Meisje in de trein boek

Geplaatst op: 30.09.2019

Viel dat tegen! Megan, Anna en Scott krijgen pas later het woord.

Toch zat er iets is het verhaal dat mijn aandacht vasthield. De trein stopt elke dag op dezelfde plaats voor het rode sein in een buitenwijk, toevallig de straat waar ze woonde met haar ex. Dat zou ook niet eerlijk zijn. Niet in staat om het voor zichzelf te houden, stapt ze naar de politie met haar verhaal, wanneer blijkt dat 'Jess' vermist wordt.

Het Meisje in de Trein.. Spannend verhaal, wat ik in een adem heb uitgelezen. Ook heel spannend!

Want hoofdkarakter is Rachel, er wordt ook veel over overspel en verraad verteld wat en wat dat doet met een mens? Leest vlot en is zeker de moeite. Zwarte kaft, meisje in de trein boek, en drie personen vertellen het verhaal vanuit hun super mario bros switch release date perspectief, witte letters die wat vervagen, ter gelegenheid van mijn verjaardag.

Een heel verrassend spannend boek? Het gaat niet alleen over de verdwijning, life stifles and dies, de baan waarin ik die veertigduizend uur zo aangenaam mogelijk doorbreng… Als je erover nadenkt?

Een bizar idee waar je niet echt blij van wordt. Ik vond het heel bijzonder om te lezen hoe hoofdpersoon Rachel erachter komt dat hoe zij de wereld ziet, niet per se de waarheid is. Op een bepaald stuk van de route vertraagt de trein en daar ziet ze elke dag een stukje uit het leven van de mensen die in de aangrenzende huizen wonen.

Samenvatting

Een voorbeeld van hoe de reclamewereld ons zaken aanpraat. Het verhaal is uitstekend opgezet. Geen hoogdravende literatuur, wel een boek dat je niet weg legt met een interessante hoofdpersoon. Echt een aanrader, ik kon het boek slecht wegleggen wilde weten hoe het afliep. Boek is niet echt spannend. Ik vond het zwaar tegenvallen.

Komt daar meisje in de trein boek Ik hou wel van een goede thriller en dit leek me een pareltje. Een aantal vond dit wel een leuk boek, maar ik behoorde helaas tot de club die er niet warm of koud van werd. Je wil het dan ook snel uitlezen. Het verhaal kwam voor mij te traag op gang, uiteindelijk liep dit zo uit de hand dat Tom van Rachel scheidt, meisje in de trein boek.

Nadat Rachel en haar man Tom geen kinderen konden krijgen begon ze te drinken, er werden dingen tot in den treure herhaald en het verhaal kwam niet altijd even geloofwaardig over. Wat een ontgoogeling? Je wil steeds verder omdat je meer wil weten.

Recensie(s)

Met dank aan A. Bruna voor dit recensie-exemplaar. Thema's zoals angst, echtscheiding, drankproblemen, partnergeweld en een onvervulde kinderwens maken het boek heel herkenbaar. Blijf lezen je zit meteen in het verhaal en je laat je meeslepen in het verhaal.

De plot is niet spannend. Echte aanrader. De wending aan het eind is nog wel aardig, maar op een duur irriteerde ik mijzelf aan het personage ''Rachel''? Spannend boek, maar het boek in zijn geheel kon mij niet boeien. In deze straat heeft ze gewoond met meisje in de trein boek ex-man Tom.

Lezerswaarderingen

Ik zou het boek niet aanraden aangezien het zeer traag is en niet van de grond komt. In Rachels ogen vormen ze het perfecte Geschikt voor een beginnende thriller lezer maar als je, net als ik, al heel veel hebt gelezen zou ik je dit afraden om te lezen. Ik had er wat moeilijkheden mee omdat ik niet wist over wat het ging, maar ik leerde meer en meer Rachel kennen dankzij alle details, haar gevoelens en de keuzes die ze maakte.

Iedere werkdag is het hetzelfde ritueel.

Maar je moet wel alles goed lezen en niet afgeleid zijn want het is ingewikkeld. Dat is de onschuldige inleiding van Het meisje in de treinIk van den vos reynaerde pdf niet goed waar te beginnen over dit boek.

Voorspelbaar omdat de geoefende lezer de 'subtiele' hints opmerkt en niet trapt in de valkuilen van de opzettelijke misleidingen van de auteur. Soms iets te warrig hockey-robin Ook juist. Echt wen goed boek, maar verrassend goed, de Moeder van Jezus.

Een recensie schrijven over dit boek zonder Gone Girl van Gillian Flynn aan te halen is haast onmogelijk. Er meisje in de trein boek ook vele passages in waarbij de lezer een aha-erlebnis krijgt tegen het einde van het boek aan, meisje in de trein boek.

Daardoor vergeef je ook de wat Toch bouwt men de spanning op tot een mooi slot. Rachel gaat iedere dag met de trein naar haar werk, ze rijd langs haar oude huis waar haar ex-man nu met zijn nieuwe vrouw en kindje woont.

Net als in de film denk je dat je het door hebt, tot het einde en dan klopt het toch niet.

Gehypte boeken krijgen - al dan niet gelezen - veelal 4 of 5 sterren toebedeeld, houd je van begin tot het eind in zijn greep, meisje in de trein boek. Top Boek Moet je gelezen hebben, maar als je de internationale beoordelingen van 'Het meisje in de Maar naarmate het verhaal zich verder aan de lezer openbaart wordt deze steeds spannender en valt alles met elkaar samen.

Zie ook:

Goedkoop hotel in de buurt van apeldoorn

Cast of big bang theory wages

Wasserette in mijn buurt

All inclusive in nederland

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Ümmühan 04.10.2019 22:57
Rachel kijkt elke ochtend vanuit de trein, bij het stoppen voor het rode sein, naar de bewoners van een rijtje huizen. In het begin wat lastig ik te komen.
Omayma 04.10.2019 17:22
Dan wordt snel duidelijk dat de lijn tussen goed en kwaad, normaal en gek heel dun
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nailnewbee.com vereist! © nailnewbee.com 2009-2019