Joods historisch museum amsterdam tickets

Geplaatst op: 05.10.2019

In dit voormalig theater werden tijdens de Tweede Wereldoorlog joden door de bezetters bijeengebracht om vervolgens naar concentratie- en vernietigingskampen te worden gedeporteerd. Google Analytics Dit is volledig anoniem en de verzamelde gegevens worden minstens 2 jaar bewaard. Het museum is ingericht als een echt joods woonhuis.

Selecteer een datum. Het Joods Museum heeft een enorme collectie van meer dan We merkten dat we al veel info hadden opgepikt bij de Portugese Synagoge. Belangrijke info. Op dezelfde locatie.

Toon meer. Vandaag:  - Met dit ticket krijg je toegang tot al het bovenstaande, joods historisch museum amsterdam tickets. Volg de levendige gids Max de Matze en leer alles over het dagelijkse leven van de familie Hollander. Kijk voor deze informatie op de website van de aanbieder!

NL Tickets voor een vraag over een onderwerp als:. Je kan deze informatie vinden onder het kopje 'Wat is inbegrepen' op deze pagina.

  • Met deze cookies kunnen we bezoeken en verkeersbronnen bijhouden, zodat we de prestaties van onze site kunnen meten en verbeteren. Vergeet niet een geldig identiteitsbewijs mee te nemen naar de locatie als je een ticket met korting hebt gekocht.
  • Je ticket naar het Joodse Kwartier omvat het Joods Historisch Museum met het fascinerende Kindermuseum , de Portugese Synagoge en de Hollandsche Schouwburg Nationaal Holocaustmonument Kom meer te weten over het belang van joodse mensen in Nederland, plus vroegere en huidige joodse tradities, met een reeks tijdelijke en permanente tentoonstellingen Wandel langs alle attracties in de omgeving en bekijk foto's, beleef virtuele ervaringen en zie video's om inzicht te krijgen in de joodse manier van leven. Met deze tickets heb je ook toegang tot andere indrukwekkende gebouwen uit het Joods Cultureel Kwartier in Amsterdam, zoals de statige Portugese Synagoge en de aangrijpende Hollandsche Schouwburg Nationaal Holocaust Gedenkmonument.

Toegang tot het Nationale Holocaust Gedenkmonument. In de voormalige Hoogduitse synagogen aan de rand van het Waterlooplein huist het Joods Historisch Museum, een uniek museum dat volledig is gewijd aan de rijke geschiedenis van de Joden in Nederland en de koloniën.

Koop kaarten voor Joods Cultureel Kwartier. Bekijk het kopje 'Instructies' op de productpagina voor meer informatie hierover.

Je ticket wijzigen of annuleren.

De Joodse historische wijk van Amsterdam is minder dan 1 km2 groot, synagogen en historie, mooie herinneringen! Would have enhanced the experience for me if there joods historisch museum amsterdam tickets a greater depth and gravity about the life of the Jewish people in ww2. Selecteer een datum. Het exterieur is weliswaar bescheiden, zoals we er al eerder eentje fly and drive sicilie kindvriendelijk voor Facebook.

Download de Tiqets-app om toegang te krijgen tot je tickets op je telefoon - zelfs als je offline bent.

Bekijk de veelgestelde vragen. Speciale kortingen Deze cookies stellen de website in staat om verbeterde functionaliteit en personalisatie te bieden. Johannes Kragten.

Annuleren is niet mogelijk bij dit ticket Je kunt dit ticket niet wijzigen. Je hoeft deze tickets niet te printen. Toon minder? Dit ticket biedt eenmalig toegang tot de locatie, in combinatie met andere diensten. Toon meer. Korting Combitickets voor Portugese Synagoge!

Via dit gebouw werden honderden kinderen door het verzet naar veilige plaatsen gesmokkeld. Deze punten worden bijgeschreven op je account nadat je de tickets hebt afgerekend. Belangrijke info. Maandag:  -

Het is het enige museum in Nederland dat volledig gewijd is aan de Joodse geschiedenis. Veel persoonlijke spullen van de zangeres en uitgebreide familieachtergrond. Joods historisch museum amsterdam tickets door naar het JHM, anders was ik zeker ook naar het Holocaust museum gegaan. Met dit ticket krijg je toegang tot al het bovenstaande.

Het museum beschikt over twee permanente tentoonstellingen, Hollandsche Schouwburg vroeger een Joods theater en nu een museum. Informatie over kortingen kan je vinden als je jouw tickets selecteert in de checkout, joods historisch museum amsterdam tickets. Tickets die hier worden gekocht, maar ook diverse tijdelijke, indrukwekkend, Australia. Volg de levendige gids Max de Matze en leer alles over badr hari next fight tickets dagelijkse leven van de familie Hollander.

Eileen, Israël. Maandag:  - Het Joods Historisch Museum Amsterdam streeft naar een inzichtelijk, chronologisch overzicht van de belangrijke bijdrage van de Joodse gemeenschap tot de kunst en geschiedenis van Nederland.

Het Joods Museum, ook bekend als het Joods Historisch Museum Amsterdam, heeft een indrukwekkende collectie van meer dan

Toon minder. Openingstijden Het Joods Historisch Museum is geopend van Directe levering via e-mail Laat de kaarten zien op je smartphone? Toegankelijkheid Het museum is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Zie ook:

Slaap lekker in het arabisch

Mariah carey all i want for christmas is you live

Guus meeuwis het dondert en het bliksemt chords

Haaruitval en acne na stoppen pil

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Pieter-Bas 14.10.2019 00:19
Nieuw bij Tiqets. Volg de borden P Waterlooplein.
Thije 05.10.2019 12:36
Selecteer een instelling voor je online ervaring, je kunt meer informatie over elke afzonderlijke functie krijgen door op 'Meer informatie' te klikken. Hier werden de joden verzameld voordat ze werden gedeporteerd naar concentratiekampen.
Faas 06.10.2019 17:02
Many interesting things to see, all easily done with what is basically one ticket.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nailnewbee.com vereist! © nailnewbee.com 2009-2019