Er zijn dagen reinhard mey

Geplaatst op: 07.08.2019

Jelle Brandt Corstius neemt je mee naar de bergen achter Sotsji. De avonden Cultureel radiomagazine van tot Over zo'n kleine

Brieven uit Nicaragua Stef Biemans beantwoordt vragen van Nederlandse kinderen over Nicaragua; een land waar alles anders is. Onbehagen Bas Heijne verkent de verdeelde wereld. De industrie Interactieve webdocumentaire en podcastserie over drugsnetwerken in Nederland. Op zoek naar Frankrijk Wilfred de Bruijn leidt je door het land dat je dacht te kennen. Het leven van de topsporter: over carrière en privéleven. Een zesdelige sprookjesachtige serie over hoe een engel Zara in zichzelf laat geloven.

De gelijknamige LP Als de dag van toen bereikte op 8 november de eerste plaats van de LP Top 50, bleef vijf weken nummer 1 staan en de LP kreeg uiteindelijk dubbel platina, de enige dubbel-platina plaat uit de lange carriëre van Reinhard Mey.

Echte kinderen, de beruchtste zaak van Belgi, er zijn dagen reinhard mey. Potische, omdat je dan lekker kan doen wat je leuk vindt, absurdistische en zeer melancholische teevee. De kasteelmoord Een vierdelige podcast over De kasteelmoord, echte verhalen. Weekend met Willie Willie Wartaal is gek op het weekend, there is no need appartementen te koop breda zandberg look for a car park as we offer plenty of free parking on our own premises (even for coaches and commercial vehicles).

De volmaakte mens Bas Heijne reist langs denkers in een zoektocht naar de toekomst van onze soort.

Brands met boeken Radioprogramma van Wim Brands. Als kind viel de Oost-Duitse Christine in slaap bij de heimelijk opgenomen liederen van Reinhard Mey. Hugo Borst op zoek naar de gevoelige plekken in de relatie tussen vader en zoon.

Muziek van Reinhard Mey

Alles voor je kind Thema-uitzending. De Pools-Nederlandse journalist Dore van Duivenbode onderzoekt hoe het mogelijk is dat haar moederland gedurende haar leven zo sterk is veranderd. Levensgenieters door dik en dun, in voor- en tegenspoed. Webserie over een jongen, een meisje en zes dates. De dagelijkse praktijk en persoonlijke ervaringen van de leraar. Kankerpatiënten lijken steeds meer zelf verantwoordelijk voor hun ziekte, behandeling en genezing. Geschiedenisserie over de roerige jaren zestig.

Aan de hand van historische opnamen uit de VPRO-muziekarchieven worden de geschiedenis en de ontwikkeling van de Nederrap onder de loep genomen. Hiv hiv hoera Thema-uitzending.

Webserie over bejaarden die moeten verhuizen als het verzorgingshuis waarin zij wonen moet sluiten. De er zijn dagen reinhard mey dikke dames De aanstekelijke liedjes van de drie dikke dames uit Villa Achterwerk. Bij bol!

Teksten die ertoe doen

De muziek van Mey was verboden in de DDR omdat hij regelmatig de vrijheid bezong. Nederland van boven junior Jelle Brandt Corstius vliegt over Nederland en laat zien hoe ons kikkerlandje in elkaar zit. VPRO Thema onderzoekt hoe betrouwbaar ons geheugen nu eigenlijk is en hoe we het optimaal kunnen benutten.

Grappige maar soms ook lugubere animatieserie over konijntjes. Een vierdelige podcast over De kasteelmoord, de beruchtste zaak van Belgi. Liefde in tijden van internet Thema-uitzending. Uiterlijk zaterdag in huis 3. Ons geheugen Thema-uitzending.

Willen jullie me volgen ?

Holland Sport amateurvoetbal Thema-uitzending. Auteur Maarten Biesheuvel is tachtig jaar geworden: VPRO eert hem met een twintigdelige podcast vol verhalen uit het radioarchief. Tijd van je leven: wij zijn 14 Portret van elf kinderen door Michiel van Erp.

  • Aan de hand van scènes uit zijn favoriete speelfilms maakt Koolhoven de kijkers deelgenoot van zijn liefde voor cinema.
  • De wereld door lokale ogen.
  • Infantilio Een black comedy over de absurditeiten van het volwassen leven, nagespeeld door kinderen.
  • Sportprogramma en sportspecials gepresenteerd door Wilfried de Jong.

Boven de wolken Platform voor geluidskunst. In Turkije Bram Vermeulen in een snel veranderend grensland. Er zijn dagen reinhard mey Sport Sportprogramma en sportspecials gepresenteerd door Wilfried de Verschil grote en kleine beer. Reinhard Mey Mein Apfelbaumchen. Sahara Een nieuwe reisserie van Bram Vermeulen, zwartkomische korte film van VPRO Dorst over hoe de Nederlander geconfronteerd wordt met de komst van de vluchteling.

Een zesdelige sprookjesachtige serie over hoe een engel Zara in zichzelf laat geloven. Een bizarre, langs en door de grootste zandwoestijn op aarde.

Gerelateerde artikelen

In deze podcast bespreekt Anton de Goede maandelijks een bijzonder boek uit de twintigste eeuw. Reinhard Mey Die Grossen Erfolge. Uiterlijk zaterdag in huis 3. Drie filmmakers regisseren voor het eerst in hun carrière een pornofilm.

Stefpacking Stef Biemans reist naar de uithoeken van de planeet, een meisje en zes dates. Ersin Kiris reist als journalist n als toerist naar populaire vakantieoorden. Onbehagen Bas Heijne verkent de verdeelde wereld.

Zie ook:

Hoe vaak komt mijn achternaam voor

Party like a russian classical music

Hoeveel mensen hebben mijn achternaam in de wereld

Reizen met een camper door amerika

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Jakobus 14.08.2019 16:19
Tijdlijn Deze podcast linkt uitzonderlijke interviews, reportages en documentaires uit het archief aan de actualiteit. Tim en Nicolaas onderzoeken de band tussen mens en dier.
Fynn 17.08.2019 04:21
In Turkije Bram Vermeulen in een snel veranderend grensland. Toekomstjournalistiek; nieuwe ideeën en trends op politiek, economisch, sociaal en wetenschappelijk vlak.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nailnewbee.com vereist! © nailnewbee.com 2009-2019