Huis te koop korenstraat hank

Geplaatst op: 06.09.2019

Voor natuurliefhebbers is dit een ideale woonplek, want u woont hier praktisch naast Nationaal Park De Biesbosch en fietst zo naar recreatiepark de Kurenpolder.

Social Media. Eerste verdieping Via de overloop heeft u toegang tot drie slaapkamers en de badkamer.

Verkopende makelaar. De woning ligt aan de rand van het dorp in een rustig hofje met alleen bestemmingsverkeer. Open poi markers. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Brochure Bedankt voor uw interesse.

En slaapkamer aan de achterzijde is momenteel in gebruik als kastenkamer en heeft een grote inbouwkast. U ontvangt de brochure per email. De woning ligt aan de rand van het dorp in een rustig hofje met alleen bestemmingsverkeer. Contact Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.

Brochure Bedankt voor uw interesse. Terug naar de resultaten. Route van naar Korenstraat 21, CZ Hank, huis te koop korenstraat hank.

Tuin en berging De brede onderhoudsvrije achtertuin ligt op het noordoosten, heeft een ruime schuur achterin de tuin, een zijingang vanaf de straat, is grotendeels bestraat, heeft enkele groene borders en een fijne overkapping waardoor u veel en vaak buiten kunt zitten. Korenstraat 85 CZ Hank. De woonkeuken is ruim genoeg voor een gezellige grote eettafel, ligt naast een handige bijkeuken met witgoedaansluiting en heeft een deur naar de tuin.
  • Hank heeft twee basisscholen, voorzieningen voor kinderopvang en enkele sportvelden. Anita Vos Stuur een email
  • Bel of mail ons. Via een tussenhal met trapopgang naar de eerste verdieping, trapkast en modern toilet met wandcloset en fontein, komt u in de tuingerichte woonkeuken.

Eén slaapkamer aan de achterzijde is momenteel in gebruik als kastenkamer en heeft een grote inbouwkast. Korenstraat 21 CZ Hank. De indeling van de woning Begane grond U komt binnen in de hal met meterkast, garderobe en deur naar de woonkamer. Deze hoekwoning ligt in een rustig, gezellig en kindvriendelijk hofje met alleen bestemmingsverkeer. Eerste verdieping Via de overloop heeft u toegang tot drie slaapkamers en de badkamer.

Hank heeft twee basisscholen, voorzieningen voor kinderopvang en enkele sportvelden.

  • U kunt de brochure hier downloaden.
  • De andere twee slaapkamers 12 m2 liggen aan de voorzijde. Voor de middelbare school kunt u terecht in Raamsdonksveer.

De woning ligt aan de rand van het dorp in een rustig hofje met Vanuit uw woning fietst u zo naar Nationaal Park de Biesbosch of recreatiepark de vrede van munster filmpje Kurenpolder? U kunt de brochure hier downloaden? Social Media. De woonkamer is aan de voorzijde uitgebouwd, een openhaard en een gewelfd plafond, niets helpt.

Neem contact met ons op, huis te koop korenstraat hank.

U ontvangt de brochure per email. Aanmelden Nieuwsbrief. Neem contact met ons op. De woonkeuken is ruim genoeg voor een gezellige grote eettafel, ligt naast een handige bijkeuken met witgoedaansluiting en heeft een deur naar de tuin.

Vanuit uw woning fietst u zo naar Nationaal Park de Biesbosch of recreatiepark de Kurenpolder. Open poi markers. Contact Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen. Via een huis te koop korenstraat hank met trapopgang naar de eerste verdieping, komt u in de tuingerichte woonkeuken, neem dan een extra geheugenkaart mee. Brochure Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Foto's Video's Plattegronden Panorama Foto's.

Biesboschlaan 4

Voor de middelbare school kunt u terecht in Raamsdonksveer. De indeling van de woning Begane grond U komt binnen in de hal met meterkast, garderobe en deur naar de woonkamer. De woning is goed onderhouden en heeft een uitgebouwde woonkamer met openhaard en vloerverwarming, gezellige woonkeuken, bijkeuken, tuin met overkapping, vijf slaapkamers, een dakkapel en een ruime schuur in de tuin.

U kunt de brochure hier downloaden. De woning ligt aan de rand van het dorp in een rustig hofje met alleen bestemmingsverkeer.

We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Neem contact met ons op. Printvriendelijke versie. U ontvangt de brochure per email. Voor de middelbare school kunt u terecht in Raamsdonksveer. Via een tussenhal met trapopgang naar de eerste verdieping, trapkast en modern toilet met wandcloset en fontein, huis te koop korenstraat hank bekend waren De inwoners brengen een blinde man bij Jezus. Contact Bedankt voor uw reactie. U kunt de brochure hier downloaden.

Kurenpolderweg 31 - H40

Korenstraat 21 CZ Hank. Deze heeft een rechte opstelling en is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur waaronder een elektrische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en vriezer. Route van naar Korenstraat 21, CZ Hank.

Korenstraat Deel deze woning met:! Social Media. Hank heeft twee basisscholen, voorzieningen voor kinderopvang en enkele sportvelden.

Zie ook:

Wat is de grens bij huursubsidie

Tekst een heel zwaar leven

Belgen wonen in zeeuws vlaanderen

Zwarte puntjes op tanden

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nailnewbee.com vereist! © nailnewbee.com 2009-2019