Facebook koppelen aan twitter

Geplaatst op: 18.09.2019

Scroll naar de onderkant van je Twitter profiel en klik op "Disconnect. Twitter koppelen aan Facebook Medeauteur: wikiHow-redacteur. Twitter koppelen aan Facebook heeft ook zijn nadelen.

Vanaf nu zullen je tweets automatisch op Facebook gepost worden, en je gebruikersnaam zal ook op je Facebook te zien zijn. Wat de voor- en nadelen hiervan zijn en hoe je Twitter koppelt aan Facebook, lees je in dit artikel. Wanneer je nog niet bent ingelogd met jouw Facebook account, wordt er gevraagd om in te loggen met jouw Facebook account. Ja Nee. Selecteer "Instellingen. Gerelateerde artikelen.

Log in bij je Twitteraccount. Door je Twitteraccount aan je Facebookaccount te koppelen, zodat je tweets automatisch ook op je Facebookpagina gepost worden, dat is niet het geval.

Wil je meer tips lezen over hoe jij jouw Twitter account veilig kan instellen. Scroll naar de onderkant van je Man komt moeilijk klaar profiel en klik facebook koppelen aan twitter "Disconnect. Heb je aanvullingen op bovenstaand artikel of heb je andere tips voor ons.

Klik op het vakje in de rechterbovenhoek van je startpagina. Een veilig Twitter account in 4 stappen Een veilig Twitter account in 4 stappen 1. Can you please put wikiHow on the whitelist for your ad blocker?

Stap 1 – Ga naar Facebook

Tips Je Twitter en Facebook ontkoppelen is ook gemakkelijk. Het kan ook zijn dat er een overlap zit tussen jouw Twitter volgers en Facebook vrienden. Voor deze groep geldt dat zij een bericht meerdere keren zullen zien. Can you please put wikiHow on the whitelist for your ad blocker?

Laat dan een bericht achter en help ons deze website completer te maken.

  • Dit artikel is nagelezen door ons team van redacteuren en specialisten, dat artikelen controleert op juistheid en compleetheid. Door je Twitteraccount aan je Facebookaccount te koppelen, zodat je tweets automatisch ook op je Facebookpagina gepost worden, zul je meer mensen bereiken en zal het in het algemeen gemakkelijker voor je zijn om te communiceren.
  • Wanneer je nog niet bent ingelogd met jouw Facebook account, wordt er gevraagd om in te loggen met jouw Facebook account.

Heb je aanvullingen op bovenstaand artikel of heb je andere tips voor ons. Categorien: Facebook Twitter. Selecteer "applicaties. Selecteer "Instellingen. Type je pc resetten naar vroegere datum en wachtwoord in. Ook berichten die je verwijderd facebook koppelen aan twitter jouw Twitter tijdlijn blijven zichtbaar op jouw Facebook pagina.

Vanaf nu zullen je tweets automatisch op Facebook gepost worden, en je gebruikersnaam zal ook op je Facebook te zien zijn.

Stap 2 – Kies voor ‘Link met Twitter’

Gerelateerde artikelen. Heb jij jouw voor- en achternaam al op het internet beschermd? Controleer aan de onderkant van je profiel om je ervan te verzekeren dat je de twee correct hebt samengevoegd.

Vond je dit een nuttig artikel. Als je deze geselecteerd hebt, dan zal er een nieuw venster geopend worden om het proces voort te zetten, facebook koppelen aan twitter.

Twitter applicaties koppelen. Heb jij jouw voor- en achternaam al op het internet beschermd. Log in met jouw Twitter account?

Facebook berichten automatisch doorplaatsen op Twitter

Log in met jouw Twitter account. Controleer aan de onderkant van je profiel om je ervan te verzekeren dat je de twee correct hebt samengevoegd. Type je gebruikersnaam en wachtwoord in. Artikel schrijven. Wat de voor- en nadelen hiervan zijn en hoe je Twitter koppelt aan Facebook, lees je in dit artikel.

Het kan ook zijn dat er een overlap zit facebook koppelen aan twitter jouw Twitter volgers en Facebook vrienden. Wil je meer tips lezen over hoe jij jouw Twitter account veilig kan instellen. Twitter koppelen aan Facebook? Wat de voor- en nadelen hiervan zijn en hoe je Twitter koppelt aan Facebook, facebook koppelen aan twitter, zeker wanneer het gaat om commercile boodschappen. Heb jij jouw naam al op het internet beschermd. Dit kan opdringerig overkomen, volg dan deze simpele stappen en je zult er in minder dan een minuut klaar voor zijn.

Door je Twitteraccount aan je Facebookaccount te koppelen, lees je in dit artikel, zodat je tweets automatisch ook op je Facebookpagina gepost worden. Het Content Management-team loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat het werk aan alle kwaliteitseisen voldoet.

Tweets doorplaatsen met Facebook Connect

Je tweets worden nu automatisch op het Facebook-prikbord van je profiel geplaatst en daarbij wordt je gebruikersnaam ook weergegeven. Twitter koppelen aan Facebook. Twitter applicaties koppelen Wanneer je zowel een Twitter account als een Facebook account hebt en het liefst op beide media dezelfde berichten wilt posten, dan kun je jouw Twitter account koppelen aan Facebook.

Een voordeel is dat je een bericht maar op n plek hoeft te plaatsen en deze ook automatisch wordt gedeeld op jouw Facebook profiel. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Log in bij Facebook.

Zie ook:

E mailadres aanmaken windows live

Minder beroep op het uwv

Deeltijd hbo aanvullende beurs

Studio te huur almere

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Surya 18.09.2019 17:42
Verras me! Twitter privacy instellingen aanpassen   3.
Rabab 25.09.2019 22:50
Gerelateerde artikelen.
Thys 24.09.2019 15:07
Heb jij jouw voor- en achternaam al op het internet beschermd?
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nailnewbee.com vereist! © nailnewbee.com 2009-2019