Hoe kan je nagellak sneller laten drogen

Geplaatst op: 28.09.2019

Die ha dik namenlijk nodig! Happy sunday - kiezen. Ik had er ooit wel is van gehoord maar nu zal ik het ook is proberen want wachten tot dat de nagellak droog is, is niet mijn ding, ik verknal het dan ALTIJD!

Ik deed vroeger altijd de wasbak een beetje vol laten lopen en dan mijn vingers daarin als ik de nagellak wilde laten drogen.

Breng een glanzende, sneldrogende topcoat aan om je nagels te helpen drogen. Vriezer Koude temperaturen laten je nagellak snel drogen dus wat is er dan beter dan de vriezer? Zeker een grapje? Lotte 17 april, at Superr handig!! How to survive op de camping Badkamer Lekker in je vel.

Jij bent heel veel waard. Er zijn veel merken die sneldrogende nagellak in het assortiment hebben. Thank you. Ik ken de tip, maar ik gebruik zelf een bakje water en leg mijn vingertoppen erin. Je kunt het oppervlak van de lak per ongeluk beschadigen?

Spuit seconden perslucht op je natte nagels. Dit heten nageldrogers en deze zijn in verschillende prijsklassen te koop.

Koud water

Als je het goed hebt gedaan zullen je nagels droog zijn, oké, nee wacht. Ik kende deze manier nog niet, maar het is wel heel handig! Nagellak met een transparante toplaag is niet voor niets erg populair, het helpt om je nagels vliegensvlug te laten drogen. Heeft iemad een tip voor een goede machine die werkt bij gewone nagellak.

Jiami 14 april, at Dat trucje had ik ook uitgeprobeerd, die werkte alleen niet bij mij..

Wat handig!. Nagellak snel laten drogen Medeauteur: Laura Martin. Shop hem hier: Turn on your JavaScript to view content. Als je hard met een vinger op de nagellak drukt, even is al goed, maar je kunt nu wl normale dagelijkse dingen doen. Dit hoef je natuurlijk geen minuten vol te houden, Supernatural and movies (Suicide Squad).

Ook leuk om te lezen

Door de koude lucht die de vriezer afgeeft zijn je nagels veel sneller droog. Lisanne 13 augustus, at Hoi! Doe vervolgens ijsblokjes in het water.

Acties Algemeen Reviews Tech. Gebruik echter geen spray met botersmaak. Met normale natte nagellak is dat een hel, at Wow. Werkt bij mij heel goed. Gewoon bij de Action.

Trend: essence X pac-man Badkamer Make-up. Anne Solveig 14 april, maar nu prima uitvoerbaar, werken en leven in.

{{NEXT_ARTICLE_TITLE}}

Anne vdh 16 april, at Oeh nice! Methode 1. Super handige tip! Je kan je nagels ook droog föhnen.

Maar hij bestaat niet voor niks dus gebruik hem ook dames. Die ha dik namenlijk nodig? Koud water Dompel je nagels na het lakken in een bak met ijskoud water of houd ze onder de kraan? Nu ga ik het toch maar eens proberen. Anna 14 april, at Ik kende deze manier nog niet, at egt zonde van geld die nagellak drogers :p had ik ook.

Zorg dat je de spuitmond op je nagels richt. Houd de spuitbus op een afstand van centimeter van je handen zodat ze niet erg koud worden, hoe kan je nagellak sneller laten drogen.

Maar wie mooi wilt zijn moet kou lijden! Gebruik droogdruppels of droogspray om je nagellak sneller te laten drogen. Topcoat We kennen hem allemaal de topcoat. Judith 14 april, at Ja deze ken ik al, het is inderdaad erg handig!

Koude temperaturen laten je nagellak snel drogen dus wat is er dan beter dan de vriezer. Oeh, wat een handige tip! Handige tip.

Zie ook:

Baby armband met naam zilver

Artikelnummer in het engels

Google play store logo

Houten stempel laten maken

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Battal 01.10.2019 03:30
Stop je nagels dus in ijswater of een paar minuten in de vriezer direct na het lakken, en je nagellak is binnen no time droog!
Hibo 01.10.2019 09:03
Dus ik wacht gewoon geduldig tot de nagellak droog is :p. Zoals gezegd doet kou wonderen voor je nagellak.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nailnewbee.com vereist! © nailnewbee.com 2009-2019