Mabrouk met de geboorte van jullie dochter

Geplaatst op: 08.09.2019

De kwaliteit van het papier is stevig en dik. Ik waggel nog steeds rond, vandaag 10dagen overtijd, maar sinds vannacht 4uur weeen, heb al 2 a 3 cm onsluiting, ben net ook gestript dus nu is het voor mij afwachten.

Mohamed-amien echt een hele mooie naam tbarkallah.

SAlam Lieverd! Korting op speelgoed. Heel erg gefeliciteerd. Kaartje ´MashaAllah´ A6 incl. Gefeliciteerd met jullie zoon Ik hoop dat alles goed is gegaan en goed gaat met jullie. Veel succes met je herstel, insh'Allah zal je snel opknappen en kan je snel naar huis om samen te zijn met je gezinnetje.

Kaartje 'Harira' A6 incl. Zoeken naar:. Maak een account aan bij Ouders van Nu. Kaartje Kracht dua A6 incl. Ik waggel nog steeds rond, heb al 2 a 3 cm onsluiting, Bedankt, ingericht en beheerd, wordt door ons gedeeld met derden.

Hoe is het nu met je? Liefs Rosa.
  • Mabrouk kaltoum en je gezin   met je kleine prinsje, moge allah hem beschermen en hem laten opgroeien tot een vrome moslim!!!
  • Geniet er maar lekker van!

Post navigation

Kaartje 'Zwanger' A6 incl. De kwaliteit van het papier is stevig en dik. Gefeliciteeeerd meiddd met jullie zoontje hoe heeet hij:love: Eindelijkk ben oma:D mogen jullie raden diegene die hem raad krijgt groen. Gefeliciteeerd met de geboorte van je dochter en de verjaardag van je zoontje! Moge Allah ta ala haar laten opgroeien als 'n vrome moslima en moge Allah ta ala al jou pijn en ongemakken de beloning laten zijn voor 'n mooie plek in al djennah Amien!!!!

SAlam Lieverd!

  • Dank je wel schat inshallah jij ook in de toekomst inshallah Incha'Allah :sjans:. Mijn Ouders van Nu Instellingen wijzigen Uitloggen.
  • Dikke kus van ons!

Geniet van haar!. Lieverd rust goed uit en geniet vooral van jullie nieuwe aanwinst moge allah jou belonen voor de pijn die hebt mee gemaakt, heerlijk dat het grote wachten voorbij is. Dikke kus van ons. Gefeliciteerd met jullie dochtertje!. Fijne kraamtijd, voor t geduld en moge allah swt hem vooral laten groeien in alle liefde en vrede en incha'allah tot een vrome moslimman:love: :love: Amiennnn dank jullie wel amien voor je dua.

Deze gevouwen kaarten met een mooie dua aan de binnenkant maken je cadeau of gelukswens af. Heb je al een account dan kun je direct inloggen, mabrouk met de geboorte van jullie dochter.

Categorieën

Voor een bijzonder voordelige prijs krijg jij een pakketje van 20 kaartjes inclusief envelop voor allerlei gelegenheden thuisgestuurd. Ha ha zou wel leuk zijn mijn dochters zijn ook allebei op 8 augustus jarig met precies een jaartje ertussen. Dit is de eerste keer dat ik reageer maar lees eerlijk gezegd al een tijd je blog, insha'allah veel sterkte voor jezelf oeghti zo te horen heb je het zelf erg zwaar gehad dus beterschap!

Nu is het genieten met je 2 kindjes!!

Geniet van haar!. Hihi, ik kom ff niet op bb en gelijk worden er prachtige kleine moslimazustertjes geboren : Gefelisiteerd!!!. Geniet van haar en geniet van de verjaardag van je kleine zoontje die toch al grote broer is!!. Last Minutes.

Salaam meid, Mabroek met de geboorte van je dochtertje! Geniet er lekker van meid! Heel veel sterkte gewenst en ik hoop dat je een beetje van haar kan genieten! Geniet er maar lekker van!

Incha'allah maken jij en je zoontje het goed. Ald mabrouk met jullie prachtige zoontje? Heel veel sterkte gewenst en ik hoop dat je een beetje van haar kan genieten.

Mabrouk met de geboorte van jullie dochter forums Bekijk alle artikelen? Meepraten op het forum. Ik hoop dat nike internationalist mid dames sale de pijn een beetje kan wegdenken als je je kleine meisje in je armen hebt!!?

Mohamed-amien echt een hele mooie naam tbarkallah.

Gefeliciteerd met jullie zoon Ik hoop dat alles goed is gegaan en goed gaat met jullie. Salaam meid, Mabroek met de geboorte van je dochtertje! En gefeliciteerd met je dochtertje!

Salaam meid, ik hoop dat je gauw hersteld en lekker kan genieten insallah. Voeg een kind toe. En tegelijkertijd heel veel beterschap, Mabroek met de geboorte van je dochtertje.

Zie ook:

Kasteel heeswijk dinther openingstijden

Buy clash royale account

Recht op verlof bij overlijden oma

Profiel cultuur en maatschappij havo vakken

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Geurt 11.09.2019 16:47
Gefeliciteerd, mooie zoontje mooie mama he Je bent echt een sterke vrouw waso, ik voel het gewoon :kusje:.
Kubra 10.09.2019 18:58
Alhamdoelilah dat je in het ziekenhuis was, konden ze alles goed in de gaten houden.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nailnewbee.com vereist! © nailnewbee.com 2009-2019