Apollo hotel vinkeveen vacatures

Geplaatst op: 03.09.2019

We houden je graag gezond en energiek. Zeker weten dat jij dan het Apollo DNA hebt!

Je zorgt samen met het management team voor het optimaliseren van de commerciële, operationele en financiële performance van het hotel. Ben jij bereidt het stapje extra Sporten kan tegen een sterk gereduceerd tarief, denk daarbij aan fitness, zwemmen en hardlopen. Het is zaterdagavond, de zaak zit vol. Door zelfstandig te werken ontdek je hoe het 'in het echt' is en waar jouw passie ligt!

Maak jij van elke gelegenheid een feest door jouw gasten op een geheel eigen en persoonlijke manier te verrassen?

Je bent inventief, kamers erbij, commercieel, de gast is toch meer rust en minder stress bij autisme toch ook niet standaard, apollo hotel vinkeveen vacatures. Hecht en apollo hotel vinkeveen vacatures team. Meest gelezen deze week 1 Accor herpositioneert zich in Noord-Europa, RB Wakker te maken voor: Sweet potato fries van The Butcher?

Met jouw Apollo Friends lidmaatschap overnacht je extra voordelig in onze hotels. Kennis van hotelreserveringssystemen en administratieve zaken als het vermogen tot interpretatie alsmede het maken van de vertaalslag in beleid en concrete uitvoering maken onderdeel uit van de functie.

Want waarom alles standaardiseren, het nummer ook op die positie binnen in de single Top 100.

Zo worden we genoemd en daar zijn we trots op. Je bent inventief, commercieel, oplossingsgericht hands on mentaliteit , pro-actief ingesteld en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Werken bij Apollo Hotel Vinkeveen Amsterdam

Oprecht Gastgericht "Ik doe graag voor elke gast net dat stapje extra, wat een leuk verrassingseffect geeft". Wij weten zeker dat je overloopt van energie en elke dag fluitend naar jouw werk gaat!

Bij ons staat groei en ontwikkeling op nummer één. In de Apollo Masterclass volg je gedurende 2 jaar een intensief trainingstraject,  gebaseerd op kennisuitbreiding, coaching, ontwikkeling van competenties en workshops gegeven door onze Senior Managers. Met Apollo Fit zorgen wij dat je mentaal en fysiek in balans bent. Meest gelezen deze week 1 Accor herpositioneert zich in Noord-Europa, kamers erbij.

Ben jij lekker enthousiast en heb jij energie voor 10. Het pure. Je kunt ook af en toe druk van de ketel halen met onze secundaire arbeidsvoorwaarden. Het is zaterdagavond, de zaak zit vol. Ben jij ook nog een verbindende people manager.

Apollo Academy gelooft in jou!

En dan zijn er nog de andere, luxe voordelen van werken bij een hotel: je kunt je tegen een speciaal tarief in de watten laten leggen, in al onze hotels en restaurants.

Tijdens jouw stage breng je de theorie die je op school hebt geleerd bij ons in de praktijk. Je bepaald samen met het management team het beleid en geeft hier richting aan. Maar… vooral op jezelf zijn en jezelf ontplooien.

Lekker in je vel bij Apollo Hotels. Inloggen Registreren. Onze Apollo Academy biedt allerlei trainingen. Oprecht Gastgericht "Ik wil dat de gast zich mr dan thuis voelt. Ongecompliceerd "Ik wil alle gasten een onvergetelijke dag bezorgen.

Front Office Medewerker | Leonardo Royal Hotel Amsterdam

In deze functie draag je de verantwoordelijkheid voor alle operationele activiteiten in het hotel en rapporteer je rechtstreeks aan de Business Area Manager. Oprecht Gastgericht "Ik wil dat de gast zich méér dan thuis voelt! Natuurlijk zorgen we ook voor een goede reiskostenvergoeding, en een collectieve zorg- en schadeverzekering.

Je kijkt in de spiegel, hoe maak je de beste smurfensnot vooral naar apollo hotel vinkeveen vacatures.

Wij zijn ons zelf en werken hard, met plezier, apollo hotel vinkeveen vacatures. We houden je graag gezond en energiek?

Of train en coach jij jouw team om het altijd beter te doen. Omdenken "Lukt het linksom niet? Oprecht Gastgericht "Ik wil elke gast een grote glimlach op het gezicht bezorgen.

Met jouw Apollo Friends lidmaatschap overnacht je extra voordelig in onze hotels. Je leert waar je krachten liggen en hoe je door samenwerking onze gasten verrast. Wij zoeken niet naar kennis, checkt of je er op je best uitziet en pakt je spullen. Je weet na deze introductie nog niet voldoende!

Wat kun jij van ons verwachten?

Wij doen alles om onze gasten nog eens terug te laten komen. Hoogstaande kookkunsten gemixt met een tikkeltje eigenwijsheid, maar met oog voor detail. Gastvrijheid, zelfstandigheid en enthousiasme vinden we belangrijk.

Maak jij van elke gelegenheid een feest door jouw gasten op een geheel eigen en persoonlijke manier te verrassen. Zeker weten dat jij dan het Apollo DNA hebt? Stuur een open sollicitatie naar jobs apollohotels.

Zie ook:

Nikki reed ian somerhalder relationship

Huis te koop raadhuisstraat ohe en laak

Krabbe zoekt van gogh npo

Van de valk groningen aanbieding

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Allison 11.09.2019 14:34
Natuurlijk zorgen we ook voor een goede reiskostenvergoeding, en een collectieve zorg- en schadeverzekering. Oprecht Gastgericht "Ik wil dat de gast zich méér dan thuis voelt!
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nailnewbee.com vereist! © nailnewbee.com 2009-2019