Het weer in dominicaanse republiek punta cana in december

Geplaatst op: 10.09.2019

Voor toeristen die in één van de vele hotels in Punta Cana verblijven is het de enige plaats die op redelijke afstand te bezoeken is met het openbaar vervoer. Laatste kwartier za 21 sep

Je moet net de pech hebben dat de orkaan net over Punta Cana trekt en dat jij er dan ook nog op dat moment aanwezig bent. Ook februari en maart kende meer regenbuien dan normaal. During your minute encounter you'll dance, hug, pet and swim with the dolphins. De winterperiode is het ideale seizoen om een vakantie in Punta Cana te vieren. Zo was er in december een vrij sterke El Niño en was er in het voorjaar van een duidelijk afwijkend weerbeeld te zien in Punta Cana.

De verwoestende orkanen worden meestal aan de westkust van Afrika geboren en het duurt zo'n drie weken voordat deze het eiland kunnen bereiken.

Een briesje zorgt voor aangenaam weer. De temperaturen zijn het hele jaar door constant en liggen overdag tussen de 29 en 31 graden Celsius? Vooral aan begin van de maand kan je nog een mooie vakantie met weinig neerslag beleven in Punta Cana. Be Live Collection Punta Cana. Zon onder uur.

De regenbuien duren meestal niet langer dan een uur.

Aangenaam warm tot tropisch benauwd

Zo extreem als april is het weer in Punta Cana volgens de bij ons bekende gegevens amper geweest. Het nattere seizoen houdt aan tot medio november, waarbij juli vaak wat minder nat is.

Januari en februari zijn de mildste maanden met een gemiddelde temperatuur van Hieronder laat ik je zien wat de beste reistijd is voor Punta Cuna. Sosua is een bruisend en levendig stadje met een prachtige baai. Er is gemiddeld 8 uur zon per dag en zelfs in de regentijd kunt u rekenen op genoeg zon om te genieten.

Een tropische hitte en hoge luchtvochtigheid kenmerken de zomermaanden juli en augustus.

  • Tropische benauwdheid komt vooral voor in de periode mei tot en met november. Wees gerust, de kans dat jij te maken krijgt met een orkaan is heel klein.
  • Totaal budget Zonder budget geen passend advies.

Bekijk hier de beste reisperiodes. Dichtstbijzijnde weerstation? Wind: ONO 3. Zij zijn getraind in het omgaan met dergelijke situaties en weten hoe ze je het beste kunnen helpen. OZO 4 4. Copyright .

Wat is de beste periode om op vakantie gaan?

Wanneer je toch te maken krijgt met een orkaan nemen de autoriteiten of jouw hotel de nodige maatregelen. Het komt bijna nooit voor dat een vakantie volledig wordt verpest door extreme langdurige regenval. Meld je aan voor onze gratis weermail en ontvang elke ochtend een e-mail met de weersverwachting voor de komende dag.

Aantal zonuren per dag.

Daarom moet je het orkaangevaar in het Carabisch gebied niet onderschatten. Wij hebben een ruim aanbod met standaard reizen maar kunnen ook alles op maat voor je maken. Bij een Aw-klimaat is er sprake van een drogere winterperiode en een natter zomerseizoen.

Dichtstbijzijnde weerstation. Omdat de relatieve luchtvochtigheid ook nog niet zo hoog is als in het natte seizoen is het ook minder benauwd.

Het weer nu in Punta Cana

In Punta Cana staat er vrijwel altijd een wind die waait uit de noordoostelijke hoek. Ik wens je een fantastische vakantie toe in dit tropische paradijs! Jaarlijks komen er miljoenen toeristen af op de schitterende tropische stranden en de veelal luxe all-inclusive hotels. Over het algemeen zijn de buien kort, maar hevig en na een uur of twee weer voorbij.

Met deze excursie kun je de verschillende delen van het Nationale Park del Este beleven: de tropische jungle, de Chavon rivier en zwemmen in een ondergrondse rivier

Weer Punta Cana December In december is het meestal droog met een gemiddelde temperatuur van 29 graden Celsius! Wij nemen u mee naar bezienswaardighedenkunt u verzekerd zijn dat de hotels alles zullen doen om uw veiligheid en comfort te waarborgen. Kleine kans De kans dat u een orkaan meemaakt is dus niet zo groot en wanneer u toch krijgt te maken met een orkaan of tropische storm, conform advies van de gebiedscommissie, het weer in dominicaanse republiek punta cana in december.

De temperaturen blijven gelijk. Januari en februari zijn de mildste maanden met een gemiddelde temperatuur van. Overdag mag je rekenen op een maximale temperatuur van bijna 30 graden Celsius en is het meestal droog. Er is gemiddeld 8 uur zon per dag en zelfs in de regentijd kunt u rekenen op genoeg zon om te genieten.

Klimaattabel Punta Cana

Klimaattabel voor Punta Cana Onderstaande klimaattabel laat de gemiddelde klimaatstatistieken voor Punta Cana zien. Het dichtstbijzijnde weerstation voor deze locatie is op 4,3 km afstand. Accommodaties waar je van gaat dromen! Dat komt omdat bijvoorbeeld februari 9 zonnige uren per dag telt op 12 uur daglicht en juni gemiddeld 8 zonnige uren per dag telt op bijna 14 uur aan daglicht.

Als het regent is het meestal van vrij korte duur en je ziet vanuit het zwembad de wolken vaker dieper landinwaarts liggen dan boven je eigen idyllische plekje. Wil je meer informatie hebben over het klimaat van Punta Cana. U kunt dus heerlijk en vaak zonnebaden in de Dominicaanse Republiek en de thuisblijvers jaloers maken met een mooi bruin er kleurtje.

Zie ook:

Sperzieboontjes koken hoe lang

Nationaal park maasduinen adres

Easyjet vlucht annuleren geld terug

Ik vind helemaal mooi soundboard

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Farhana 18.09.2019 20:33
Er is gemiddeld 8 uur zon per dag en zelfs in de regentijd kunt u rekenen op genoeg zon om te genieten. Punta Cana is door de lange prachtige witte palmenstranden en klasseresorts de populairste vakantieplaats van de Dominicaanse Republiek.
Kaan 17.09.2019 20:34
ZZO 3 3. Men zegt niet voor niets dat er niets zo veranderlijk en onvoorspelbaar is als het weer.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nailnewbee.com vereist! © nailnewbee.com 2009-2019