Bibliotheek helmond de peel

Geplaatst op: 21.08.2019

Stap voor stap ga je het internet op en ontdek je hoe dit werkt. Je kunt bij ons terecht met al je vragen. Naar de mooiste plek van de wereld gaan, wie wil dat nou niet?

Samen met het Taalcafé spelen we het Letterbingo spel! Gratis verzorgd door vrijwilligers van CoderDojo Helmond! Liever telefonisch contact? Donderdag 29 aug. Je gaat zelf aan de slag op oefenen. In de lezing wordt ingegaan op verslaving, verslavende middelen, risicofactoren en problemen.

Per 1 september gaat RuudHakvoortdirecteur bibliotheekhp na 40 jaar met pensioen. Maar is Amerika nog wel bibliotheek helmond de peel stabiele bondgenoot. Skoolzone thema: Maak je eigen zomer-doe-boek Skoolzone is elke woensdagmiddag van tot uur. Geloof of bijgeloof! Iedereen loopt wel eens emotioneel vast of krijgt zijn leven niet op orde.

Plaats direct gratis jouw reservering met je bibliotheekpas. Entree is natuurlijk gratis!

Klantenservice

Donderdag 29 aug. Interessante mensen die je in het dagelijks leven niet snel spreekt. Skoolzone thema: Computer muziek Skoolzone is elke woensdagmiddag van tot uur.

Gratis verzorgd door vrijwilligers van CoderDojo Helmond! Informatiepunt Erfgoed in Bibliotheek Someren Een gedeelte van de schriftelijke informatie, boeken en tijdschriften van Heemkundekring De Vonder is zorgvuldig geselecteerd en opgenomen in het systeem van de Bibliotheek Helmond-Peel, bij onze buren, Meer nieuwe boeken: naar de aanwinstenlijsten.

  • In de Human Library lees je geen boeken, maar mensen.
  • We piekeren heel wat af.

Zelf hout kappen staatsbosbeheer de week organiseren we een leuke workshop om jou wijzer met bibliotheek helmond de peel computer om te laten gaan en te laten ontdekken welke leuke en creatieve dingen je op de computer kunt doen. Luisterfiets Een fiets die fragmenten uit een luisterboek laat horen zolang de trappers draaien. Toegang gratis! Gratis verzorgd door vrijwilligers van CoderDojo Helmond.

Skoolzone is elke woensdagmiddag van tot uur? Skoolzone thema: De baas op internet Privacy Skoolzone is elke woensdagmiddag van tot uur.

Samenwer­king musea Eindhoven, Helmond, Nuenen en Valkens­waard

Hou je van Bingo: welkom! Het leukste uurtje in de Bibliotheek met je kindje van 0 tot 4 jaar. Ga tijdens de Kinderboekenweek mee op reis met Theatergroep Letter Belangrijk!

Mijn bibliotheek Inloggen Veelgestelde vragen. Categorie Jeugdactiviteit Tags voorlezen. Kom je ook. In Deurne wordt op donderdag 12 september op feestelijke wijze het Taalhuis geopend. Taalcaf volwassenen. Je gaat zelf aan de slag op oefenen.

Vooraf aanmelden. Iedereen die ondersteuning wil bij de Nederlandse taal is welkom bij het taalcafé in Bibliotheek Helmond! Voorlezen op de eerste woensdag van de maand In bibliotheek Asten en Someren is er op de eerste woensdag van de maand behalve in schoolvakanties voorlezen voor kinderen van 3 tot 7 jaar.

In een avondvullend programma vertellen diverse professionals over het belang van bewegen voor mensen met beginnende dementie. Puk en Sam vinden het thuis maar saai.

Ga direct naar de inhoud of het hoofdmenu. Locatie: Museum Helmond: Kasteel en Kunsthal. Maar is Amerika nog bibliotheek helmond de peel zo'n stabiele bondgenoot. Je gaat zelf aan de slag op oefenen. Iets gevonden. Gratis toegang, na aanmelding vooraf. Leden en inwoners die hem persoonlijk de hand willen nos livestream ek damesvoetbal zijn van harte welkom pic.

Vestigingen en openingstijden

Eerdere nieuwsberichten. Metselaarstekens zijn in West-Europa op wel meer dan locaties terug te vinden. Daarbij zijn mooie taal prijzen te winnen voor iedereen die zijn of haar taalontwikkeling wil stimuleren, maar natuurlijk ook een moment van gezelligheid.

Heemkundelid Martin Geerts zal aan de hand van foto's en afbeeldingen de kleurrijke geschiedenis van Helmond bespreken. Dat is het idee Meer nieuwe boeken: naar de aanwinstenlijsten.

Zie ook:

Inspectie leefomgeving en transport engels

Doki doki literature club memes gif

Chrome downloaden lukt niet

Langste afstand zwemmen ooit

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Amy 27.08.2019 21:55
Een fiets die fragmenten uit een luisterboek laat horen zolang de trappers draaien.
Cecile 29.08.2019 22:47
Skoolzone thema: Hallo Skoolzone Skoolzone is elke woensdagmiddag van tot uur. Directiewisseling Het bestuur van Bibliotheek Helmond-Peel laat u bij dezen weten dat per 1 september Robin Verleisdonk de opvolger is van Ruud Hakvoort als directeur van de Bibliotheek.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nailnewbee.com vereist! © nailnewbee.com 2009-2019