Open dag haarlemmermeer lyceum

Geplaatst op: 11.08.2019

Start Proeflessen Er zijn momenteel geen proeflessen gepland. Woensdag 30 januari   Lesjesmiddag.

Zien we je snel in de brugklas? Leerlingen worden niet alleen dagelijks bedolven onder Engelse slogans, songs, nieuwsfeiten en trends van over de hele wereld, maar er is ook een grote kans dat ze in een vervolgopleiding of toekomstige baan niet meer om het Engels heen kunnen. De school ging vanaf dat moment verder onder de naam Solyvius College. De zuidrand is onder meer erg succesvol in het debatteren.

Haarlemmermeer Lyceum. Welkom Ben je er klaar voor? Het Haarlemmermeer Lyceum is tevens een LOOT-school , zodat leerlingen die top sport bedrijven een programma op maat kunnen volgen.

Zaterdag 2 februari  Open huis voor ouders en kinderen. Dinsdag 29 en woensdag 30 januari Open open dag haarlemmermeer lyceum Baron de Coubertin tweetalig onderwijs. Op het Haarlemmermeer Lyceum zorgen we ervoor dat je het straks heel erg gezellig gaat hebben.

Diverse data in november proeflessen tweetalig onderwijs  op inschrijving, zie website. Proeflessen Er zijn momenteel geen proeflessen gepland.

Op deze PDF staat alle onderstaande info op een rij, ook de meeloopdage voor achtstegroepers. Woensdag 13 februari Informatieavond voor ouders van groep 8.
  • Informatie avonden
  • Op deze locatie wordt TTO gegeven en daarnaast doet de school ook aan vele uitwisseling programma's mee met leerlingen uit alle uithoeken van de wereld.

TWEETALIG ONDERWIJS

Dinsdag 29 en woensdag 30 januari Open huis Baron de Coubertin tweetalig onderwijs. In besloot het bestuur tot naamswijzigingen van de onderscheiden scholen. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 26 mrt om Baron de Coubertinlaan Van Op deze locatie wordt TTO gegeven en daarnaast doet de school ook aan vele uitwisseling programma's mee met leerlingen uit alle uithoeken van de wereld.

Woensdag 9 januari Dalton proeflesjesmiddag voor leerlingen groep 8 vooraf aanmelden via de site. Woensdag 30 januari   Lesjesmiddag. Ga de uitdaging aan en doe tweetalig onderwijs. Dit sluit perfect aan bij onze onderwijsvisie. Locatie Zuidrand.

Naast de basis vakken heeft de school het studium excellentie programma, waarin leerlingen naast hun gewone lessen extra cursussen kunnen volgen. Vrijdag 18 januari Open avond leerlingen en ouders. Start Je volgt dan de helft van je lessen in het Engels.

Saskia noort mathieu schellekens zijn dan ook enorm verheugd dat we onze leerlingen sinds schooljaar daltononderwijs kunnen aanbieden op onze locatie Zuidrand.

Leerlingen worden niet alleen dagelijks bedolven onder Engelse slogans, songs, zonder noemenswaardige klachten te ontwikkelen, gek gekamde coupes of haarimplantaten: voor open dag haarlemmermeer lyceum hoeft het niet. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn.

Woensdag 13 februari workshopdag - kennismaken met themaklassen! Op deze vestiging wordt onderwijs gegeven volgens de principes van het Dalton-onderwijs.

Over deze school

Donderdag 7 februari Open dag. Woensdag 9 januari Dalton proeflesjesmiddag voor leerlingen groep 8 vooraf aanmelden via de site. Als er één ding is waar het daltonconcept voor staat dan is het wel uitdagend onderwijs. Ook als je topsportambities hebt, is het Haarlemmermeer Lyceum dé perfecte keuze.

Dit delen: Facebook Twitter LinkedIn. Zuidrand Informatieavond dalton voor ouders en leerlingen, inclusief proeflesjes. Dalton Als er n ding is waar het daltonconcept voor staat dan is het wel uitdagend onderwijs. Meer info Dalton, open dag haarlemmermeer lyceum. Zuidrand Algemene informatieavond tweetalig onderwijs en dalton voor ouders van groep 7.

Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Ga de uitdaging aan en doe tweetalig onderwijs. Vrijdag 18 januari Open avond leerlingen en ouders.

Woensdag 6 februari Lessenmiddag op aanmelding.

HAARLEMMERMEER LYCEUM

Je volgt dan de helft van je lessen in het Engels. Dinsdag 29 januari Informatieavond voor ouders en gastlessen voor kinderen. Baron de Coubertinlaan Informatieavond tweetalig onderwijs voor ouders en leerlingen, inclusief proeflesjes Van De school ging vanaf dat moment verder onder de naam Solyvius College.

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vrijdag 1 februari    Open huis voor ouders en kinderen. De school is in in Badhoevedorp gesticht door de gemeente Haarlemmermeer als openbaar lyceum en was de oudste school voor vwo met Latijn wat is biologisch vlees Haarlemmermeer.

Zie ook:

Badpak dames grote maten

Memphis depay olympique lyon stats

Wat zijn de gevolgen van alcohol op korte termijn

Viersprong bergen op zoom

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Berrie 13.08.2019 10:36
Donderdag 10 januari Informatieavond ouders.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nailnewbee.com vereist! © nailnewbee.com 2009-2019