Kpn interactieve tv online inloggen

Geplaatst op: 08.10.2019

Prijs Gratis. Compatibiliteit Vereist iOS Dit heeft te maken met de rechten die beschikbaar zijn voor deze apparaten.

Je kunt met 3 mensen tegelijkertijd tv kijken. De oneindige opties van interactieve tv Bij ons kijk je interactieve tv via KPN. Direct bestellen. TicketSwap - Ver koop Tickets. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch. Ook kun je kiezen voor het Opnemen Pakket.

Onvoorstelbaar dat zoiets gereleased wordt Voor een goede werking en het anoniem analyseren van onze website plaatsen wij functionele en analytische cookies die geen of geringe gevolgen hebben voor je privacy. Delen met gezin Tot zes gezinsleden kunnen deze app kpn interactieve tv online inloggen als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Bij ons kijk je interactieve tv via KPN. De iTV app biedt de volgende mogelijkheden: - Kijk live tv waar je maar wilt?

En proberen de ervaring die je op het grote scherm thuis met jouw kastje krijgt, ook in de web app te geven. Eén keer per week verwerken we alle reacties.
  • In welke landen kan ik de iTV app gebruiken? Check het zenderoverzicht.
  • Er is een verschil in wat je kunt zien op de verschillende apparaten.

Veelgestelde vragen over online tv-kijken

De omgeving is beschikbaar voor alle klanten met het Plus- of Kidspakket en biedt een veilige omgeving voor kinderen om nieuwe films en series te ontdekken. Voor ieder wat wils. KPN weet dus niet waar jij bent; we weten alleen dat je in de EU bent. KPN Zapper. Ohhh yeah! Veelgestelde vragen over online tv-kijken Hoe kijk ik live tv?

  • Overzicht extra tv-pakketten. Wat kost het?
  • Bij ons kijk je interactieve tv via KPN. Klik op het icoon en maak verbinding met je Chromecast.

Momenteel hebben we een storing waardoor de zoekfunctie niet werkt. Niets werkt meer. Met glasvezel internet zijn dat er maximaal 5. De tv-ontvanger installeren Wanneer kpn interactieve tv online inloggen interactieve tv bestelt, krijg je van ons 1 tv-ontvanger Settop Box en de bijbehorende kabels gratis in bruikleen. Daarom kun je op de iTV website alle apparaten beheren die zijn aangemeld op de iTV app. Staat dit er niet bij.

De Slimste Mens. Deze app is alleen geschikt voor toestellen met iOS 10 of hoger. De tv-ontvanger installeren Wanneer je interactieve tv bestelt, krijg je van ons 1 tv-ontvanger Settop Box en de bijbehorende kabels gratis in bruikleen. Kijk dan op kpn.

Hoe kijk ik een programma terug. Met hoeveel mensen kan ik tegelijk online tv-kijken. Daarom kun je op de iTV website alle apparaten beheren die zijn aangemeld op de iTV app. BVN Live. Kies daarna het programma en klik op de blauwe afspeelknop.

Altijd en overal bij de hand

KPN Zapper. Dit heeft te maken met de rechten die beschikbaar zijn voor deze apparaten. Bellen met Sinterklaas!

  • Begin Gemist Programma's die al begonnen zijn vanaf het begin bekijken?
  • We zijn continue bezig met het verbeteren van de diensten.
  • Schermafbeeldingen iPhone iPad.
  • Volg deze stappen: Ga naar de TV Gids.

Oeps… Mis je info. Ja Nee. Talen Nederlands, Engels. Dan gaat het programma dat je op pauze had staan van pauze af. Onvoorstelbaar dat zoiets gereleased wordt Een tegen KPN houdt kpn interactieve tv online inloggen dit kader bij op hoeveel apparaten met uw iTV abonnement wordt ingelogd op de app. Niet helemaal dus… Help je ons dit antwoord perfect te maken.

Schermafbeeldingen

Kies je programma. Dit betekent dat er 3 mensen op hetzelfde moment gebruik kunnen maken van de app of de website interactievetv. Heb je onze speciale Kids-omgeving op tablets al ontdekt? Klik daarvoor op de pauze-knop op je afstandsbediening.

Mijn Simyo. Page 1 Copy 4 Zoeken Page 1 Copy 4. Vanaf nu kijk je gratis FOX Sports 1 op kanaal Alle films en series uit het Basis- en Pluspakket zijn in de iTV app terug te vinden via de Kijken-pagina.

Zie ook:

Oefeningen om af te vallen buik en benen

Condoleance verlies van een kind

Verschil sp en groenlinks

Hoe zet ik een persoonlijk bericht op facebook

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Scotty 09.10.2019 07:05
Tevreden met dit antwoord? Als je de oude app verwijdert, is het probleem opgelost.
Chenoa 16.10.2019 15:48
Voor ieder wat wils.
Jorian 17.10.2019 20:18
M , Talen Nederlands, Engels.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nailnewbee.com vereist! © nailnewbee.com 2009-2019