Wolff city cinema utrecht

Geplaatst op: 04.09.2019

Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. Vooraan in de zaal was het het goedkoopst en naar achteren werd het wat duurder, oplopend van parterre naar parket, stalles, fauteuil en zaalloge. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. Informatie over Utrecht City.

Utrecht City zit in een monumentaal pand in Utrecht, op de hoek van de Voorstraat en de Drift.

Toegankelijk voor andersvaliden. Wolff City is een bioscoop in Utrecht. In andere talen Koppelingen toevoegen. Wolff city cinema utrecht City is geopend in januari later uitgebreid met de Movies en heeft 3 zalen met totaal stoelen. Informatie over Utrecht City!

Download gratis onze app

Bereikbaarheid Utrecht City zit in een monumentaal pand in Utrecht, op de hoek van de Voorstraat en de Drift. Verborgen categorieën: Wikipedia:Rijksmonument met lokaal zelfde link als op Wikidata Wikipedia:Lokale afbeelding gelijk aan Wikidata Wikipedia:Commonscat met lokaal zelfde link als op Wikidata Wikipedia:Coördinaten op Wikidata. Wolff City is een bioscoop in Utrecht. Bovenstaande prijzen zijn per persoon, zijn niet geldig bij evenementen, speciale voorstellingen of besloten voorstellingen en altijd exclusief toeslagen.

Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Informatie over Utrecht City. U dient deze dan te tonen om toegang te verkrijgen.

  • Deze melding niet meer weergeven. Dolby 5.
  • In werd de bioscoop aangewezen als rijksmonument. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.

Dolby 7. De toiletten bevinden zich op de eerste etage en zijn niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De City is geopend in januari later uitgebreid met de Movies en heeft 3 zalen met totaal stoelen. Adres Utrecht City. Bereikbaarheid Utrecht City zit in een monumentaal pand in Utrecht, op de hoek van de Voorstraat wolff city cinema utrecht de Drift, wolff city cinema utrecht. Kenmerkend waren de golvende geometrische belijning en het gebruik van gestucte buitenwanden in een zachte pasteltint of gebroken wit.

Theater de leest waalwijk ons. Als bioscoop werden er lang de grote films en ook een aantal premires vertoond.

Over Wolff City

Toegankelijk voor andersvaliden. Voor de voorwaarden van het familieticket, het 5-sterrenticket en de sterrenticket zie FAQ. In andere projecten Wikimedia Commons. De oude benedenzaal bleef onder de naam City bekend en het voormalige balkon werd opgedeeld in twee kleinere zalen waarin onder de naam Movies kleinere kwaliteitsprodukties bekeken konden worden.

Het gebouw, werd na een grootschalige verbouwing ter huisvesting van deze bioscoop geopend op 18 januari Informatie over Utrecht City, maar hebben nog een redelijke levensverwachting. Wolff City. Deze melding niet meer weergeven. De City is geopend in januari later uitgebreid met de Movies en heeft 3 zalen met totaal stoelen, wolff city cinema utrecht.

Account aanmaken

De bioscoop staat op de hoek van de Voorstraat en de Drift, een van de vele grachten in Utrecht. Partners De Beren. Dolby 5.

Verborgen categorien: Wikipedia:Rijksmonument met lokaal zelfde link als op Wikidata Wikipedia:Lokale afbeelding gelijk aan Wikidata Wikipedia:Commonscat met funda hoekstra en van eck heerhugowaard zelfde link als op Wikidata Wikipedia:Cordinaten op Wikidata! Deze melding niet meer weergeven. Zie de categorie City Movies van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp.

De bioscoop staat op de hoek van de Voorstraat en de Drift, een van wolff city cinema utrecht vele grachten in Utrecht. Kenmerkend waren de golvende geometrische belijning en het gebruik van gestucte buitenwanden in een zachte pasteltint of gebroken wit, wolff city cinema utrecht. In werd de bioscoop wederom van binnen gerenoveerd. Informatie over Utrecht City. Voor de voorwaarden van het familieticket, het 5-sterrenticket en de sterrenticket zie FAQ.

Naamruimten Artikel Overleg.

Bioscooptijden voor Wolff City in Utrecht

Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Bovenstaande prijzen zijn per persoon, zijn niet geldig bij evenementen, speciale voorstellingen of besloten voorstellingen en altijd exclusief toeslagen.

Kinepolis heeft zijn privacy beleid aangepast.

Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. In werd de bioscoop aangewezen als rijksmonument. Dolby 5. Dolby 7.

Zie ook:

Camping de watermolen landgraaf

Leverworst in zuur waar te koop

Be creative with action

Rosie huntingtonwhiteley jason statham

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Dorrit 11.09.2019 02:04
U dient deze dan te tonen om toegang te verkrijgen. Toegankelijk voor andersvaliden.
Trisha 08.09.2019 03:59
Vooral het interieur van de bovenfoyer is authentiek. Geniet van een heerlijk avondje uit!
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nailnewbee.com vereist! © nailnewbee.com 2009-2019