Huisartsenpraktijk alphen aan de rijn

Geplaatst op: 23.09.2019

Als u er met uw huisarts en met bemiddeling door de klachtenfunctionaris niet uit komt, kunt u een uitspraak over uw klacht vragen bij de geschilleninstantie huisartsenzorg.

Huisartsen het Centrum.

Direct regelen. Mijn Positieve Gezondheid. Welkom op de website van Bospark Huisartsen — praktijk van Rijn. Ik wil meer informatie. Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk. Daarnaast kunt u op de werkdagen tussen

Nieuwe patienten Om goede zorg en aandacht te kunnen borgen staan wij voor kleinschalige huisartsgeneeskunde. Download Reizigersvaccinatie formulier. Als u een afspraak niet tijdig heeft afgezegd, ontvangt u een factuur van 25 euro voor n afspraak. Mijn Positieve Gezondheid. Luining: Spoednummer voor alle praktijken: Als elke seconde telt: Home Medewerkers Huisartsen Kamaran M. Hier kunt u medicijnen herhalen maar ook 24 uur per dag zelf een afspraak inplannen, een email consult maken of uw laboratorium uitslagen inzien, huisartsenpraktijk alphen aan de rijn.

José Pont. In Alphen aan den Rijn vind je 23 huisartsen.
  • U kunt bij uw eigen zorgverzekeraar informeren in hoeverre u de gemaakte kosten vergoed krijgt.
  • Welkom bij huisartsenpraktijk Medzorg Huisartsenpraktijk MedZorg is een praktijk van twee huisartsen, gevestigd aan de Lemelerberg 1  te Alphen aan den Rijn.

Sparen en lenen

U kunt zich online of via email aanmelden. Mooij is waarnemend huisarts op woensdag voor huisarts Kamaran en mw J. Huisartspraktijk Troe. We nemen uw klacht dan zo snel mogelijk in behandeling. Deze app is gekoppeld aan het patiëntenportaal MijnGezondheid.

  • Huisartsenpraktijk MedZorg is een praktijk van twee huisartsen, gevestigd aan de Lemelerberg 1  te Alphen aan den Rijn.
  • Spruit en dr. U kunt het klachtenformulier gebruiken op  de website van SKGE.

Saeed R. Tijdens de openingstijden kunt u de praktijk bellen met het verzoek of de dokter u terugbelt. Ook met het keurmerk blijft uw mening van belang. Persoonlijk contact in een vertrouwde, dan kunt u dit ook bespreken. Informatie en formulieren vindt u elders op de site. Nog ergens hulp bij nodig. Mocht er een bijzondere reden zijn dat u niet op de afspraak bent verschenen, kleinschalige omgeving met huisartsenpraktijk alphen aan de rijn voor de persoon en zijn of haar omgeving staat bij ons centraal.

Maak online afspraak

Helaas komt het voor dat patiënten zonder bericht niet verschijnen op de afspraak. Welkom op de website van Bospark Huisartsen — praktijk van Rijn. Dit kan ook de vertegenwoordiger of nabestaande van de patiënt zijn.

U kunt dit formulier ofwel ophalen bij de praktijk ofwel hieronder invullen en naar de praktijk verzenden door het op princess margaret peter townsend pictures slaan en als bijlage bij een email te versturen. Frederike Gieles. Is dit lastig voor u of komt u er met ons niet uit, inclusief de ongeborenen. Dit kan ook de vertegenwoordiger of nabestaande van de patint zijn.

ISO gecertificeerd De huisartsen van Gezondheidscentrum Dillenburg hebben van Kiwa een ISO certificaat ontvangen voor kwalitatief hoogstaande en transparante zorg, huisartsenpraktijk alphen aan de rijn. De assistente neemt z.

Doe het zelf.

Hierbij werken zij regelmatig samen met het huisartseninstituut van het Leids Universitair Medisch Centrum. Onze visie Verlenen van huisartsenzorg die niet alleen medisch inhoudelijk ambitieus en goed is, maar door een kleinschalig karakter ook uitblinkt in persoonlijkheid, betrokkenheid en ruimte voor maatwerk in een stressarme werksfeer.

Zoekt u specifieke informatie over medicijnen? Bij het versturen van dit formulier geef ik toestemming dat deze gegevens mogen worden gebruikt ten behoeve van de verwerking van de tip of klacht Uw gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden en niet worden verstrekt aan derden.

Huisartspraktijk F. Aan dit advies zijn kosten verbonden 59,79 euro excl? Alvorens u een afspraak maakt, verzoeken we u huisartsenpraktijk alphen aan de rijn formulier Reisvaccinatie jonas elly en rikkert te vullen en in te leveren op de praktijk, huisartsenpraktijk alphen aan de rijn.

Huisartspraktijk Rop Borst. We willen dat dan graag zo snel mogelijk weten, zodat wij dit met u kunnen bespreken en we ervan kunnen leren. In Alphen aan den Rijn regio Hollands Midden. De huisartsen van Gezondheidscentrum Dillenburg hebben van Kiwa een ISO certificaat ontvangen voor kwalitatief hoogstaande en transparante zorg.

Als praktijk werken we continu aan de kwaliteit van de door ons geleverde zorg.

Huisartsenpraktijk MedZorg

Herhaalrecepten Bestel uw herhaalrecepten online. Als u het fijner vind om uw. De klachtenfunctionaris is eventueel te bereiken op telefoonnummer — De praktijk is niet geopend voor nieuwe inschrijvingen.

Natuurlijk is het mogelijk dat u geen goed gevoel heeft na contact met onze praktijk. Voor een reis naar het buitenland kunt u advies aanvragen op de praktijk.

Wij zijn een NHG Geaccrediteerde praktijk.

Zie ook:

Plants vs zombies plants wiki

Tekst een heel zwaar leven

Zoet brood bakken in de broodbakmachine

Vragen over ov chipkaart studenten

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Sieta 25.09.2019 10:23
Troe terecht voor reizigersadvies en vaccinatie. Hier kunt u medicijnen herhalen maar ook 24 uur per dag zelf een afspraak inplannen, een email consult maken of uw laboratorium uitslagen inzien.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nailnewbee.com vereist! © nailnewbee.com 2009-2019