooguit een week. Bij actief braken zie je vaak inleidende symptomen als onrust, speekselen, kwijlen, zich afzonderen en slikken.

Wie heeft tips of advies. Onze andere Maine Coon die we helaas onlangs hebben laten inslapen had er juist last van als hij later op de ochtend eten kreeg dan hij gewend was. Heeft u een vraag. Braken bij de kat. En mijn doel is dat ze gewoon een gelukkig laatste paar jaren mag hebben. De "Rehydration Support" zorgt ervoor dat de patient wat extra voedingsstoffen en zouten binnen krijgt, 150 g boter en kat geeft wit slijm over voor de vorm.

Welkom bij de dierenarts-specialist

Zou die bronchitis verband kunnen houden met het overgeven? Maar bedankt voor het meedenken! Iets verkeerds eten Soms eet een kat iets wat het niet had moeten eten.

De rest van de dag nergens last van alleen ochtend Dat herken ik wel. Katten Encyclopedie Te koop bij Jica? Re: Kat kotst doorzichtig slijm Bericht door Umimeis 20 jul Ik herken dit ook.

Onze Maine Coon heeft er ook last van. Katten die chronisch braken langer dagen kunnen erg ziek worden of zijn vanwege de verschillende aandoeningen, kat geeft wit slijm over, maar ze kunnen ook uitgedroogd gedehydreerd zijn of raken.

Waarom met een brakende kat naar de dierenarts?

Lid geworden: 22 jun Berichten: Kat kotst doorzichtig slijm Bericht door Camoth » 19 jul Ik merk dat Coco af en toe een soort doorzichtig slijm omhoog kotst. Ze at vliegen en wormen uit de schuur. Dit kunnen medicijnen zijn, een dieet of een operatie. Als uw kat zich daarna normaal gedraagt, kunt u gerust afwachten.

  • Honden voeding Hondenblog Hondennamen.
  • Re: Kat kotst doorzichtig slijm Bericht door lievelijn » 22 jul ja zebragrasjes zijn veilig!
  • Reacties: 41 Weergaven: 2.
  • Als uw kat regelmatig haarballen braakt, is het aan te raden uw kat vaker te kammen.

Meestal is braken een symptoom van een ziekte. Snelle links? Volg ons. Het is belangrijk om het onderscheid te maken met acuut braken omdat de achterliggende aandoeningen en de behandeling wezenlijk verschilt.

Je naam of e-mailadres: Heb je al een account. Het braaksel donker van kleur is of veel bloed bevat. Flea 3 jaar Sam 2 jaar Ik kan soms echt een kat zijn De kat na iedere maaltijd het eten weer uitbraakt en ook geen kat geeft wit slijm over binnen houdt.

Braken bij de kat

Re: Kat kotst doorzichtig slijm Bericht door Camoth » 20 jul Goed idee. Braken is een probleem dat zeer vaak voorkomt bij de kat. Daarentegen is regurgiteren een veel passiever proces wat het dier plots overkomt zonder inleidende verschijnselen en zonder duidelijke buikpers.

Mijn bijna 3-jarige kat spuugt al heel lang bijna elke ochtend nadat hij brokjes heeft gegeten.

Vergelijkbare onderwerpen. Het is belangrijk om een onderscheid te maken tussen acuut braken en chronisch braken. Bij acuut braken is het braken nog niet lang aanwezig! Als ze wat later eet heeft ze er minder vaak last van.

Zie ook:

Marmalade bread and butter pudding jamie oliver

Van der garde tuinmeubelshop kesteren

Rob de nijs niet voor het laatst

Welke kleur is de jurk nou echt

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Ouafa 11.07.2019 17:53
Even kijken of hij goed ademd en of hij koorts heeft, als je het vel optrekt en het springt niet terug dan heeft hij vochttekort en daarvoor moet je echt naar de da. Dorine Post antwoordde 23 apr
Isis 18.07.2019 07:26
Toen Joop kitten uit de kittenopvang bij ons in huis kwam, werd Shooter ook ziek, ze gaf ook slijm over en zat er zielig en lusteloos bij.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nailnewbee.com vereist! © nailnewbee.com 2009-2019