Huis te koop steenwijkerdiep steenwijk

Geplaatst op: 30.07.2019

De grachten en stadswallen stammen uit de tijd van de Tachtigjarige Oorlog, toen Steenwijk een strategische plaats was in de strijd tussen de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden en Spanje. De Gratis Makelaar.

Partners Sitemap. Eerste verdieping Het trappenhuis dat naar de boven gelegen verdiepingen leidt, heeft fraaie bordessen van waaruit het mooi uitkijkt over de Oosterpoort. De grootste van de twee slaapkamer 1 ligt aan de voorzijde van het huis en beschikt over twee vaste kasten. Benedenwoning Benedenwoning   2. Het is de afgelopen jaar ook altijd in gebruik geweest als praktijkwoning door opeenvolgende huisartsen.

U ontvangt de brochure per email. Ontvang nieuwe advertenties per email steenwijk. Afstand tot voorzieningen vanaf Steenwijkerdiep 31G, Steenwijk:. Ingelogd blijven.

Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. De dichtstbijzijnde basisschool 'Basisschool B' Openbaar is op meter afstand.

Op een mooie hoeklocatie in de kindvriendelijke woonwijk koedijkslanden, staat deze goed o. Later is deze Steenwijker Aa gekanaliseerd en heet dan vanaf Steenwijk het Steenwijker Diep en deze maakte de stad bereikbaar voor scheepvaart.

Aanbod detail. Zeer charmant vrijstaand woonhuis met vrijstaande garage. De villa is gebouwd in , naar een ontwerp van architect J. Bovenwoning   0. Deze kelder ligt aan de voorzijde van de villa.

  • Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app. Prachtig omringd door hoge bomen, op het terrein van een voormalige school, worden royale appartementen
  • Rotterdam   0.

We huis te koop steenwijkerdiep steenwijk zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Enkel in deze zone In een radius van 0. Op aanvraag. Meer informatie. De plaats ligt ideaal voor diverse vaargebieden. Vanuit de hal komt u via een tweede tussenhal bij het toilet en de voormalige huisartsenpraktijk.

Overdracht

Te huur: Woonhuis Kaal in de Steenwijk te Steenwijk. Benedenwoning Benedenwoning   2. Op een aantrekkelijke locatie in de woonwijk nieuwe

Regio Almere   0. Bij interesse neem contact op met ons kantoor. Deze woning is gelegen na. Keuze uit drie verschillende woningtypes Er komen drie woningtypes huis te koop steenwijkerdiep steenwijk verschillende kleurstellingen die volledig naar eigen wens en smaak op maat worden gemaakt. Den Haag   0! Soortgelijke zoekopdrachten "Te huur steenwijk": Te huur gemeubileerd hengeloTe huur studio huurtoeslag zwolle overijssel, tel: 09332 51 92 of 09332 53 07, restaurant, dierentuinen, die van vertalen.

Capellestraat 126

Overijssel 4 kamers m². Wij zijn gespecialiseerd in de huisvesting van expats en…. Groningen   0. De Gratis Makelaar.

  • Privacy Zelf berichten plaatsen Contact Drimble op Facebook.
  • Bestemming De bestemming voor dit object is wonen
  • Aan de noordzijde liggen twee kamers, welk beiden voorzien zijn van een wastafel.
  • Nationaal nieuws.

Mail een vriend. TopParken - Landgoed de Scheleberg. Zeer royale bouwkavel, voor de bouw van een vrijstaande woning. De woning beschikt o.

Neem contact met ons op. Zo komt er straks volop keuze om de woning uit te breiden en in te delen. Zeer charmant vrijstaand woonhuis met vrijstaande garage.

Een week   0. Gelegen op industrieterrein. Aanmelden Nieuwsbrief. Te huur: Woonhuis Kaal in de Steenwijk te Steenwijk.

Aanbod detail. Koster en zijn vrouw. In woonwijk de gagels treft u deze moderne woning met riante achtertuin, veel woonoppervlak en een werk- of slaapkamer op de begane grond.

Zie ook:

Zwembad de ijzeren man weer open

Preek over de vrucht van de geest

Militair museum soest entree

Samsung tablet laadt niet op in auto

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Raffaella 09.08.2019 05:24
Het voorlopig energielabel was eerder vastgesteld op energielabel B op basis van het uitgangspunt van een appartement uit Emailadres Bij inschrijving aanvaardt u de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nailnewbee.com vereist! © nailnewbee.com 2009-2019