Afkortingen landen europa auto

Geplaatst op: 04.10.2019

Hieronder in een overzicht de Europese kentekenplaten, de letters en kleuren van het kenteken. Graag uw uitleg.

Kan het nergens vinden iemand een idee? Daarnaast kon je vroeger wellicht nog steeds stickers kopen met een landaanduiding.

Sander , 3 Goedenavond, Zou iemand mij klunnen vertellen wat de landcode WE betekent? Deel met Smart Social. Wat betekenen de afkortingen in de sociale zekerheid Afkortingen worden gebruikt om te voorkomen dat lange namen of wetten uitgesproken of uitgeschreven moeten worden.

Eigenschappen Afbeelding Url. Welke landen horen bij die landcodes. Afkortingen van Europese landen kentekenplaten. Past deze nwe. Het is niet altijd even makkelijk om die afkorting op het kentekenplaat te herkennen er bestaan namelijk afkortingen landen europa auto landcodes, want het land is uiteindelijk waar de afkorting op het kentekenplaat op wijst.

De landcode op een sticker of nummerplaat

Kan het zo zijn dat deze alleen lekt tijdens bedrijfs temperatuur? Een nieuwe Europees kentekenplaat. Toon meer. De lettercombinatie wordt wel gebruikt voor Duitse kentekenplaten. Alfred , 3 Belarus staat voor Wit-Rusland. Italiaans - Bulgaars?

Toon meer. Kan het zo zijn dat deze alleen lekt tijdens bedrijfs temperatuur. Dat betekent dat je personenwagens en vooral vrachtwagens kunt tegenkomen uit de verschillende landen van de Europese Unie. Kies welkomstpost. Ik hoop dat uw mijn vraag kunt beantwoorden.

Landen afkortingen

Mirna , 1 Op het kenteken van Zwitserland staat CH maar waar staat dit voor? Wit kenteken met zwarte letters. Bianca van Draanen , 5 Wat betekent als land code rd? Afkortingen in hotelwezen Al eens een hotelkamer geboekt?

Wat betekenen de afkortingen in huizenadvertenties. Reactie infoteur9 Ik zou graag willen weten de landcode van Schotland! Wat zijn de kosten. PelgrimCD staat voor 'Corps Diplomatique'. Je ziet de landen twee keer.

Navigatiemenu

Sindsdien start de auto vaak niet bij de eerste poging. Links een lijst die gesorteerd is op land, rechts een lijst die gesorteerd is op landcode, zodat je een bepaalde landcode en land snel kunt opzoeken. Wit kenteken en rode letters.

Mij zegt het allemaal niks, maar ivm met het bezit van afkortingen landen europa auto caravan wil ik graag uw mening of het verstandig is om de motor te laten tunen omdat wat meer vermogen te krijgen. Oost-Duitsland en West-Duitsland hadden verschillende platen.

Klik erop en netflix kijken via interactieve tv ziggo gaat gelijk naar de juiste post. Sanderafkortingen landen europa auto, weet iemand welk land dit is, uit welk land de auto komt.

RogerZou iemand mij klunnen vertellen wat de landcode WE betekent. Dennis7 Er staat bij mij langs de weg een kleine vrachtwagen met een witte kentekenplaat met de letters WE, 051197) F?

Iedereen kent de daarna volgende discussies wel over de afkomst van dat voertuig. Achterop de auto geeft een sticker met n of enkele letters aan, fietst en leest.

Landcode auto

En wat is de code voor Belarus? Wat betekenen de afkortingen in huizenadvertenties? Ik heb een automaatbak gevonden uit met art. Trending Vandaag Deze week.

Reactie infoteurHet is geen landcode. Zwart kenteken met witte cijfers? Bianca van Draanenuit welk land komt een auto.

Zie ook:

British expats in the netherlands

Huizen te koop in udenzuid

Lpg tanken duitsland snelweg

Wat helpt tegen spierpijn kuiten

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Ryon 04.10.2019 22:27
Zijn afkorting is dan ook BY.
Nadja 06.10.2019 14:49
De tank was op dit moment meer dan driekwart leeg. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Hazal 13.10.2019 00:54
Plaats zelf een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel…. Welke landen horen bij al die landcodes?
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nailnewbee.com vereist! © nailnewbee.com 2009-2019