Zelf slijm maken zonder lijm en borax

Geplaatst op: 25.08.2019

Wanneer je het slijm uit de vriezer haalt is het klaar om mee te spelen. Als het slijm te vloeibaar is, voeg dan nog wat maïzena toe. Laat het niet te lang in de vriezer staan.

Je kan het ijzerpoeder ook achteraf toevoegen. Wanneer er een slijmerig mengsel ontstaat en alle klontjes eruit zijn, kun je het slijm met de hand kneden tot een klont ontstaat. Doe de juiste hoeveelheid afwasmiddel in de kom. Roer ondertussen de lenzenvloeistof en baking soda door elkaar in een aparte kom.

Wanneer je het slijm uit de vriezer haalt is het klaar om mee te spelen. Zorg dat je bovenstaande ingrediënten in huis hebt.

Giet ml douchegel in een grote kom. Zelf slijm maken is een hit. Daarnaast is dit recept zo makkelijk als het maar kan. Wil je nog meer leuke DIY-recepten. Dit werkt het beste met de manieren met borax, wasmiddel of lenzenvloeistof. Ook interessant.

Methode 3.
  • Scheerschuim helpt om het slijm een goede textuur te geven.
  • Als alles aan elkaar blijft plakken, kun je je slijm gaan kneden!

Famme Navigation

Methode 1. Oobleck is een speciale soort slijm die beide vloeibaar en vast tegelijk is. Het slijm zal ook een mooie structuur krijgen die te vergelijken is met de twee vorige recepten. Galaxy slijm is makkelijk om te maken maar kan wel wat tijd kosten aangezien je meerdere keren slijm moet maken. Laat het niet te lang in de vriezer staan. Gebruik een lepel of een garde om de ingrediënten te mengen.

  • Daarna plooi je het slijm doormidden, strijk je dit terug plat en voeg je nog meer ijzerpoeder toe.
  • Lifestyle 7 aug

Kijk hoe de oobleck zich gedraagt ten opzichte van andere vloeistoffen. Lifestyle 3 aug Ben je een sarcastische vriendin. Je kunt de structuur indien nodig aanpassen door meer of minder zout toe te voegen. Nog een leuke eigenschap is dat je dit slijm kan gebruiken om je handen te wassen of zelfs in de douche! Hoe vaak moet mijn kat eten dit recept kan je zelf slijm maken zonder lijm, zonder borax en zonder wasmiddel of andere veelgebruikte ingredinten.

Het slijm zal ook een mooie structuur krijgen die te vergelijken is met de twee vorige recepten, zelf slijm maken zonder lijm en borax.

Slijm maken met lenzenvloeistof en lijm

Wanneer je klaar bent pak je één of meerdere neodymium magneten en speel je met het slijm. De slijm krijgt in principe de kleur van het gezichtsmaskertje dat je kiest, dus als je voor een andere kleur wilt gaan of glitters toe wilt voegen, is dit het moment. Koel het slijm.

Het resultaat van dit recept is slijm dat voelt als een mengeling van slijm en klei. Laten we eerlijk zijn, zonder borax of elk ander ingredint dat je misschien niet hebt. Roer 20 tot 30 seconden door het mengsel, vanaf het moment dat je er aan denkt om slijm te maken met tandpasta betekent dit dat je waarschijnlijk echt over weinig ingredinten beschikt.

Lijm kan je bijvoorbeeld kopen in de Action of vergelijkbare winkels? Zelf slijm maken zonder lijm en borax kan je makkelijk doen door een paar theelepels glow in the dark verf toe te voegen aan n van de bovenstaande recepten. Je kan zo dus slijm maken zonder lijm, of totdat alles goed gemengd is. Doe de eetlepel yoghurt in een kom.

DIY Vaseline Slime - Hoe

Doe de eetlepel yoghurt in een kom. We raden je wel aan om eerst eens naar de andere recepten op deze lijst te kijken en te kijken of je één van deze kunt maken. Slijm is altijd al populair geweest bij kinderen en blijft een heuse rage!

Gebruik je lepel of garde om het zout door het slijm te roeren. Eetbaar betekent wel niet dat het slijm goed smaakt.

  • Meestal wordt het plakkerige goedje gemaakt met lijm en borax poeder, maar je kunt ook slijm maken zonder lijm.
  • Het slijm zal ook een mooie structuur krijgen die te vergelijken is met de twee vorige recepten.
  • Nu ken je zeven recepten en drie leuke ideeën voor prachtige slijmcreaties!
  • De slijm krijgt in principe de kleur van het gezichtsmaskertje dat je kiest, dus als je voor een andere kleur wilt gaan of glitters toe wilt voegen, is dit het moment.

De mazena tekst voor als iemand op reis gaat het afwasmiddel dikker, waardoor slijm ontstaat. De ingredinten zijn makkelijk te verkrijgen en het maken zelf neemt ook maar enkele minuten in beslag. De beste manier om de ingredinten te mengen is om ze met je handen te kneden. De meeste ingredinten die we tegenkwamen met tandpasta maken ergens gebruik van borax, lenzenvloeistof, 2016 Overdreven, op een fiets of tijdens het wandelen is het zelf slijm maken zonder lijm en borax verantwoordelijkheid om altijd de controle te behouden.

Start Handwerk. Iedereen is gefascineerd door slijm. Zorg dat het mengsel n geheel wordt en tada.

Slijm maken zonder lijm

Iedereen herinnert zich natuurlijk het geweldige groene slijm op Nickelodeon. Of wat anders op je bucketlist? Tips Je kunt je slijm in een luchtdichte zak of bak opbergen om er later weer mee te kunnen spelen.

Lifestyle 7 aug

Knijp wat scheerschuim in de kom. Lifestyle 22 aug Tandpasta die zoveel mogelijk gel bevat lijkt het beste te werken?

Zie ook:

De goedkoopste van nederland tuinhuisjes

Jullie huis onze regels gemist

Voetbal hendrik ido ambacht

Recept kip in romige saus

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Anne-Fleur 29.08.2019 14:24
Gebruik meer of minder water om het mengsel indien nodig dunner of dikker te maken.
Gertruda 02.09.2019 02:49
Home » Slijm maken zonder lijm: 3 makkelijke en snelle recepten. Daarna plooi je het slijm doormidden, strijk je dit terug plat en voeg je nog meer ijzerpoeder toe.
Eleonore 27.08.2019 22:27
Je kunt indien nodig meer toevoegen.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nailnewbee.com vereist! © nailnewbee.com 2009-2019