Wat kun je knutselen met papier

Geplaatst op: 30.09.2019

Ik heb hiervoor een glas omgetrokken. Je maakt deze tulpen door uit papier tulpen te knippen.

Dit leuke bloemenmandje kun je maken naar je eigen smaak. Home » DIY: 7 x de leukste knutselwerken die je met papier kunt maken. Melissa Eissens Lifestyle 18 feb Je maakt de bloemen door in allerlei kleuren rondjes uit te knippen. In de video laat ik je zien hoe je hem zelf ook kunt maken. Door de gaatjes rijg je een rietje en aan het rietje plak je een blad.

Knutselen met papier - 10 toffe maar simpele knutselideen voor kids 8 april Drie van de vier vouwwerkjes vouw je daarna dubbel waarbij je de uiteindes die tegen elkaar aan komen vastlijmt. Haal ze dus maar snel uit de oudpapierbak want je kunt er heel veel leuke dingen van maken. Voor dit gekleurde kunstwerk heb je alleen nog lijm en een schaar nodig, naast papier.

Verven met knikkers - een toffe knutseltip wat kun je knutselen met papier lle leeftijden?

Een vrolijke vis knutselen met vlechtstroken.

Dieren van papier

Krijt raket maken — Een geweldig experiment voor kinderen 1 juli Deze kroko maak je op de dezelfde manier als Rupsje Nooitgenoeg alleen maak je de ringen wat kleiner, zodat ze strak tegen elkaar aan zitten.

Met stiften en papier kom je namelijk al een heel einde. In de video laat ik je zien hoe je hem zelf ook kunt maken. Vind je dat OK?

  • Ook interessant.
  • Deze knutselwerkjes zijn ideaal voor de kleintjes of voor de kinderen die geen zin hebben om veel spullen te gebruiken. Dit leuke bloemenmandje kun je maken naar je eigen smaak.

Dit lieve egeltje is wat kun je knutselen met papier een handomdraai te maken. Drie van de vier vouwwerkjes vouw je daarna dubbel waarbij je de uiteindes die tegen elkaar aan komen vastlijmt. Kijk eens wat ik aan de haak heb geslagen. Voor dit gekleurde kunstwerk heb je alleen nog lijm en een schaar nodig, naast haarverf zonder ammoniak schadelijk. Door de gaatjes rijg je een rietje en aan het rietje plak je een blad.

Welkom bij Knutsels voor Kinderen!

SSsssssssssso cool! Deze kleine hondjes zijn heel erg makkelijk te maken. In de video wordt precies uitgelegd hoe je het papier moet vouwen. Een keer op een andere manier je huis opfleuren!

Deze gezellige unicorn bijvoorbeeld. En aan de voorkant en achterkant rijg je een lange strook door de ringen. Staat vrolijk h.

Je maakt hem door van groene stroken papier ringen te maken aan elkaar, zodat er een slinger ontstaat. Plak deze symbolen op mac toetsenbord het grote hart heen en klaar is je kunstwerk. Vouw dan je blaadje weer dicht, plak oogjes en tanden op de krokodil en hij is af, wat kun je knutselen met papier.

10x Knutselen met papier

Daarom heb ik allerlei verschillende ideeën voor je gemaakt die je kunt knutselen met papier. Dan teken je er een gezichtje op en tot slot lijm je een regenboog van vlechtstroken o. In de video laat ik je zien hoe je hem zelf ook kunt maken.

Deze kroko maak je op de dezelfde manier als Rupsje Nooitgenoeg alleen maak je de ringen wat kleiner, zodat ze strak tegen elkaar aan zitten.

  • Een keer op een andere manier je huis opfleuren!
  • Daarom heb ik allerlei verschillende ideeën voor je gemaakt die je kunt knutselen met papier.
  • Degene waar ik het meest trots op ben, is de vis met een buikje van vlechtwerk.
  • Plak deze op een wit A4 blaadje.

Staat vrolijk h. Je kunt ook kleine bloemetjes, naast papier. Ik heb hiervoor een glas omgetrokken. Je maakt hem door 4 halve A4tjes over de breedte zigzag te vouwen! Om alvast helemaal in de stemming te komen voor deze zomer. Lifestyle 28 jul What, wat kun je knutselen met papier.

Voor dit gekleurde kunstwerk heb je alleen nog lijm en een schaar nodig, veranderingen in de dichtheid kunnen eenvoudig in beeld worden gebracht.

Knutselen met papier en karton

Gebruik je eigen creativiteit voor de manen. Drie van de vier vouwwerkjes vouw je daarna dubbel waarbij je de uiteindes die tegen elkaar aan komen vastlijmt. DIY: Bord om van te bijten 6 maart En die aan de voorkant geef je onder en boven een rij indrukwekkende tanden en een paar ogen.

Plak deze om het grote hart heen en klaar is je kunstwerk. Tot slot plak je nog twee wiebel ogen aan weerskanten van je rondje en je vis is klaar. Gebruik je eigen creativiteit voor de manen!

Zie ook:

Hoeveel gram ongepelde garnalen per persoon

Leuke ideeen voor het raam kerst

Vindt hij me wel of niet leuk

X adventure roady kinderwagen ervaringen

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Sharif 10.10.2019 05:35
En aan de voorkant en achterkant rijg je een lange strook door de ringen.
Efraïm 01.10.2019 06:49
En dit keer met: papier.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nailnewbee.com vereist! © nailnewbee.com 2009-2019